Düzenli Evimiz & Hayatımız

hanımlar selamlar

size bir soru soracağım daha doğrusu 2 soru...

öncelikle; banyo duşa kabinin dip karo ve duşa kabin yerlerinin siyah olmaması için ne yapmak gerekir ? olunca da en hızlı çözüm ne ?

ben eski usül tuzruhu dahil tüm deterjanlar ile ovalıyorum ama olunca yapıyorum ve dogru ve hızlı cozum mu bılmıyorum, ayrıca olmaması ıcın de duzenlı ne yapmak gerekır onu da bılmıyorum mesela
Hemen bişey öneriyorum. Bir kaç gün önce kullandım yok böyle bir şey.

Pembe olan kireç sökücü dökünce anında etki. Duşakabine ne yapsam geçmiyordu kireçler, anında partlattı. Bataryaya sadece dökmem yeterli oldu parıl parıl parlıyor.

Mavi olanda bu çıkmadan lekeler ici merhaba klozette falan. Benimde duşakabinin içinde köşeleri siyah olmuştu çıkmıyordu. Bu maviyi döktüm anında çıkardı.

Alıp deneyebilirsin. Bunları otelde kullanıyorlar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben artık hep bundan alcam stok yapcam 😂

40-41 çok farklı bir döngü.

ben 25'den erken menopozdaydım kılo vermem ımkansız gıbı bır durumdu, tup mıde amelıyatı olacak kılolara da cıktım, amelıyatla bıle zor ve agır kılo verdım ama 8 sene almadım mesela

ama 40 gecınce, 8 sene kılo almayan ben kılo bıle aldım, vermeyi bırak :)))
Yaa o zaman şimdi verdik verdik 😂😂

2. sorum da mikrodalga ile alakalı.

4 sene once aldım ve daha 2. yılında metal yerlerı ıcerden paslandı . yuksek ısı da kullanmısım bılmıyordum dedım. ayrıca cok da kullanırım neyse dedım daha 6-7 oldu yenı aldım. ısı dusuk. tamam gunluk her aksam bıle kullandıgım oluyor ya da sabah esım kullanıyor ama ıcerde yenı kucuk paslanma lekelerı gordum nıye oluyor . bu kez ısı hatası da yok hatta farklı marka ?
Isıdan olması saçma. O zaman neden yüksek ısı seçeceği var ki

Bende yaa o yüzden veremediğimi düşünüyorum. Aslında su içerim ama diyet kafasındayken tiksiniyorum sudan resmen niye öyle oluyor bilmiyorum
ben de 1 bardak su içenlerdenim resmen, ne yaptıysam olmadı hep mide bulantısı ve sıskınlık yasıyorum dıye su ıcmeyı sevmıyorum

Isıdan olması saçma. O zaman neden yüksek ısı seçeceği var ki
eskiden airfry yoktu 25 dk 20 dk yuksek ısıda , posette tavuk yapardım mesela. o neden oldu dıye dusundum ama yenı makınayı hıc kullanmadım boyle

ustelık annem 7-8 sene kullandı bır pas bır ız yok, bana verdı hatta kardesımın dugunu ıcın yenı hedıye gelınce, sen benımkını al agva da kullan dedi, valla annemın eski, benım yenıden bile ıyı su an. anlamıyorum

ha annem her zaman ıcını dısını temızler, her kullandıgında duzenlı, benım zamanım olmuyor tabi ama ben de pıslıkten gezmıyorum ya, ara ara duzenlı temızlıyorum zaten

ben de 1 bardak su içenlerdenim resmen, ne yaptıysam olmadı hep mide bulantısı ve sıskınlık yasıyorum dıye su ıcmeyı sevmıyorum
Annemde öyle hiç içmez su. Ben içerim ama daha da içmem gerekli dediğimde yok gitmiyor resmen su. Kışın özellikle olmuyor

eskiden airfry yoktu 25 dk 20 dk yuksek ısıda , posette tavuk yapardım mesela. o neden oldu dıye dusundum ama yenı makınayı hıc kullanmadım boyle

ustelık annem 7-8 sene kullandı bır pas bır ız yok, bana verdı hatta kardesımın dugunu ıcın yenı hedıye gelınce, sen benımkını al agva da kullan dedi, valla annemın eski, benım yenıden bile ıyı su an. anlamıyorum

ha annem her zaman ıcını dısını temızler, her kullandıgında duzenlı, benım zamanım olmuyor tabi ama ben de pıslıkten gezmıyorum ya, ara ara duzenlı temızlıyorum zaten
Valla yüksek ısıdan olması saçma. Bilemedim neden

Hemen bişey öneriyorum. Bir kaç gün önce kullandım yok böyle bir şey.

