Allah kabul etsinİyi akşamlar
Oruç uzun zaman sonra zorladı beni şu an başım çatlıyor.
Makineyi çalıştırdık ama mutfak tam toplu değil artık sonra bakacağım.
Yemeğe pırasa ve kısır yaptım çorba vardı.
1 paket mantar vardı onu da az bir tavıkla sote yaptım fırına verdim.
keşke bi de sütlaç yapaydım
Valla kuzum bende yeni çağa ayak uydurmaya çalışıyorum bu nesil sonuçta bizim gibi değiller sonuç yine biz ezildikYani bende öyleyim biraz. Bazı konularda tabi çocuğa göre hareket ediyorum ama genel olarak eski kafalıyım
Allah kabul etsin canımİyi akşamlar
Yaa hadi hakkında hayırlısı olsun. İnşallah güzel sonuclar alırsınızOcakta fiyatlar artıyormuş bu ay adetle başlayalım dedik korku ve heyecan var
Allah kabul etsin inşallahİyi akşamlar
Sabah bulaşık makinasi bosaltSelam hanımlar bugun giremedim hem ofiste değildim hem islerim çöktü inşallah herkes iyidir
Ben akşam utu yapacaktım ama bugüne kaldi..hem yemek işine giriş hem 2 3 saksıya bi değiştirdim gorumcemin kızı geldi oyle olunca da kaldi hersey valla.
Kedim de hasta. Yine alerjisi başladı balık yağı ve ağızdan haplar m antibiyotik damla falan. Nisan ayında o kadar zor bir tedavi yaptım ki hem çok masraflı hem zahmetli.. yanakları şişti ağzı yara aldı gözleri kapandi falan. Belirtisidir gördüm de şimdi tedaviye başladım aynı ilaçlardan kalmıştı. Geçmezse artık veterinere gideriz. Aşı zamanı da geldi .Sabah bulaşık makinasi bosalt
Çöpler
Kedinin kumu mamasi
Yatak topla
Direkt kas ve kiprik için merkeze gittim hem telefondan işlere baktim hem bunu hallettim. Dun aksam da saçlarımı kestirip hem de bakim yaptırdım buaralar inadına kendimle ilgileniyorum valla.
Simdi balık ve sofra düzeni
Bulaşık makinasi boşalt
Utu kesin halletmem lazım birazını da eşime kitleyecegim
Allah Allah çok da dinlememişsin niye öyle oldu kiaysen- spotifyla yüzleşiyorum. 19 kere dinlemişim diye en çok dinlediğimi kolera yapmış garı goca salmadılar beni
+1Bugun yemek dışında bişey yapmadım.
Ben her yolu denedim benimkine küçük biliyorum ama anlıyor maşallah zehir gibi. Güzel güzel anlatıyorum yok olmuyor. Kızıyorum yine olmuyor. Çocuk hiç bir şeyden anlamıyorValla kuzum bende yeni çağa ayak uydurmaya çalışıyorum bu nesil sonuçta bizim gibi değiller sonuç yine biz ezildik
Şimdi sinirlendimi arkamı dönüp en güzeli anam babam usulu diyorum eşeği suya yolla bak bir daha yapıyormu diyip diyip söyleniyorum
Yutubda ilahilerim çıkar ayşen hahahahaAllah Allah çok da dinlememişsin niye öyle oldu ki
Benim de youtubeda çıkmış