Düzenli Evimiz & Hayatımız

sweetgirlcandy sweetgirlcandy bundan aldım ben de lavabolar için bir denim bakim çamaşır suyu kullanmamak için iyi olur inş çamaşırda da deniycem.
Ay şiirli not yazmışlar 🫠

Senin dediğin duşkabin için olana da bi bakayım
Toz mu bu bonus. Valla attığıma dibim düştü benim 😂😂 mesela klozette su akan yerlerde sararma falan oluyor ya onları anında geçiriyor

Hayırlı akşamlar hanımlar hemen günlük raporumu vereyim:KK51: iki gündür anlamsız bir baş dönmesi halsizlik var üzerimde Bugün de öyleydim Bakalım yarın inşallah geçer modumda değilim diye yarın arkadaşımı kahvaltıya çağırdım havam değişsin diye bakalım
Bugün🌺
Yatağımızı topladım ✔️
Evi havalandırdım ✔️
Çöpü çıkardım✔️
2 posta çamaşır makinesi ardından kurutmaya çamaşır attım ✔️
Çamaşır katladım ✔️
Robot evi süpürdü✔️
Robotun filtresini temizledim✔️
Akşam yemeği yaptım ✔️
(Mercimek çorbası
Et haşlama
Bulgur pilavı Mercımekli)

Hayırlı akşamlar hanımlar hemen günlük raporumu vereyim:KK51: iki gündür anlamsız bir baş dönmesi halsizlik var üzerimde Bugün de öyleydim Bakalım yarın inşallah geçer modumda değilim diye yarın arkadaşımı kahvaltıya çağırdım havam değişsin diye bakalım
Bugün🌺
Yatağımızı topladım ✔️
Evi havalandırdım ✔️
Çöpü çıkardım✔️
2 posta çamaşır makinesi ardından kurutmaya çamaşır attım ✔️
Çamaşır katladım ✔️
Robot evi süpürdü✔️
Robotun filtresini temizledim✔️
Akşam yemeği yaptım ✔️
(Mercimek çorbası
Et haşlama
Bulgur pilavı Mercımekli)
Geçmiş olsun 💐

Menü güzel ekmek taze oluncada iyi yenir ama ben karnıbahardan yemeyi düsünüyorum sadece bol yogurtla😂

Amin 🙏

Senin bi tane miydi gönül. Allah hayırlısını nasip etsin insallah

Hastada olsak bu kadınlar hep sorumluluklarını yapmak zorunda. Sanırım bende olcam üşümeye başladım bi titreme geldi balkon hep açıktı karnıbahar haşladım ev kokmasın diye şimdi kızartırken yine accam 😞
Amin canım Allah razı olsun evet bitane
Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻❤️

Ayy içimi ferahlattı bu çizim 😍
Şimdi bi saatlik evi dolanacam hatta yarım saat 20 15 de gelirim inşallah 🙃

Eklentiler

• Screenshot_20241203_191802_Instagram.jpg
    Screenshot_20241203_191802_Instagram.jpg
    253,5 KB · Görüntüleme: 13
X