Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geleli bi yarım saat olmak üzere 🙃
7 günde bir sefer çikolatalı gofret yeme hakkım var🫠
Şimdi bi kahve ile onu kullanıcam🥰
Yemek var gibi de yok gibi de her şeyden az az var bakayım ne yapsam bilmiyorum 🤔
Çamaşırları astım 2 gün olacak nerdeyse renklileri genellikle kurutmaya atmıyorum oğlumun kıyafetleri çabuk yıpranıyor ve küçülüyor diye ama kurumadılar bi türlü hatta koktu sanki bir kaç tanesi :63:o_O

Bazılarını tekrar yıkıcam ve bi daha çamaşırloğa asmıcam sanırım sıkıldım çamaşır görmekten :KK67:

Bize geleceklermiş akşam.
Kalkıyım toparlanıyım.
Yemeğe mi gelirlermiş çaya mı, belli değilmiş.
Aç gelirlerse çayın yanına bişeyler verirsin dedi😑🤔🙄
Şaka gibi ama değil.
Tövbe yarabbim. Benimki de nişanlıyken teyzemlere iftara çağırdı gelcez dediler. Sonradan gelemiyoruz. İftar vakti eşim geliyor bi baktık anası danası peşinde 😳 teyzem iyi ki fazladan yapmıştı yemekleri

Silikon olan yerleri mi diyorsun
Söküp temiz silikon çekilebilir
Ben lavabo kenarlarıma yapıcam ama beyaz silikon şeffaf iyi gözükmüyor
O siyahlıklar içine işleyebiliyor bazen
Benimki şeffaftı eşime beyaz aldırdım daha temiz görünüyor bence 🫠
Beyaz daha kötü bence 🙈

Kadın öldü :KK57:adamda olabilir 😂

Oyy burnum estetik benim izlerken burnumu tuttum istemsizce 😂
buna benzer ürünleri bizim iş yerindede kullanıyolar lavabolarda görmüştüm
Harika bisey abla duşakabindeki su lekeleri için özellikle
Bize geleceklermiş akşam.
Kalkıyım toparlanıyım.
Yemeğe mi gelirlermiş çaya mı, belli değilmiş.
Aç gelirlerse çayın yanına bişeyler verirsin dedi😑🤔🙄
Şaka gibi ama değil.
Sana bi örnek veriyim pinhan
Kvde perşembe akşamından yarın hastaneden cıkınca size geliriz yemege dedi bende cuma günü anneme gidecektim gitmedim yemegin hazırlıgını yaptım her seyi dogradım corbayı felan yaptım aradım kac gibi gelirsiniz ona göre fırına atıyım sıcak olsun demesin mi biz otobüsteyiz görümceme gidiyolsrmıs onlara gelmek üzerelermis. Ee dedim ben aramasam haberim olmıcsk insan söylemez mi anne bu kadar yemegi kim yicek dedim hı ne biliyim unutmusum dedi. Ne zaman köyden gelseler bana yemek hazırlatır son anda ya biz tokuz der yemezler ya da baskasına giderler
Günaydın dedim mi bugün hiç hatırlamıyorum bişeyler yapıp yatıyorum sadece.
Mideme taş oturmuş gibi sanki öksürüğün ağrısı birazda karıştı her şey.
Niye bu kadar uzun sürdü ya nasıl bi hastalıkmıs. Allah şifa versin tez zamanda
Geleli bi yarım saat olmak üzere 🙃
7 günde bir sefer çikolatalı gofret yeme hakkım var🫠
Şimdi bi kahve ile onu kullanıcam🥰
Yemek var gibi de yok gibi de her şeyden az az var bakayım ne yapsam bilmiyorum 🤔
Çamaşırları astım 2 gün olacak nerdeyse renklileri genellikle kurutmaya atmıyorum oğlumun kıyafetleri çabuk yıpranıyor ve küçülüyor diye ama kurumadılar bi türlü hatta koktu sanki bir kaç tanesi :63:o_O

Bazılarını tekrar yıkıcam ve bi daha çamaşırloğa asmıcam sanırım sıkıldım çamaşır görmekten :KK67:
Bizim menüde köfte patates ve karnıbahar kızartması var 🫠

Eklentiler

• IMG_20241203_174718.jpg
    IMG_20241203_174718.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 20
Oyy burnum estetik benim izlerken burnumu tuttum istemsizce 😂

Harika bisey abla duşakabindeki su lekeleri için özellikle

Sana bi örnek veriyim pinhan
Kvde perşembe akşamından yarın hastaneden cıkınca size geliriz yemege dedi bende cuma günü anneme gidecektim gitmedim yemegin hazırlıgını yaptım her seyi dogradım corbayı felan yaptım aradım kac gibi gelirsiniz ona göre fırına atıyım sıcak olsun demesin mi biz otobüsteyiz görümceme gidiyolsrmıs onlara gelmek üzerelermis. Ee dedim ben aramasam haberim olmıcsk insan söylemez mi anne bu kadar yemegi kim yicek dedim hı ne biliyim unutmusum dedi. Ne zaman köyden gelseler bana yemek hazırlatır son anda ya biz tokuz der yemezler ya da baskasına giderler

Niye bu kadar uzun sürdü ya nasıl bi hastalıkmıs. Allah şifa versin tez zamanda

Bizim menüde köfte patates ve karnıbahar kızartması var 🫠
Ellerine sağlık menü çok güzel🤩
Bende misafirden kalan yemekleri anca bitirdik çok yapmışım
Bugün de yine patates püresi yanına tavuk var biraz pilav ve çorba da var ben önceki yemekleri yicem şimdi 6 dan sonra yemeyi kesiyorum 🫠🫠

X