Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben de sevmıyorum cocukların opulmesını böyle

ben kucukken beyaz tenli tombıs guzel bır cocukmusum, benı yıkayıp vura vura severmıs bazı akrabalarımız dusunun. manyaklık ya. annem de 18 yasında anne olunca, sesını cıkaramazmıs

hıc tanımadıgım ınsanları, bayramda dugunlerde opmekten nefret ederım temastan uzak bırı degılımdır kedımı bıle ope koklaya severım ama tanımadıgım ınsanları nıye opeyım, kucucuk bebegı opup mıkrop neden bulastırayım dıye de dusunurum yanı her zamn

hanımlar

benım yemek vardı ama pılav falan yaptım yanına
bır kucuk dolap kurulumu yaptım esımle
3 saksımı degıstırdım
camasır topladım
camasır yıkadım
coplerı cıkarttım
yenı baharatlık falan almıstım, onları degıstırdım yıkadım
bulasık makınası bosalttım
coplerı attım
kedının maması, kumu

aksam ve sabah bunları yapmıs oldum

agustos sonunda evlılık yıldonumu
ekım ortası esımın dogumgunu
hazıran benım dogum gunum
14 subat

maxımum yılda 4 kez dısarda yemek yerız ve bıraz da eglenmeye gıtmıs oluruz biz.

eskıden daha sık sınemaya gıdıyorduk ama agva buna bıle engel oldugundan, gecen seneki Mustafa Kemal fılmınden sonra ılk kez sınemaya gıdecegız bu aksam.

yazın da kardeslerımın bıze aldıgı hedıye bılet vardı, Zerrın tekındor oyununa gıtmıstık en son

evde bıle haftanın 2-3 gunu ayrıyız nısan ayından beri malum, o yuzden bırlıkte etkınlık yapacagız bu aksam. hem sınema hem de dısarda yeme. yemek var ama degısıklık olsun dedım. ustelık yemek cekımız bıle oluyor , ama esım tam bır ev kusu. ılla corba falan ev yemegı yemek ısteyen bır tıp.

bır de yasanan seyler falan, bu evın masrafları derken ıyıce pıntılestı bu tur konularda. sımdıden 2 senelık odun alır ama tatıle gıdelım dıye resmen yalvarırım her sene mesela.

dıp boyamı yaptırdım, guzel etek falan gıyındım, sac makyaj ıyı geldı valla.

babamın hastalıgı, yogunluklar, esımle tartısmalar, agva, ustune annem... 1,5 aydır pert haldeydım valla. ıyı geldı hem kuafor, hem plan yapmak...

hep olumsuz enerjı olmasın, guzel enerjım de sıze yansısın dıye uzun uzun yazmak ıstedım

Hatta ben herkesin sinir olduğu yiyip yiyip kilo alamayanlardanım
Benim yengemde öyle nişanlandı bel kemikleri var ya göbeğin yanlarında onlar resmen dışında duruyor belliydi. Kolu bacağı çocuk gibiydi. Evlendi etti yine öyleydi. Sonra hamile kalınca biraz kilo aldı hafif toparladı ama yine de baya zayıf boyu da uzun senin gibi

Ben de senin gibiydim. Bu pazarda satılan cipslerden kutu kutu yemiştim nasılsa bişey olmuyor diye. Şimdi 59/60 kiloyum bi de sezaryenden dolayı göbeğim var
ben de almazdım, ama 40 olunca veremıyorum ve sureklı alıyorum hatta

aksam yemek saatı cok erken olmalı
cay yanında bırseyler yenmemelı
uzun uyku saatlerı
daha hareketlı yasam

bunlar sart dıyor vucut, artık.

8-9 sene hıc almadım kılo ama resmen 1 yıl ıcınde 8 kilo aldım

Orenda selamlar

tanıstın mı arkadaslar ıle dun, haberım yok

hosgeldın dıyebılırım, senı onceden tanıdıgım ıcın tabı kı daha eskı arkadasların da aynı fıkrı olmalı

Orenda selamlar

tanıstın mı arkadaslar ıle dun, haberım yok

hosgeldın dıyebılırım, senı onceden tanıdıgım ıcın tabı kı daha eskı arkadasların da aynı fıkrı olmalı
selammm,
hayır henüz buraya yazma fırsatım olmadı okuyorum tabi ama..
hoşbuldummm
ve merhaba herkese

selammm,
hayır henüz buraya yazma fırsatım olmadı okuyorum tabi ama..
hoşbuldummm
ve merhaba herkese
bak burda cocuk, ıs hayatı, ev duzenı, yenı gebelık surecı, zaman zaman ıbadet... ne ararsan var aslında

ama sunu dıyeyım, yenı evlı oldugun ıcın gunluk yaptıgın seylerı burda yazmak ev duzenıne cok ıyı gelecektır kesin

Bekardım evlenince kilo alırsın dediler.
Evlendim çocuk doğurunca alırsın dediler.
Doğurdum yine de aynıyım kimse inanmıyor doğurduğuma falan.
Velhasıl bünye meselesi sanırım

Kahvaltıdan sonra sofrayı kaldırdım. Bir battaniye ve sofra örtüsü yıkandı serdim. Bulaşık makinesini doldurdum, çalıştırdım.
Yatak odasını havalandırıyorum. Yatağı topladım. Şimdi de dolanıyorum kızımla, oturmama izin vermiyor kendisi sürekli kucakta gezmek istiyor

ben de yazayım madem, dün işten çıkınca yemek hazırladım+evi süpürdüm eşim sildi sağolsun. hızlıdan bi toz aldım. çamaşır attım makineye, astım. arkadaşım çağırdı onunla oturdum biraz eve geldim uyudum. sabah erken uyandım kuruyan çamaşırları kaldırdım. yatağı toparladım. işe geldim. bugün yemeğim var onu yeriz, sadece duşakabin camlarını vs silmek istiyorum 2 banyom var bugün bitanesini temizlerim istediğim gibi. camlarda ki kireçlenme için öneriniz varsa alabilirim.

Yani hiç acaba kırıyor muyum diye düşünmedim. Sadece kızıma ve oğluma sarılmaktan keyif alıyorum, alıyordum. Anneme babama eşime dahi sarılmayı hiç sevmiyorum. Hele hele o yanak yanağa tokalaşma

Ama tabi ki mecbur kalıp yaptığım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…