Benim halen o teyzeler gözümün önünde
Pehhh en güzeli anam babam üsülüPuuh benle dalga mı geçiyon bende ciddi ciddi inandım
Yani bende öyleyim biraz. Bazı konularda tabi çocuğa göre hareket ediyorum ama genel olarak eski kafalıyımPehhh en güzeli anam babam üsülü
bende inandım bianPuuh benle dalga mı geçiyon bende ciddi ciddi inandım
bende inandım bian
olsun bana göre gençsin belki yapmışındır dedimYeni bi gadın değilim ki yeni usul şey edeyim
Ben temizliğe gelinecek diye evi bir gün öncesi temizliyorumSelamlar sevgiler
Bugün kadın geldi bana, o temizlik yaparken bende kahvaltı, çay kahve, meyve ve yemek işlerini hallettim.
Aynı zamanda tüm evin perdelerini, fonlarını, güneşliklerini yıkadım.
Mutfak dolaplarını yağçöz ile sildim, ayy nerden geldi okadar yağ iyi ki kadına sildirmedim çok utanırdım.
Beyaz eşyaları sildim.
Tuvaleti duvarlarıyla kapısıyla yeriyle yıkadım, sildim.
İşimiz bitti, çok rahatladım.
Yarın da halılar gelince sererim oh mis
Neren eski yahu. Bi ara demiştin hiç yeni nesil anne olamam işte kızarım da gibisinden bişeyler demiştin. Dedim demek ki göz hizasına inmişYeni bi gadın değilim ki yeni usul şey edeyim
Ya ben üç gündür bittim zaten, çekmece dolap içlerini yaptım. Her yeri süpürdüm, toz aldımBen temizliğe gelinecek diye evi bir gün öncesi temizliyorum
Bende o da yokBugun yemek dışında bişey yapmadım.
Selamlar sevgiler
Bugün kadın geldi bana, o temizlik yaparken bende kahvaltı, çay kahve, meyve ve yemek işlerini hallettim.
Aynı zamanda tüm evin perdelerini, fonlarını, güneşliklerini yıkadım.
Mutfak dolaplarını yağçöz ile sildim, ayy nerden geldi okadar yağ iyi ki kadına sildirmedim çok utanırdım.
Beyaz eşyaları sildim.
Tuvaleti duvarlarıyla kapısıyla yeriyle yıkadım, sildim.
İşimiz bitti, çok rahatladım.
Yarın da halılar gelince sererim oh mis
Bacım her işi sen yapmışsın abla ne yaptıYa ben üç gündür bittim zaten, çekmece dolap içlerini yaptım. Her yeri süpürdüm, toz aldım
Kuzum zaten kadınlar çekmece dolap içlerini yapmıyorlar. O gelmeden ben üstten aldımBacım her işi sen yapmışsın abla ne yaptı
85 modelim 40.senem geliyor yeni sayılmamNeren eski yahu. Bi ara demiştin hiç yeni nesil anne olamam işte kızarım da gibisinden bişeyler demiştin. Dedim demek ki göz hizasına inmiş
Olsun olsun sen eski değilsin benim gözümde85 modelim 40.senem geliyor yeni sayılmam
Tişikkirler efenimOlsun olsun sen eski değilsin benim gözümde
Evveeet mavi olan. Pembe kireç içinTişikkirler efenim
Bu mavi pembe sıvılar geldi kullanmaya halim yok wc içine pas lekesi için maviyi mi kullanıcaktım?