Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben çok memnun kaldım. Baya oldu aldım denememiştim bundan sonra bunu kullanırım hiç kendimi yormaya gerek yokbuna benzer ürünleri bizim iş yerindede kullanıyolar lavabolarda görmüştüm
Aynı aynıSizin de kayınvalideniz şöyle mi ....
Tövbe yaaa gerçekten bazen insan hayret ediyor...
Bazen..............
Tövbe yarabbim. Benimki de nişanlıyken teyzemlere iftara çağırdı gelcez dediler. Sonradan gelemiyoruz. İftar vakti eşim geliyor bi baktık anası danası peşinde teyzem iyi ki fazladan yapmıştı yemekleriBize geleceklermiş akşam.
Kalkıyım toparlanıyım.
Yemeğe mi gelirlermiş çaya mı, belli değilmiş.
Aç gelirlerse çayın yanına bişeyler verirsin dedi
Şaka gibi ama değil.
Beyaz daha kötü benceSilikon olan yerleri mi diyorsun
Söküp temiz silikon çekilebilir
Ben lavabo kenarlarıma yapıcam ama beyaz silikon şeffaf iyi gözükmüyor
O siyahlıklar içine işleyebiliyor bazen
Benimki şeffaftı eşime beyaz aldırdım daha temiz görünüyor bence
Bende lavaboyla bütün olmasını seviyorum daha temiz geliyor gözümeBeyaz daha kötü bence
Evet doğru aslında. Ben lavaboda değil de duşakabinin beyaz bizim kötü duruyor direkt o geldi gözümün önüneBende lavaboyla bütün olmasını seviyorum daha temiz geliyor gözüme
Beyaz daha kötü bence
Silikon dayson silikon renk farketmeksiz8n daha iyi durur kararma yıpranma olmazBende lavaboyla bütün olmasını seviyorum daha temiz geliyor gözüme
Geçen gün renax ın çok amaçlı temizleyicisini aldım denemek için çok beğendim leke çıkarıcı olarakValla ben çok memnun kaldım. Baya oldu aldım denememiştim bundan sonra bunu kullanırım hiç kendimi yormaya gerek yok
Aklımda olsun deneyim bi gün alıpGeçen gün renax ın çok amaçlı temizleyicisini aldım denemek için çok beğendim leke çıkarıcı olarak
Kadın öldü adamda olabilir
Harika bisey abla duşakabindeki su lekeleri için özelliklebuna benzer ürünleri bizim iş yerindede kullanıyolar lavabolarda görmüştüm
Sana bi örnek veriyim pinhanBize geleceklermiş akşam.
Kalkıyım toparlanıyım.
Yemeğe mi gelirlermiş çaya mı, belli değilmiş.
Aç gelirlerse çayın yanına bişeyler verirsin dedi
Şaka gibi ama değil.
Niye bu kadar uzun sürdü ya nasıl bi hastalıkmıs. Allah şifa versin tez zamandaGünaydın dedim mi bugün hiç hatırlamıyorum bişeyler yapıp yatıyorum sadece.
Mideme taş oturmuş gibi sanki öksürüğün ağrısı birazda karıştı her şey.
Bizim menüde köfte patates ve karnıbahar kızartması varGeleli bi yarım saat olmak üzere
7 günde bir sefer çikolatalı gofret yeme hakkım var
Şimdi bi kahve ile onu kullanıcam
Yemek var gibi de yok gibi de her şeyden az az var bakayım ne yapsam bilmiyorum
Çamaşırları astım 2 gün olacak nerdeyse renklileri genellikle kurutmaya atmıyorum oğlumun kıyafetleri çabuk yıpranıyor ve küçülüyor diye ama kurumadılar bi türlü hatta koktu sanki bir kaç tanesi
Bazılarını tekrar yıkıcam ve bi daha çamaşırloğa asmıcam sanırım sıkıldım çamaşır görmekten
Allah iyilik versin aklıma geldiler topiği görünce yazayım dedim selamlarımı ilet bende iyim çok şükür halimize. Geçmiş olsun rabbim şifalar versin iyi olmana sevindim.Ben burda aktifim de hastayım biraz pek gelemedim. Kızlar da iyiler siteye gelmiyorlar uzun zamandır.
Sen nasılsın?
Valla istiyorum ama iyice iradesiz oldum asamiyorum.Kız ben kaç aydır yapıyorum yıl oldu hatta
Geçen seneden bu yana 6 kilo verebildim
Bu sene hedefim asıl hedefime ulaşmak inşallah olur
Gel yapalım beraber
Benim de bir oğlum bir kızım canm Allah canlarını sağ etsin çok şükürAyy dimii her gidi günler ben arada açıp bakıyorum yine neler yazmışım diye evet bi oğlum var canım senin
Bu ara irade bende de yok demekki genel olarak bi problem varValla istiyorum ama iyice iradesiz oldum asamiyorum.
İradem olsa bile bu yaramazlara harcıyorum kalmıyor sıfır iki dakika oturayim dedimBu ara irade bende de yok demekki genel olarak bi problem var
Benimde iradem yok yemin ettim 68 e kadar belirli kurallarım var tabiiValla istiyorum ama iyice iradesiz oldum asamiyorum.
Ay ikiz mi çocukların maşallah benimde iki oğlum var. Biri 9 olacak digeri 4 insallahİradem olsa bile bu yaramazlara harcıyorum kalmıyor sıfır iki dakika oturayim dedim
Ellerine sağlık menü çok güzelOyy burnum estetik benim izlerken burnumu tuttum istemsizce
Harika bisey abla duşakabindeki su lekeleri için özellikle
Sana bi örnek veriyim pinhan
Kvde perşembe akşamından yarın hastaneden cıkınca size geliriz yemege dedi bende cuma günü anneme gidecektim gitmedim yemegin hazırlıgını yaptım her seyi dogradım corbayı felan yaptım aradım kac gibi gelirsiniz ona göre fırına atıyım sıcak olsun demesin mi biz otobüsteyiz görümceme gidiyolsrmıs onlara gelmek üzerelermis. Ee dedim ben aramasam haberim olmıcsk insan söylemez mi anne bu kadar yemegi kim yicek dedim hı ne biliyim unutmusum dedi. Ne zaman köyden gelseler bana yemek hazırlatır son anda ya biz tokuz der yemezler ya da baskasına giderler
Niye bu kadar uzun sürdü ya nasıl bi hastalıkmıs. Allah şifa versin tez zamanda
Bizim menüde köfte patates ve karnıbahar kızartması var