- 20 Aralık 2020
- 17.083
- 75.624
Evet ablacımm tetanoztetanos aşısı dimi ağrı yapıyo biliyorum bizde iş yerinde her sene yaptırıyoruz bi iki güne geçerkaç aylık oldunuz karnın büyümüştür baya
Oyy HayalimmSende çok özlendin bir dossttt
Birkaç aya o uykuları arayacaksın tinnoş fırsat buldukça uyu bariEvet ablacımm tetanozgece inan hiç uyuyamadım zaten çok uykularımda düzeni kalmadı da
26 haftalık olduk ablam evet karnımda oynadıklarını bile net görür oldum
Hep duam bu yolda olan kadertaşlarımla
Her zaman kendime demiştim bu günlerini asla unutma duanda eksik etme diye
Olsun olsun toparlanır dahaÇok şükür iyiyiz pamuğumm kızlar da bende dün doktor kontrolüne gittik muhtemelen doğumumuz Allahın izniyle Elazığ’da olacak abloşummm
oyy
tam bir hafta oluyor sivitimmmmburaya geldimm bildiğin yuvarlanıyorum daha evi tam toparlayamadık ama olsun
Hoşbulduk ablam geldim çok şükürdün aşı oldum bugün öyle yatıştayım kolumu kaldıramıyorum
Benim 2 kapaklı yok, hepsi tek.kapak olarak sayarsan çok değil normal ,ben 2 kapak bi dolap olarak sayıyorum o yüzden şaşırdım
Geçmiş olsunAkşamdan öksürük başladı sabahtan da kötü oldum biraz penyezim yatıyorum
Bizde özledikSizii özledimmmm bir dostttt
Geçmiş olsun BonusumAkşamdan öksürük başladı sabahtan da kötü oldum biraz penyezim yatıyorum
Geçmiş olsun BonusAkşamdan öksürük başladı sabahtan da kötü oldum biraz penyezim yatıyorum
Geçmiş olsun bonuussAkşamdan öksürük başladı sabahtan da kötü oldum biraz penyezim yatıyorum
Bende yazamadım ama maşallah bu aralar iyi gidiyorum yemek sonrası bulaşıkları topladım
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinAkşamdan öksürük başladı sabahtan da kötü oldum biraz penyezim yatıyorum
Titoşum doğum ana memleketimde olacak yoğun döneminde olmasan atlar gelirdim Elazığla ilgili arkadaşlar küçük bir kaçamak planımız var inşallah o vakkite denk gelirÇok şükür iyiyiz pamuğumm kızlar da bende dün doktor kontrolüne gittik muhtemelen doğumumuz Allahın izniyle Elazığ’da olacak abloşummm
oyy
tam bir hafta oluyor sivitimmmmburaya geldimm bildiğin yuvarlanıyorum daha evi tam toparlayamadık ama olsun
Hoşbulduk ablam geldim çok şükürdün aşı oldum bugün öyle yatıştayım kolumu kaldıramıyorum
Dinlen bonusum çabucak geçsin inşaAllahAkşamdan öksürük başladı sabahtan da kötü oldum biraz penyezim yatıyorum
MaaşaAllah sağlıcakla, kolaylıkla, vaktinde yavrularını kucağına almayı Rabbim nasip eylesinÇok şükür iyiyiz pamuğumm kızlar da bende dün doktor kontrolüne gittik muhtemelen doğumumuz Allahın izniyle Elazığ’da olacak abloşummm
oyy