Düzenli Evimiz & Hayatımız

-Hayal -Hayal Hayalcim bir de tavsiyem, çok fazla dillendirme, herkese söyleme, yoksa konuşan çok olur.insanımız sever malum karışmayı..
Sakin ve dingin geçir bu süreci.
No stres, yes dua, yes ferahlık, yes sessizlik🤩
-Hayal -Hayal buna bende katılıyorum süreçi stresis yürütmek için kimseye söyleme haliyle soracaklar merak edecekler ne kadar iyi niyetle bile sorsalar ister istemez sanada bir baskı olacak stres yüklenecek.

Pekmez kaynatilarak yapılıyor aslında yüksek ısı oranı daha yüksektir yine de diye düşündüm ama
Eltime sorayım bir ne diyecek

pekmez başka türlü olmazki illaki fabrikasyon market ürünümü alıcakmışız , organik mis gibi köylerde yapılanlar varken
benim mantığıma uymuyo :KK45: :işsiz:

Fabrikalar da da kaynatilarak yapılıyor
Yiyeceğin serüveni diye bir belgesel var orada bir çok ürünün Fabrikalarda nasıl üretildiği a dan z ye anlatılıyor
Fabrikalarda nasıl üretildiği önemli her pekmez alınmıyor ne yazık ki. Ben gıdamühendisianlatiyor u takip ediyorum senelerdir. Vakumlu kazanda 70 derecede olan pekmezler yenilebilir diyor.

1000047522.jpg

Fabrikalarda nasıl üretildiği önemli her pekmez alınmıyor ne yazık ki. Ben gıdamühendisianlatiyor u takip ediyorum senelerdir. Vakumlu kazanda 70 derecede olan pekmezler yenilebilir diyor.

Eki Görüntüle 3515283

Hiç bilmiyordum, yeni öğreniyorum. O zaman evdeki kullandığım pekmezlerin hiçbiri eminim bu standartlara uymuyodur 😅

Hafta sonu eşimin halasının kızına, oturmaya ilk kez evine gideceğiz. Elim boş gitmeyeyim diyorum 1,5 yıllık evli çalışıyor. Hediye ne alabilirim önerilerinize açığım.

Benim aklıma iki kişilik fincan yada çiçek alayım diyorum. Ne dersiniz

Hafta sonu eşimin halasının kızına, oturmaya ilk kez evine gideceğiz. Elim boş gitmeyeyim diyorum 1,5 yıllık evli çalışıyor. Hediye ne alabilirim önerilerinize açığım.

Olabilir abla. Fincan klasik falan ama bende çoğu gittiğim yere fincan alıyorum kullanılır yani. Çiçekte olur

Bence mantıklı ikisi de
Bana da fincan, çiçek gelmişti. Bi misafirim de nevresim getirmişti ☺️

Bende fincan tercih ederdim çiçeklere bir ilgisi varsa canlı çiçekte olur

-Hayal -Hayal Hayalcim bir de tavsiyem, çok fazla dillendirme, herkese söyleme, yoksa konuşan çok olur.insanımız sever malum karışmayı..
Sakin ve dingin geçir bu süreci.
No stres, yes dua, yes ferahlık, yes sessizlik🤩

-Hayal -Hayal buna bende katılıyorum süreçi stresis yürütmek için kimseye söyleme haliyle soracaklar merak edecekler ne kadar iyi niyetle bile sorsalar ister istemez sanada bir baskı olacak stres yüklenecek.
Eşimle öyle karar aldık kimseye söylemeyeceğiz. Sadece ikimiz biliyoruz. Pinhan stres yapmamaya çalışıyorum inşallah ilk seferde güzel haberler alırız 🙏🏼

Hemen başlamak iyi mi kötü mü bilmiyorum ki birden panik oldum. Amin bonus sağol 🙏🏼
Hemen başlamak ile, iyi yapmışsınız canım. Nasıl olacak ne zaman başlayacağız diye düşündükçe, gereğinden fazla stres olurdunuz.

Allah kolaylık versin ilk transferde pozitif haberlerini almayı Rabbim nasip eylesin

X