- 8 Aralık 2011
- 44.732
- 158.467
Şu şarkıyı bulsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimin söylediğini yazmışlar baktım da bulamadım şarkıyıŞu şarkıyı bulsam
🕸Depresyona giriyorum galiba.
Serocum sen depresyonda değilsin canım benim depresyona da girmiyosun.
Sen büyük bir imtihandan geçiyorsun yas sürecinin evrelerini yaşıyorsun canından can gitti başka söze gerek yok.
Arada daha kötü olman zaten en normali.
Kendine yüklenme daha kötü olucam deme hiç
Kıyamam içinden geçenleri yaz kalmasın içinde. 18 ay diye konuşmuştuk ta ömrümüz varsa görür tekrar konuşuruz inşallah
Şu şarkıyı bulsam
Bugün aradım durdumEfser senin telden aç başka telden shazamla adını da bulursun şarkının.
Söyleyen Homayoun Shajarian
18 ay konusunu bilemedim bonus ne için demiştik.Kıyamam içinden geçenleri yaz kalmasın içinde. 18 ay diye konuşmuştuk ta ömrümüz varsa görür tekrar konuşuruz inşallah
18 ay konusunu bilemedim bonus ne için demiştik.
Şimdi salonun ve oturma odasının koltukların şeklini değiştirdim. Böyle şeyler beni mutlu ediyor nedense
Ayrıca değişiklik seviyorsan sık sık yap sero Allah gönlüne göre versin18 ay konusunu bilemedim bonus ne için demiştik.
Şimdi salonun ve oturma odasının koltukların şeklini değiştirdim. Böyle şeyler beni mutlu ediyor nedense
Ya bak bunu hatırlayamadım inşallah dediğin gibidir yarıladım o halde18 aydan sonra kayıpların acısının hafiflediği konusunda konuşmuştuk ben bi yazı okudum bununla ilgili ve kendi sürecimde doğruladım.
Dönder ağdar hep aynı şeyler oluyor ama olsunAyrıca değişiklik seviyorsan sık sık yap sero Allah gönlüne göre versin