- 30 Ocak 2015
- 17.835
- 14.644
- 29
Ay bende yaz kış normal dışarda duran sudan içerim yazın üşenirim soguk suyla karıştırmaya çok soğukta içememBende hiç ılık içemem yaz kış soğuk su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende yaz kış normal dışarda duran sudan içerim yazın üşenirim soguk suyla karıştırmaya çok soğukta içememBende hiç ılık içemem yaz kış soğuk su
Çok soğuk buz gibi içemem bende. Evlenir evlenmez hemen sebil aldırdım soğuk olursa azcık ılıştırıyorumAy bende yaz kış normal dışarda duran sudan içerim yazın üşenirim soguk suyla karıştırmaya çok soğukta içemem
Bizde evde yapıyoruz o faslı işte can skntisiBen gaza geliyorum başlıyorum 1 hafta iyiysem sonra salıyorum benim sorunum evde çok durmamam. Köye gidiyorum anneme gidiyorum birileri geliyor yiyorum yani tutamıyorum kendimi
tuzruhu derz dolgulara çok zarar veriyo zamanla ve alt kata su akıtabilir çok kullanıyosanhanımlar selamlar
size bir soru soracağım daha doğrusu 2 soru...
öncelikle; banyo duşa kabinin dip karo ve duşa kabin yerlerinin siyah olmaması için ne yapmak gerekir ? olunca da en hızlı çözüm ne ?
ben eski usül tuzruhu dahil tüm deterjanlar ile ovalıyorum ama olunca yapıyorum ve dogru ve hızlı cozum mu bılmıyorum, ayrıca olmaması ıcın de duzenlı ne yapmak gerekır onu da bılmıyorum mesela
buna benzer ürünleri bizim iş yerindede kullanıyolar lavabolarda görmüştümHemen bişey öneriyorum. Bir kaç gün önce kullandım yok böyle bir şey.
Pembe olan kireç sökücü dökünce anında etki. Duşakabine ne yapsam geçmiyordu kireçler, anında partlattı. Bataryaya sadece dökmem yeterli oldu parıl parıl parlıyor.
Mavi olanda bu çıkmadan lekeler ici merhaba klozette falan. Benimde duşakabinin içinde köşeleri siyah olmuştu çıkmıyordu. Bu maviyi döktüm anında çıkardı.
Alıp deneyebilirsin. Bunları otelde kullanıyorlar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben artık hep bundan alcam stok yapcam
Diversey Kireç Çözücü Tuvalet Temizlik Ürünü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Diversey Kireç Çözücü Tuvalet Temizlik Ürünü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Emdikce azalır genelde her bebekte oluyor geçmiş olsunBen iyiyim çok şükür canım toparladım baya. Bebiste sarilik oldu biraz huzursuz ondan sanirim
Kullandıktan sonra kapağını açık bırakmak gerekli fırın içinde öyle pas olmaması için2. sorum da mikrodalga ile alakalı.
4 sene once aldım ve daha 2. yılında metal yerlerı ıcerden paslandı . yuksek ısı da kullanmısım bılmıyordum dedım. ayrıca cok da kullanırım neyse dedım daha 6-7 oldu yenı aldım. ısı dusuk. tamam gunluk her aksam bıle kullandıgım oluyor ya da sabah esım kullanıyor ama ıcerde yenı kucuk paslanma lekelerı gordum nıye oluyor . bu kez ısı hatası da yok hatta farklı marka ?
MaalesefSizin de kayınvalideniz şöyle mi ....
Tövbe yaaa gerçekten bazen insan hayret ediyor...
Bazen..............
Ayy dimii her gidi günler ben arada açıp bakıyorum yine neler yazmışım diye evet bi oğlum var canım seninBende seni biliyorum gönül yumurtlama takibi yapıyorduk ,şuan kaç bebeğin var bir tanemi?
Kız ben kaç aydır yapıyorum yıl oldu hattaOff valla hiç mutlu değilim bu kilolarla sonu da yok yani bunun hadi birlik olalım verelim,
Silikon olan yerleri mi diyorsunhanımlar selamlar
size bir soru soracağım daha doğrusu 2 soru...
öncelikle; banyo duşa kabinin dip karo ve duşa kabin yerlerinin siyah olmaması için ne yapmak gerekir ? olunca da en hızlı çözüm ne ?
ben eski usül tuzruhu dahil tüm deterjanlar ile ovalıyorum ama olunca yapıyorum ve dogru ve hızlı cozum mu bılmıyorum, ayrıca olmaması ıcın de duzenlı ne yapmak gerekır onu da bılmıyorum mesela
Yaptın mı bonusum kahve
Sanada afiyet olsun canım
Yap kuzum inşallah şifa olur
Benzerini geçen gün yaşadım hiç sevmiyorum aniden geliyoruz denmesiniBize geleceklermiş akşam.
Kalkıyım toparlanıyım.
Yemeğe mi gelirlermiş çaya mı, belli değilmiş.
Aç gelirlerse çayın yanına bişeyler verirsin dedi
Şaka gibi ama değil.