gardolabını silmeye devam ediyorum
Kolay gelsin canım baya kolaylamışsıngardolabını silmeye devam ediyorum
Bir bölümü bitti kaldı 4 kapaklı olan bölümünü silmeye girişecem
Ondan önce kahve molasına geldim
Kalp kalbe karşıymış
Herkes kapak sayıyor ya durun bende sayacam
13 kapak 4 cekmecede bende varmısBende de 20 kapak 5 çekmece varmışçüş dedim sayınca bilmiyordum. Demek o yüzden ben silmiyorum çok diye
Biride beni davet etse keske
Herkes kapak sayıyor ya durun bende sayacam
13 kapak 4 cekmecede bende varmısBende de 20 kapak 5 çekmece varmışçüş dedim sayınca bilmiyordum. Demek o yüzden ben silmiyorum çok diye
Biride beni davet etse keske
Özlendinizzzzz çiçeğimmm nasılsınızSizii özledimmmm bir dostttt
Ben bugün bu moddayım hiçbir şey yapasım yok kalkamıyorum yerimdenHiç bişey yapmadım
Yapmak zorun mıyım bencr degilim
O sırada benim minnoş mutfağım 8 kapak 4 çekmece buzdolabının üstündede yarım dolap varMaşallah hepimizin mutfağı saraymış abla
Olsun kız temizliği daha kolay işteO sırada benim minnoş mutfağım 8 kapak 4 çekmece buzdolabının üstündede yarım dolap var
Hava cok basık yinede yapacaklarımı mecbur yaptımBen bugün bu moddayım hiçbir şey yapasım yok kalkamıyorum yerimden
O sırada benim minnoş mutfağım 8 kapak 4 çekmece buzdolabının üstündede yarım dolap var
Bizde seni özledikSizii özledimmmm bir dostttt
Sildiğim bölümü yerleştirdim yemek yapmaya giriştimKolay gelsin canım baya kolaylamışsın
afiyet olsun bende şimdi yaptım içiyorum
hoşgeldin canım nasılsın evine geçtin mi ?Sizii özledimmmm bir dostttt
Özlendinizzzzz çiçeğimmm nasılsınız
Bizde seni özledikgeçtin mi evine tinnoşum
Hoşbulduk ablam geldim çok şükürhoşgeldin canım nasılsın evine geçtin mi ?
Annemin Mutfağı Bekarken çok büyüktü bilmiyorum Ben memnunum ya ona göre zaten çeyiz aldım ona göre de kullanıyorum çabucak toparlanıyorOlsun kız temizliği daha kolay işte
Aynen burada da kapalı biraz ama bence benim kendi havam kapalı ondanHava cok basık yinede yapacaklarımı mecbur yaptımsen nerdeydin orda da mı hava kapalı
tetanos aşısı dimi ağrı yapıyo biliyorum bizde iş yerinde her sene yaptırıyoruz bi iki güne geçerÇok şükür iyiyiz pamuğumm kızlar da bende dün doktor kontrolüne gittik muhtemelen doğumumuz Allahın izniyle Elazığ’da olacak abloşummm
oyy
tam bir hafta oluyor sivitimmmmburaya geldimm bildiğin yuvarlanıyorum daha evi tam toparlayamadık ama olsun
Hoşbulduk ablam geldim çok şükürdün aşı oldum bugün öyle yatıştayım kolumu kaldıramıyorum
Sende çok özlendin bir dosstttSizii özledimmmm bir dostttt