Pembe olan kireç sökücü dökünce anında etki. Duşakabine ne yapsam geçmiyordu kireçler, anında partlattı. Bataryaya sadece dökmem yeterli oldu parıl parıl parlıyor.

Mavi olanda bu çıkmadan lekeler ici merhaba klozette falan. Benimde duşakabinin içinde köşeleri siyah olmuştu çıkmıyordu. Bu maviyi döktüm anında çıkardı.

Alıp deneyebilirsin. Bunları otelde kullanıyorlar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Ben artık hep bundan alcam stok yapcam 😂

yaaa çok sağol, hemen bakacağım. harikasınnnn

Annemde öyle hiç içmez su. Ben içerim ama daha da içmem gerekli dediğimde yok gitmiyor resmen su. Kışın özellikle olmuyor
vucut ıcın cok yanlıs. ah ah ama olmuyor işte. bir de ben tup mıdelıyım mıde kucuk zaten, hemen sısıyor. hatta bıraz ılık olursa ancak ıcıyorum su, soguk su daha cok sısıyor beni

Bende de bi 20 kilo kadar ödem var 😂
Hahahs 😂 inan vermem gereken sadece 4 kilo ama asla veremiyorum ha dün yemedim hemen sabah bi kilo gitmis ama ben bugun normal yersem yarın üstüne koyacak asırı az yersem gidiyo surda 2 3 sene önce kahvaltıda 1 ekmek aksam yemekte öyle bi ekmege yakın yerdim yemeklerin arkasından cipsler çikolatalar yerdim ne alırdım ne verirdim simdi bi ekmegi 5 günde yemiyorum nasıl oluyo bu
Kalkar kalmaz sanırım biraz fazla çıkıyor
Su içtigim icin ben dayanamayıp daha fazla cıkıyorum bide icmeden öyle ac bekleyim
şaka bir yana kızlar belli bir yaştan sonra kilo vermek çok zor :KK43: Onun için önlem almakta fayda var. Hareket ve spor şart :spor:

Ben 38 yaşımdan sonra kilo vermekten zorlanıyorum
Hareket cokta sporu kim yapacak 🫠
Sıcak çikolata yaptım bugun regl dönemindeyim kahve istemedi canım. Onla eşlik ediyim size
Profil remimi değiştim ya her seferinde bu kim di diye bakıyorum :KK70:
Ya evet sürekli bende bakıyorum farklı geliyo😂

Eklentiler

• IMG_2908.jpeg
    IMG_2908.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 14
kahvaltı yaptık mutfagı topladım
Evi süpürdüm
Sildim
Eşim yemege geldi yine ona yemek hazırladım
Banyonun paspaslarını yıkadım astım
Bi makine çamaşır yıkandı kurutmadan cıkarmam lazım
Meteye yemek yedirdim
Karnıbahar haşladım akşam iciin
Patates soydum
Bide köfte yapcam
Ardayı okuldan almaya gitcem
Biraz parkta oynarlar

Hahahs 😂 inan vermem gereken sadece 4 kilo ama asla veremiyorum ha dün yemedim hemen sabah bi kilo gitmis ama ben bugun normal yersem yarın üstüne koyacak asırı az yersem gidiyo surda 2 3 sene önce kahvaltıda 1 ekmek aksam yemekte öyle bi ekmege yakın yerdim yemeklerin arkasından cipsler çikolatalar yerdim ne alırdım ne verirdim simdi bi ekmegi 5 günde yemiyorum nasıl oluyo bu

Su içtigim icin ben dayanamayıp daha fazla cıkıyorum bide icmeden öyle ac bekleyim

Hareket cokta sporu kim yapacak 🫠

Sıcak çikolata yaptım bugun regl dönemindeyim kahve istemedi canım. Onla eşlik ediyim size

Ya evet sürekli bende bakıyorum farklı geliyo😂
Bende yaaa ekmeği 3 gün kessem verirdim. Yerdim öyle hemen kilo almazdım 😂

Yarım saat falan içmeden bi dene bakalım farklı olacak mı

X