Düzenli Evimiz & Hayatımız

tetanos aşısı dimi ağrı yapıyo biliyorum bizde iş yerinde her sene yaptırıyoruz bi iki güne geçer :KK200: :anneadayı::anneadayı: kaç aylık oldunuz karnın büyümüştür baya :nazar::nazar:
Evet ablacımm tetanoz🥹 gece inan hiç uyuyamadım zaten çok uykularımda düzeni kalmadı da
26 haftalık olduk ablam evet karnımda oynadıklarını bile net görür oldum🥹

Hep duam bu yolda olan kadertaşlarımla🥹🤲🏻
Her zaman kendime demiştim bu günlerini asla unutma duanda eksik etme diye💜🤲🏻

Evet ablacımm tetanoz🥹 gece inan hiç uyuyamadım zaten çok uykularımda düzeni kalmadı da
26 haftalık olduk ablam evet karnımda oynadıklarını bile net görür oldum🥹

Hep duam bu yolda olan kadertaşlarımla🥹🤲🏻
Her zaman kendime demiştim bu günlerini asla unutma duanda eksik etme diye💜🤲🏻
Birkaç aya o uykuları arayacaksın tinnoş fırsat buldukça uyu bari 🫠

❤️❤️Çok şükür iyiyiz pamuğumm kızlar da bende🥰🥰💕💕 dün doktor kontrolüne gittik muhtemelen doğumumuz Allahın izniyle Elazığ’da olacak abloşummm🥹

❤️❤️ oyy
tam bir hafta oluyor sivitimmmm 🥰❤️buraya geldimm bildiğin yuvarlanıyorum daha evi tam toparlayamadık ama olsun 🥹🥹

Hoşbulduk ablam geldim çok şükür🥰🥰💜💜 dün aşı oldum bugün öyle yatıştayım kolumu kaldıramıyorum🥹🥹
Olsun olsun toparlanır daha😍

Mutfağı süpürdüm sildim

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi sen ne alemdesin? Akşam işi deyince sen geliyosun aklıma
Bende yazamadım ama maşallah bu aralar iyi gidiyorum yemek sonrası bulaşıkları topladım ✅
Yerleri ıslak mendille sildim ✅
Mutfak toplu şekilde bıraktım ✅
Oğlumı yıkadım evi topladım✅
Oturma odasını yine bi süpürdüm✅
Oğlumu uyuttum gün bitiş ✅

Bugünde yarına misafir davet ettim bakalım ya nasip ya kısmet 😍😍

Selamlar ven geldimm
Bugün sabah kahvaltı hazırladım
Evi Yatakları topladım
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım
Koruyanlar vardı hem kurutmada hem salonda onları topladım yatağın üzerine dağ yaptım
Hazırlandık çıktık

Eve geldim şimdi çamaşırları katlayıp
Alışveriş poşetlerini yerleştiricem inşallah
Bugün yemek işim yok
Bi dışarı çıkıp gelicez
Gelince sarma ve börek sarıcam
Temizlik işini de bugünden halletmem lazım
Fazla kirli değil bi süpür sil yapsam bide Lavabolari yıkasam benden iyisi yok
Hadi bismillah diyim şimdiden 😍😍

❤️❤️Çok şükür iyiyiz pamuğumm kızlar da bende🥰🥰💕💕 dün doktor kontrolüne gittik muhtemelen doğumumuz Allahın izniyle Elazığ’da olacak abloşummm🥹

❤️❤️ oyy
tam bir hafta oluyor sivitimmmm 🥰❤️buraya geldimm bildiğin yuvarlanıyorum daha evi tam toparlayamadık ama olsun 🥹🥹

Hoşbulduk ablam geldim çok şükür🥰🥰💜💜 dün aşı oldum bugün öyle yatıştayım kolumu kaldıramıyorum🥹🥹
Titoşum doğum ana memleketimde olacak yoğun döneminde olmasan atlar gelirdim Elazığla ilgili arkadaşlar küçük bir kaçamak planımız var inşallah o vakkite denk gelir 😘

❤️❤️ oyy

MaaşaAllah sağlıcakla, kolaylıkla, vaktinde yavrularını kucağına almayı Rabbim nasip eylesin 🤲🏻

Tez canlısın iş güç yapma olduğu kadar artık. Yakın olsaydık inanki gelir işini gücü yapardım çiçeğimmm :anne:

X