- 30 Ocak 2015
- 17.707
- 14.050
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canımpenyez83 sağolasın abla
@Limonsuzzcay son 4 senedir tekrarlayan bi böbrek rahatsızlığı limonuszzzz. 2 defa ameliyat oldum bakalım yine tekrarlamış mı onu öğrenmeye gidiyorum:)
Günaydın
Doğum günü kutlu olsunEşim evdeydi. Kızıma da evde doğum günü yaptım kaç gündür iş eyliyorum ama buraya yazamayınca hiç tadı çıkmadı valla
Doğum günü kutlu olsunEşim evdeydi. Kızıma da evde doğum günü yaptım kaç gündür iş eyliyorum ama buraya yazamayınca hiç tadı çıkmadı valla
Kazasız belasız güle güle kullanın ablaaaDün duşakabinin siparişini verdik alttaki istanbul temalı olanı beğendim
Cumartesi en erken takabiliriz dediler banyo dağınık şuan bişe yapamıyorum
sağol serocumKazasız belasız güle güle kullanın ablaaa
Benim 17 kapak 3 çekmecem varmışHerkes kapak sayıyor ya durun bende sayacam
Bende de 20 kapak 5 çekmece varmış çüş dedim sayınca bilmiyordum. Demek o yüzden ben silmiyorum çok diyeBenim 17 kapak 3 çekmecem varmış
benimde 13 kapak 3 çekmece mutfak balkonundada kombi kiler dolabım var yerden tavana kadar 4 kapakta orda var içinde raflar ve çekmeceler varHerkes kapak sayıyor ya durun bende sayacam
Maşallah hepimizin mutfağı saraymış ablabenimde 13 kapak 3 çekmece mutfak balkonundada kombi kiler dolabım var yerden tavana kadar 4 kapakta orda var içinde raflar ve çekmeceler var
çok şükür bu evimdeki mutfağım baya büyük dolaplarım tavana kadar değil mutfağa göre az bile ,Maşallah hepimizin mutfağı saraymış abla
Ay balkonda ocakta ne güzel ha koku hemen giderçok şükür bu evimdeki mutfağım baya büyük dolaplarım tavana kadar değil mutfağa göre az bile ,
diğer evimde mutfağım küçüktü ama dolaplarım tavana kadardı artı balkonu kapatmıştım ocak ve fırın ordaydı ordada tezgah ve dolabım vardı
aynen canım mutfak dolaplarımı yaptıralı en az 10 yıl olmuştur tertemiz hala yeni gibi kiraya verdik bakalım inşallah oda temiz kullanırAy balkonda ocakta ne güzel ha koku hemen gider