- 12 Haziran 2019
- 17.631
- 106.934
- 36
Amin inşAllah canımkız gerçekten herkes bu yaşta ne bu diyo. Allah'ım dermansız dert vermesin aman bunlar gelip geçer inşallah
Mutlu huzurlu afiyetli yaşları olsun kızının limonsuzumKızıma da evde doğum günü yaptım
İyiki doğmuş daha nice sağlıklı huzurlu yaşları olsunEşim evdeydi. Kızıma da evde doğum günü yaptımkaç gündür iş eyliyorum ama buraya yazamayınca hiç tadı çıkmadı valla
İnşaAllah tekrarlamamıştır sağlıklı hayırlı güzel haberlerle gel canımpenyez83 sağolasın abla
Limonsuzzcay son 4 senedir tekrarlayan bi böbrek rahatsızlığı limonuszzzz. 2 defa ameliyat oldum bakalım yine tekrarlamış mı onu öğrenmeye gidiyorum:)
Bizimde 2 3 aydır iyiydi azalmıştı. İnsallah o eski öksürük krizlerine dönmeyizGeçmiş olsun benim küçük kızımda da alerjik rinit var ilaçsız geçmiyor öksürüğü düzenli kullanmak lazım 7 bitmek üzere azaldı ama eskisi kadar öksürmüyor
Kurutma gercekten tozu azaltıyo. Gece gece cam açtım 5 dakka rahatlasın diyeGeçmiş olsun benimde ev tozu alerjisi var yıllar önce teşhis konuldu, sprey ilaçda kullanılsa geçmiyor.
Çamaşırlara deterjanı az koyarım, yumuşatıcı kullanmıyorum.
Olabildiğince kokulu herşeyi az kullanıyorum
Kurutma ve robottan sonra daha rahatladım sanki toz olayı azaldı.
İyi ki doğmuş kızın nice güzel seneleri olsunEşim evdeydi. Kızıma da evde doğum günü yaptımkaç gündür iş eyliyorum ama buraya yazamayınca hiç tadı çıkmadı valla
Güzel haberlerle gel çiçeğimpenyez83 sağolasın abla
Limonsuzzcay son 4 senedir tekrarlayan bi böbrek rahatsızlığı limonuszzzz. 2 defa ameliyat oldum bakalım yine tekrarlamış mı onu öğrenmeye gidiyorum:)
Her akşam yatmadan önce bende odayı 5 dk havalandırıyorum. uykuya dalmak rahat oluyorBizimde 2 3 aydır iyiydi azalmıştı. İnsallah o eski öksürük krizlerine dönmeyiz
Kurutma gercekten tozu azaltıyo. Gece gece cam açtım 5 dakka rahatlasın diye
İyi ki doğmuş kızın nice güzel seneleri olsun
Yok haber sizeGüzel haberlerle gel çiçeğim
kapak olarak sayarsan çok değil normal ,ben 2 kapak bi dolap olarak sayıyorum o yüzden şaşırdım
Kapak sayıyorum, içerde kimi 2 kimi 3 raflı.
Çok mu yav anlamadım.
doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere,sağlıkla,huzurla ,sevdiklerinle hep birlikte inşallahBugün benim doğum günüm kızlarolduk mu 31
kızının doğum günü kutlu olsun canım sağlıkla sıhhatle büyüsünEşim evdeydi. Kızıma da evde doğum günü yaptımkaç gündür iş eyliyorum ama buraya yazamayınca hiç tadı çıkmadı valla
çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin gerçekten çok gençsin daha atlatırsın Allah ın izniylepenyez83 sağolasın abla