- 8 Aralık 2011
- 44.326
- 155.592
Bence kimse yerinde değil herkes kendi yokluğundan şikayetci o yüzden fark etmiyoruzBen de yoktum pariş, beni de soran, takan olmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kimse yerinde değil herkes kendi yokluğundan şikayetci o yüzden fark etmiyoruzBen de yoktum pariş, beni de soran, takan olmamış
Ah Efserim onu ben her gün yaşıyorum inan kiBu ara ben nerdeyim onu bilmiyorum parişim
Evi baştan aşağı düzenliyorum yıkanacak ne varsa yıkayıp ütülüyorum
Yürürken beynim nereye komut verirse Oraya gidiyorum artık
Akşam oluncada bertim çıkmış oluyor yorugun düşüyorum
Anlıyacağın ben bende değilim kk nin yolunu zor buluyorum
Allah kolaylık versin Rabbim gücünü küvetini artırtırsınAh Efserim onu ben her gün yaşıyorum inan ki
Bi yazsam günlük neler yaptığımı beni burdan atarsınız bu nedir kaç cilt olur bu kadar uzun ne diye
Kolay gelsin canım yorgunluk oluyor ama tertemiz insanin ici rahat ede ede yaşıyor
Oh misss ⚘
Geçmiş olsun canım
Tahin cevizsiz kabul edilemez
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun canım . Hasta hasta da sanki herşey üst üste geliyor gibi oluyor
Sizede geçmiş olsun. Zaten evde biri hastaysa digerleri kesin oluyoSabahtan beri burnum akıyor inşAllah kötülemem . Çocuklardan geçti sanırım.
Sağlık ocağında da doktorlar eylem yapıyorlarmış götürdük kimse yoktu. Evdeki ilaçları veriyorum
Bende meteyi uyutmaya girdim uyuttum ama cıkasım yok yataktan akşam yemeğinin bulasıgıda öylece bekliyoYemeği dolaba attım bir üşüme geldi ısınmak için yatağa girdim sırf ısınmak için
Picamalarımıda yatak yorgan kirlenmesin diye giydim başka amacım yok yani
Niyet ettim 23:00 kadar yatakta ısınmaya
O zamana kadar bizim bulaşıklar Nasrettin hocanın kazanı gibi doğurur durular artık
Asılda mutfağı toplamıştımBende meteyi uyutmaya girdim uyuttum ama cıkasım yok yataktan akşam yemeğinin bulasıgıda öylece bekliyo
MaşallahAllah kolaylık versin Rabbim gücünü küvetini artırtırsın
Yazmaya benimde casaretim yok
Saya bildiğim doğruysa
6 makine çamaşır yıkandı serildi
(Yıkanalar nevresimler pikeler)
Yarında ütülenecekler
Çamaşı makinesini dolabını sildim
Yemek yapıldı yorugunluktan hatırlamasığım şeylerde vardır
Mutfakta topuluyla toplanmamak arasında kalmış
Çayda demliyemedim
Ödüm kopmuyor değil bugün boğazımda hafif bir gıçışır gibi olduMaşallah
Çokta yorulma ortalık hastalık kaynıyor üşütüp hasta olma dikkatli temizlik yap canısı ❤
Bu ara ben nerdeyim onu bilmiyorum parişim
Evi baştan aşağı düzenliyorum yıkanacak ne varsa yıkayıp ütülüyorum
Yürürken beynim nereye komut verirse Oraya gidiyorum artık
Akşam oluncada pertim çıkmış oluyor yorugun düşüyorum
Anlıyacağın ben bende değilim kk nin yolunu zor buluyorum
Efser aynı ben de öyle.Bence kimse yerinde değil herkes kendi yokluğundan şikayetci o yüzden fark etmiyoruz
Bunlar dayağı hakediyor ama ne yaparsın
Lânet olsun içimizdeki insan sevgisine
Geçmiş olsun BonusBasitse onu sen bilirsin zaten benim büyük de bugün evdeydi gitmedi boğazı fena gitmek istemiyor mecbur götürcem şişmiş bademcikleri zor konuşuyo
Kaç gündür onu düşünüyorum beynim ne komut verirse onu yapıyorum sadece evin içinde döndüğümü fark ediyorum bazenEfser aynı ben de öyle.
Bu ara hem birşeyler yapıyorum, hem yapmıyor gibiyim.
Hem canım istemiyor ama öte yandan ne çamaşır bitiyor ne yemek bulaşık süpür topla vs
Evet her zamanki işler fakat bi tuhaflık var.
Şuursuzca yapıyorum sanki.
Otomatiğr bağlamış gibi.
Sıkıldım bu halden.
Ay bende bunu söyledim. Sanki bitmiyor gibi bişeyler olmuyor gibiEvet her zamanki işler fakat bi tuhaflık var.
Oyy kuzum ya. İnşallah çabuk toparlanır düşer değeriKızlar lorişin bebişi hastanede fototerapi tedavisi görüyor. Sarılığı yüksek çıkmış. Dua bekliyor sizlerden
Hiç endişe etmesin normal bir süreçKızlar lorişin bebişi hastanede fototerapi tedavisi görüyor. Sarılığı yüksek çıkmış. Dua bekliyor sizlerden