Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar

Oruç uzun zaman sonra zorladı beni şu an başım çatlıyor.

Makineyi çalıştırdık ama mutfak tam toplu değil artık sonra bakacağım.

Yemeğe pırasa ve kısır yaptım çorba vardı.
1 paket mantar vardı onu da az bir tavıkla sote yaptım fırına verdim.

keşke bi de sütlaç yapaydım

Allah kabul etsin

Yani bende öyleyim biraz. Bazı konularda tabi çocuğa göre hareket ediyorum ama genel olarak eski kafalıyım
Valla kuzum bende yeni çağa ayak uydurmaya çalışıyorum bu nesil sonuçta bizim gibi değiller sonuç yine biz ezildik
Şimdi sinirlendimi arkamı dönüp en güzeli anam babam usulu diyorum eşeği suya yolla bak bir daha yapıyormu diyip diyip söyleniyorum

Allah kabul etsin canım

Allah kabul etsin inşallah

Sabah bulaşık makinasi bosalt
Çöpler
Kedinin kumu mamasi
Yatak topla

Direkt kas ve kiprik için merkeze gittim hem telefondan işlere baktim hem bunu hallettim. Dun aksam da saçlarımı kestirip hem de bakim yaptırdım buaralar inadına kendimle ilgileniyorum valla.

Simdi balık ve sofra düzeni
Bulaşık makinasi boşalt
Utu kesin halletmem lazım birazını da eşime kitleyecegim

Kedim de hasta. Yine alerjisi başladı balık yağı ve ağızdan haplar m antibiyotik damla falan. Nisan ayında o kadar zor bir tedavi yaptım ki hem çok masraflı hem zahmetli.. yanakları şişti ağzı yara aldı gözleri kapandi falan. Belirtisidir gördüm de şimdi tedaviye başladım aynı ilaçlardan kalmıştı. Geçmezse artık veterinere gideriz. Aşı zamanı da geldi .

Yılbaşı olmadan sac.
Arabanın bakımı
Kedinin aşıları
Nişan
Kardesimin ve ofisteki 2 arkadasin en yakın dostum da var derken 4 doğum gunu

Bu ay ekstra bir sürü masraflar girdi evin insaati zaten fazla değilmiş gibi..Allah yardım etsin

Ben her yolu denedim benimkine küçük biliyorum ama anlıyor maşallah zehir gibi. Güzel güzel anlatıyorum yok olmuyor. Kızıyorum yine olmuyor. Çocuk hiç bir şeyden anlamıyor

aysen- demişidim temizlik şarkılarıyla karışan bir liste hahahaha

Sedat Anar ve Grinko da çıkmış

Eklentiler

• 1000051342.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000051341.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000051340.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 18
Çay içiyorum.
Boş içiyorum ama aklım şöyle yarım ekmek sandviç yapmakta
Oruç tutacam yarın... Yemiyek mi?
Gece kalkar su içerim sadece.
Çay da taze sıcakken yiyim diyorum ama bilemedim,kararsızım.
Üşeniyorum da bir yandan

Yarın güzel bir temizlik yapıcam.
Var bir hayalimiz
Cuma çamaşırı olur, formalar falan.
Çocuklar yıkanır.
Cumartesi misafir çağırdım.
Çünkü silkelenmek için.
Şu ruhsuz ruh halimden sıyrılıp işe güce dalmalıyım bi beyaz sabun kokutmalıyım evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…