Güzel gözüküyor bence sen gizli gizli yedigin icin tadını alamamışssınNe yaptığımı söylesem bana gülersin
Kurabiler pişti eşime tadına baktırıyodum oda uyudu
Kapının önüne çıkıp 1 tane yedim çok utanıyorum
İstediğim gibi de olmamış neyse artık inşallah yiyenler beğenir
Oğlumun arkadaşlarına öğretmenlerine yaptım
Günaydın paree
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Başlayacak mısın tedaviye
Kan uyuşmazlığında aniden çok yükselebiliyormuş. Bunu belirtmemişler. Şükür korkulacak yükseklikte değildi. Düşer inşallahAktif Lora canım bebeğin hastaymış galiba çok geçmiş olsun
Genelde sarılık oluyorlar doğum sonrasi öyle bir şey mi
Rabbim şifa versin minik kuzuya❤
hadi bakalım hayırlı olsun ne zaman başlıcaksınız karar verdinizmi hayalGünaydın kızlar
Dün gittik doktor tüp bebek önerdi
Rabbim inşallah denk getirsin yüzünü güldürsün HayalcimGünaydın kızlar
böyle bi kan uyuşmazlığınıda ilk defa duydumÇünkü o bilinen kan uyuşmazlığı değil Rh olan değil. Bu Anne 0 bebek A, B veya AB olursa oluyormuş. Doğunca belli oluyormuş yani. Ama doğunca da bişey dememişler işte böyle bir durum var diye
Iyi çok şükür ...geçsin gitsinKan uyuşmazlığında aniden çok yükselebiliyormuş. Bunu belirtmemişler. Şükür korkulacak yükseklikte değildi. Düşer inşallah
En yaygın olan buymuş aslında bende duymamıştımböyle bi kan uyuşmazlığınıda ilk defa duydum
Hayalim Rabbim kolaylaştırsın zorlaşırtırmasın hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle sağlıkla tedaviye başlayın ve güzel sonuçlar alın inşaAllahGünaydın kızlar
Günaydın hayırlı sabahlarKızlarrr günaydın hayırlı sabahlar
Bi kaç gündür gelememiştim buraya. Nasılsınız herkes iyi mi??
@Hayalkuran açınca senin msaja denk geldim gidip geldin mi Ankara ya.
mavibaloncuk senden ne haber
Bonus can iyileştin miiii
Allah kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallahGünaydın kızlar
Rabbim sağlıkla sıhatle kolaylıkla getirsinGünaydın kızlar
Kıza ne dediKızı dr a götürdük bir tanıdık vardı onu da ipçiye götürdük rica etti.
Gitmişken yeni tığ aldım mesaj versin bana örgü falan öreyim iyice saldım
Allahım hayırlara çıkarsın inşallah kuzum.Günaydın hayırlı sabahlar
Bende durum aynı kese boş görünüyor yarın muayeneye gidecem hayırlısıyla bakalm nolacak
Sen nasılsın nerelerdeydin
Bir tanıdığımda oluyordu yanlış anlatmadıysalar doğar doğmaz bebeğin kanımı neyi değişiyordu.Kan uyuşmazlığında aniden çok yükselebiliyormuş. Bunu belirtmemişler. Şükür korkulacak yükseklikte değildi. Düşer inşallah