- 22 Ağustos 2015
- 29.597
- 86.259
Aynen canım rabbim hayırlı evlat etsin:Ay ikiz mi çocukların maşallah benimde iki oğlum var. Biri 9 olacak digeri 4 insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım rabbim hayırlı evlat etsin:Ay ikiz mi çocukların maşallah benimde iki oğlum var. Biri 9 olacak digeri 4 insallah
Maşallah canım Allah bağışlasınnBenim de bir oğlum bir kızım canm Allah canlarını sağ etsin çok şükür
Hee kız benim duşakabin de silikon yok galiba tam duşakabin değil yerden sürgüEvet doğru aslında. Ben lavaboda değil de duşakabinin beyaz bizim kötü duruyor direkt o geldi gözümün önüne
Maşallah hasta halinle bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlıkSabahtan makine boşalttım mutfağı topladım elde bişeyler yıkadım
Öğlen patates kızarttım yediler eşim oğlum ikisi de nane
Nohut vardı çorba ve pilav yaptım
Salon ve 1 oda hariç her yeri süpürdüm halıları kıvırıp
Yattım uyudum
Kalkınca çamaşır astım
Geri kalan odaları da süpürdüm
Biraz daha yattım
Market geldi onu yerleştirdim
Ben olurdum deseydinHaahah sarılığa bak sarımsak yine mantıklı kv ben olsaydım olmazdı cocuk diyor hdjdkdkd
Emojiler koyulmaya başladıysa halin biraz var demektir iyileştin inşallahAz bi geçmişi okuyayım hele
10 gibi
Aa o zaman bi Türk kahvesi içebilirim artıkGönül kuşum tartıya kadar bardak bardak su içmediğin takdirde türk kahvesi fincanı kahve etki etmez hatta wc ye çıkmak için içenler olurdu ordan biliyorum
Aa o zaman bi Türk kahvesi içebilirim artık
Menü güzel ekmek taze oluncada iyi yenir ama ben karnıbahardan yemeyi düsünüyorum sadece bol yogurtlaEllerine sağlık menü çok güzel
Bende misafirden kalan yemekleri anca bitirdik çok yapmışım
Bugün de yine patates püresi yanına tavuk var biraz pilav ve çorba da var ben önceki yemekleri yicem şimdi 6 dan sonra yemeyi kesiyorum
AminAynen canım rabbim hayırlı evlat etsin:
Senin bi tane miydi gönül. Allah hayırlısını nasip etsin insallahMaşallah canım Allah bağışlasınn
Banada hayırla bir kız evlat nasip etsin inşallah sağlıklı kiloya inmeyi bu yüzden de çok istiyorum
Hastada olsak bu kadınlar hep sorumluluklarını yapmak zorunda. Sanırım bende olcam üşümeye başladım bi titreme geldi balkon hep açıktı karnıbahar haşladım ev kokmasın diye şimdi kızartırken yine accamSabahtan makine boşalttım mutfağı topladım elde bişeyler yıkadım
Öğlen patates kızarttım yediler eşim oğlum ikisi de nane
Nohut vardı çorba ve pilav yaptım
Salon ve 1 oda hariç her yeri süpürdüm halıları kıvırıp
Yattım uyudum
Kalkınca çamaşır astım
Geri kalan odaları da süpürdüm
Biraz daha yattım
Market geldi onu yerleştirdim
Aç gelirlerse çayın yanına bişeyler verirsin dedi
Menü güzel ekmek taze oluncada iyi yenir ama ben karnıbahardan yemeyi düsünüyorum sadece bol yogurtla
Amin
Senin bi tane miydi gönül. Allah hayırlısını nasip etsin insallah
Hastada olsak bu kadınlar hep sorumluluklarını yapmak zorunda. Sanırım bende olcam üşümeye başladım bi titreme geldi balkon hep açıktı karnıbahar haşladım ev kokmasın diye şimdi kızartırken yine accam
Mutfagın kapısı kapalıydı ama mutfaktada olmasın koku diye actım kızartırken acmıcam sanırım aspiratör ne kadar çekerse kokuyo kulaklarım başımda ağrımaya basladıAman sıcak su yap ısıt kendini ilknur öyle olduğunda mutfağın kapısını kapa yayılmasın koku