Düzenli Evimiz & Hayatımız

Olabilir abla. Fincan klasik falan ama bende çoğu gittiğim yere fincan alıyorum kullanılır yani. Çiçekte olur
Bence mantıklı ikisi de
Bana da fincan, çiçek gelmişti. Bi misafirim de nevresim getirmişti ☺️
Bende fincan tercih ederdim çiçeklere bir ilgisi varsa canlı çiçekte olur
:KK52: sağolun kızlar aynı fikirdeyiz. Çiçek alıcam büyük ihtimalle

1000029881.jpg
1000029883.jpg

Net cevap alamadım ben

Hemen başlamak ile, iyi yapmışsınız canım. Nasıl olacak ne zaman başlayacağız diye düşündükçe, gereğinden fazla stres olurdunuz.

Allah kolaylık versin ilk transferde pozitif haberlerini almayı Rabbim nasip eylesin
Eşimde öyle dedi bekledikçe stres yaparız abla. Amin abla inşallah 🙏🏼

Bademcikleri o kadar şiş ki birbirine değmiş sanki hiç boşluk yok antibiyotik verdi
geçmiş olsun bademciklerin şişmesi çok zor oluyo tükürüğünü bile zor yutar
benim torunda yine hasta geceleri burnu tıkanıyomuş doktor hava makinesiyle bi ilaç vermiş , evde hava temizleme makineside var ama çok alerjik bi çocuk ,pazar günü darıca hayvanat bahçesine gittiler muhtemelen orda rüzgardan üşüttü baya gezmişler daha çocuk küçük

Son düzenleme:
Hafta sonu eşimin halasının kızına, oturmaya ilk kez evine gideceğiz. Elim boş gitmeyeyim diyorum 1,5 yıllık evli çalışıyor. Hediye ne alabilirim önerilerinize açığım.

Benim aklıma iki kişilik fincan yada çiçek alayım diyorum. Ne dersiniz
kahve yanı bardağıda olabilir , yada tv battaniyesi , güzel bi tepsi çay veya kahve için

Hafta sonu eşimin halasının kızına, oturmaya ilk kez evine gideceğiz. Elim boş gitmeyeyim diyorum 1,5 yıllık evli çalışıyor. Hediye ne alabilirim önerilerinize açığım.

Benim aklıma iki kişilik fincan yada çiçek alayım diyorum. Ne dersiniz
Bakımı kolay bi saksı çiçeği benim çok hoşuma giderdi 😅

Ay bana yine bi tükenmişlik geldi. Hiç iş yapasım falan yok yine daraldım yaw. Havalarda kapalı onun için mi bilmiyorum evin içi karanlık resmen ışığı açıp oturuyoruz ruhum daraldı. Çok soğuk olmasa bi çıkıp kızı dolaştırcam o da sıkıldı kaç gündür evde

X