- 11 Nisan 2007
- 84.201
- 489.227
Kıza ne dedi
Bende uzun zamandır hiç bir şey yapamıyorum aslında akşamları uzun halim olsa yapardım
Bademcikleri o kadar şiş ki birbirine değmiş sanki hiç boşluk yok antibiyotik verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıza ne dedi
Bende uzun zamandır hiç bir şey yapamıyorum aslında akşamları uzun halim olsa yapardım
Çok geçmiş olsun canım ilaçlarla inşallah hemen toparlarBademcikleri o kadar şiş ki birbirine değmiş sanki hiç boşluk yok antibiyotik verdi
Geçmiş olsunBademcikleri o kadar şiş ki birbirine değmiş sanki hiç boşluk yok antibiyotik verdi
Kıza ne dedi
-Hayal buna bende katılıyorum süreçi stresis yürütmek için kimseye söyleme haliyle soracaklar merak edecekler ne kadar iyi niyetle bile sorsalar ister istemez sanada bir baskı olacak stres yüklenecek.-Hayal Hayalcim bir de tavsiyem, çok fazla dillendirme, herkese söyleme, yoksa konuşan çok olur.insanımız sever malum karışmayı..
Sakin ve dingin geçir bu süreci.
No stres, yes dua, yes ferahlık, yes sessizlik
Çok geçmiş olsunBademcikleri o kadar şiş ki birbirine değmiş sanki hiç boşluk yok antibiyotik verdi
Bu ara işler yogun telefonada bakamıyorum bazen kızın sınıf mesajları kaçırıyorumYa alıştık yapmaya çok boş böyle telefona bakıyorum sonra oda külli zarar
Pekmez kaynatilarak yapılıyor aslında yüksek ısı oranı daha yüksektir yine de diye düşündüm ama
Eltime sorayım bir ne diyecek
pekmez başka türlü olmazki illaki fabrikasyon market ürünümü alıcakmışız , organik mis gibi köylerde yapılanlar varken
benim mantığıma uymuyo
Fabrikalarda nasıl üretildiği önemli her pekmez alınmıyor ne yazık ki. Ben gıdamühendisianlatiyor u takip ediyorum senelerdir. Vakumlu kazanda 70 derecede olan pekmezler yenilebilir diyor.Fabrikalar da da kaynatilarak yapılıyor
Yiyeceğin serüveni diye bir belgesel var orada bir çok ürünün Fabrikalarda nasıl üretildiği a dan z ye anlatılıyor
Fabrikalarda nasıl üretildiği önemli her pekmez alınmıyor ne yazık ki. Ben gıdamühendisianlatiyor u takip ediyorum senelerdir. Vakumlu kazanda 70 derecede olan pekmezler yenilebilir diyor.
Eki Görüntüle 3515283
Biz yaşam tarzımızı değiştirdik baya çocuktan sonra özellikle şimdi araştırarak bakarak alıyoruz her şeyiHiç bilmiyordum, yeni öğreniyorum. O zaman evdeki kullandığım pekmezlerin hiçbiri eminim bu standartlara uymuyodur
Ben de çok istiyorum dikkatli beslenmek, yaşamak.Biz yaşam tarzımızı değiştirdik baya çocuktan sonra özellikle şimdi araştırarak bakarak alıyoruz her şeyi
Olabilir abla. Fincan klasik falan ama bende çoğu gittiğim yere fincan alıyorum kullanılır yani. Çiçekte olurHafta sonu eşimin halasının kızına, oturmaya ilk kez evine gideceğiz. Elim boş gitmeyeyim diyorum 1,5 yıllık evli çalışıyor. Hediye ne alabilirim önerilerinize açığım.
Benim aklıma iki kişilik fincan yada çiçek alayım diyorum. Ne dersiniz
Bence mantıklı ikisi deHafta sonu eşimin halasının kızına, oturmaya ilk kez evine gideceğiz. Elim boş gitmeyeyim diyorum 1,5 yıllık evli çalışıyor. Hediye ne alabilirim önerilerinize açığım.
Bende fincan tercih ederdim çiçeklere bir ilgisi varsa canlı çiçekte olurHafta sonu eşimin halasının kızına, oturmaya ilk kez evine gideceğiz. Elim boş gitmeyeyim diyorum 1,5 yıllık evli çalışıyor. Hediye ne alabilirim önerilerinize açığım.
-Hayal Hayalcim bir de tavsiyem, çok fazla dillendirme, herkese söyleme, yoksa konuşan çok olur.insanımız sever malum karışmayı..
Sakin ve dingin geçir bu süreci.
No stres, yes dua, yes ferahlık, yes sessizlik
Eşimle öyle karar aldık kimseye söylemeyeceğiz. Sadece ikimiz biliyoruz. Pinhan stres yapmamaya çalışıyorum inşallah ilk seferde güzel haberler alırız-Hayal buna bende katılıyorum süreçi stresis yürütmek için kimseye söyleme haliyle soracaklar merak edecekler ne kadar iyi niyetle bile sorsalar ister istemez sanada bir baskı olacak stres yüklenecek.
Hemen başlamak iyi mi kötü mü bilmiyorum ki birden panik oldum. Amin bonus sağol-Hayal Sevindim hemen başlamanıza hayal Rabbim en kolayından sorunsuz bir süreç geçirmeyi nasip etsin
Hemen başlamak ile, iyi yapmışsınız canım. Nasıl olacak ne zaman başlayacağız diye düşündükçe, gereğinden fazla stres olurdunuz.Hemen başlamak iyi mi kötü mü bilmiyorum ki birden panik oldum. Amin bonus sağol