Düzenli Evimiz & Hayatımız

hanımlar selamlar

size bir soru soracağım daha doğrusu 2 soru...

öncelikle; banyo duşa kabinin dip karo ve duşa kabin yerlerinin siyah olmaması için ne yapmak gerekir ? olunca da en hızlı çözüm ne ?

ben eski usül tuzruhu dahil tüm deterjanlar ile ovalıyorum ama olunca yapıyorum ve dogru ve hızlı cozum mu bılmıyorum, ayrıca olmaması ıcın de duzenlı ne yapmak gerekır onu da bılmıyorum mesela
tuzruhu derz dolgulara çok zarar veriyo zamanla ve alt kata su akıtabilir çok kullanıyosan
genelde silikonlar kararıyo dimi , bence onları belli aralıklarla söküp tekrar çekmek lazım

Hemen bişey öneriyorum. Bir kaç gün önce kullandım yok böyle bir şey.

Pembe olan kireç sökücü dökünce anında etki. Duşakabine ne yapsam geçmiyordu kireçler, anında partlattı. Bataryaya sadece dökmem yeterli oldu parıl parıl parlıyor.

Mavi olanda bu çıkmadan lekeler ici merhaba klozette falan. Benimde duşakabinin içinde köşeleri siyah olmuştu çıkmıyordu. Bu maviyi döktüm anında çıkardı.

Alıp deneyebilirsin. Bunları otelde kullanıyorlar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben artık hep bundan alcam stok yapcam 😂

buna benzer ürünleri bizim iş yerindede kullanıyolar lavabolarda görmüştüm

bugün yaptıklarım 🥰
💐kahvaltı hazırladım çocuklar okula bırakıldı
💐Yatakları düzeltip odaları topladım
💐alt kat banyo (abdest lavabosu olduğu için kullanılan alanı )tuvaletleri yıkadım
💐Çamaşır makinesini çalıştırdım
💐odalar süpürüldü
💐Hava güzel olduğu için balkonu düzenleyip süpürdüm
💐Girişi yıkadım
💐küçük oğlumla kar topu oynadık kar temizledim bahçe girisinden eriyince buz olmasın diye
💐Mutfağa en son girdim bulaşıkları makineye attım
💐tezgah üstünü ve ocağı sildim
💐mutfağı süpürüp yerleri sildim
💐Buzdolabının içini düzenledim
💐kuru fasulye ve pilav pişiyor akşam yemeğine
Kızıma da salata yaptıracağım 🥰

2. sorum da mikrodalga ile alakalı.

4 sene once aldım ve daha 2. yılında metal yerlerı ıcerden paslandı . yuksek ısı da kullanmısım bılmıyordum dedım. ayrıca cok da kullanırım neyse dedım daha 6-7 oldu yenı aldım. ısı dusuk. tamam gunluk her aksam bıle kullandıgım oluyor ya da sabah esım kullanıyor ama ıcerde yenı kucuk paslanma lekelerı gordum nıye oluyor . bu kez ısı hatası da yok hatta farklı marka ?
Kullandıktan sonra kapağını açık bırakmak gerekli fırın içinde öyle pas olmaması için

hanımlar selamlar

size bir soru soracağım daha doğrusu 2 soru...

öncelikle; banyo duşa kabinin dip karo ve duşa kabin yerlerinin siyah olmaması için ne yapmak gerekir ? olunca da en hızlı çözüm ne ?

ben eski usül tuzruhu dahil tüm deterjanlar ile ovalıyorum ama olunca yapıyorum ve dogru ve hızlı cozum mu bılmıyorum, ayrıca olmaması ıcın de duzenlı ne yapmak gerekır onu da bılmıyorum mesela
Silikon olan yerleri mi diyorsun
Söküp temiz silikon çekilebilir
Ben lavabo kenarlarıma yapıcam ama beyaz silikon şeffaf iyi gözükmüyor
O siyahlıklar içine işleyebiliyor bazen
Benimki şeffaftı eşime beyaz aldırdım daha temiz görünüyor bence 🫠

X