- 2 Ağustos 2013
- 35.131
- 106.676
Evet evet çok sıkıntı olursa kan değişimi oluyormuş netten araştırdım da.Bir tanıdığımda oluyordu yanlış anlatmadıysalar doğar doğmaz bebeğin kanımı neyi değişiyordu.
Çok şük loranki o kadar yüksek değilmiş
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Başlayacak mısın tedaviye
Ocakta fiyatlar artıyormuş bu ay adetle başlayalım dedik korku ve heyecan varhadi bakalım hayırlı olsun ne zaman başlıcaksınız karar verdinizmi hayal
İnşallah tek seferde sağlıkla kolaylıkla olur hayalOcakta fiyatlar artıyormuş bu ay adetle başlayalım dedik korku ve heyecan var
Bal ile olmaz yüksek ısı zararlı maddeler oluşturuyor pekmez ile deneyebilirsinizHanımlar sizden fikir almak istiyorum, yardımcı olur musunuz
Ben şekersiz kabak tatlısı yapmak istiyorum.
Normalde şekerde bekletince sulanıyor kabaklar ama şeker olmayınca pekmezli suyla pişirsem olur mu acaba
Ne diyorsunuz denemeli miyim
Canım inşallah hayırla kolaylıkla bebek sahibi olursunuzOcakta fiyatlar artıyormuş bu ay adetle başlayalım dedik korku ve heyecan var
Sürekli tekrarlayan bir ürün konuşması ve her yerde örneğin x topigine de gidip orada da aynı şeyi yazınca yada eski konu bulup sizin çareniz bende şu ürün yada yer vb şeyler reklam sayılıyoray kızlar ben bilmiyorum yasak mı bilmediğim için sansürledim haelement uydurmuş gibi oldum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineSabahtan beri burnum akıyor inşAllah kötülemem . Çocuklardan geçti sanırım.
Sağlık ocağında da doktorlar eylem yapıyorlarmış götürdük kimse yoktu. Evdeki ilaçları veriyorum
Pekmezde de aynısıymış nane gıda mühendisi demiştiBal ile olmaz yüksek ısı zararlı maddeler oluşturuyor pekmez ile deneyebilirsiniz
korkacak bişe yok canım yumurta gelişmesi için iğne veriyolar en son çatlatma iğnesi ve yumurtaları topluyolar bi kaç gün sonrada transfer ediyolar , heyecan olması gayet normal inşallah ilk seferde tutarOcakta fiyatlar artıyormuş bu ay adetle başlayalım dedik korku ve heyecan var
Elma konsantresi ile denedim dün akşamBal ile olmaz yüksek ısı zararlı maddeler oluşturuyor pekmez ile deneyebilirsiniz
iyide pekmez zaten kaynaya kaynaya olan bişeyPekmezde de aynısıymış nane gıda mühendisi demişti
O da zararlıymışiyide pekmez zaten kaynaya kaynaya olan bişey
Pekmez kaynatilarak yapılıyor aslında yüksek ısı oranı daha yüksektir yine de diye düşündüm amaPekmezde de aynısıymış nane gıda mühendisi demişti
pekmez başka türlü olmazki illaki fabrikasyon market ürünümü alıcakmışız , organik mis gibi köylerde yapılanlar varkenO da zararlıymışyani evde yapılanlar
Hayalcim.. Olacaktır inşallahOcakta fiyatlar artıyormuş bu ay adetle başlayalım dedik korku ve heyecan var
Fabrikalar da da kaynatilarak yapılıyorpekmez başka türlü olmazki illaki fabrikasyon market ürünümü alıcakmışız , organik mis gibi köylerde yapılanlar varken
benim mantığıma uymuyo
Hadi gözü aydın gelmiş geçmiş olsunEvet evet çok sıkıntı olursa kan değişimi oluyormuş netten araştırdım da.
Şimdi yazdı loriş. Bi test yapılmış o negatif çıkmış. Sarılık değeri de düşmüş taburcu edeceklermiş. Takip edeceklermiş