hanımlar
benım yemek vardı ama pılav falan yaptım yanına
bır kucuk dolap kurulumu yaptım esımle
3 saksımı degıstırdım
camasır topladım
camasır yıkadım
coplerı cıkarttım
yenı baharatlık falan almıstım, onları degıstırdım yıkadım
bulasık makınası bosalttım
coplerı attım
kedının maması, kumu
aksam ve sabah bunları yapmıs oldum
agustos sonunda evlılık yıldonumu
ekım ortası esımın dogumgunu
hazıran benım dogum gunum
14 subat
maxımum yılda 4 kez dısarda yemek yerız ve bıraz da eglenmeye gıtmıs oluruz biz.
eskıden daha sık sınemaya gıdıyorduk ama agva buna bıle engel oldugundan, gecen seneki Mustafa Kemal fılmınden sonra ılk kez sınemaya gıdecegız bu aksam.
yazın da kardeslerımın bıze aldıgı hedıye bılet vardı, Zerrın tekındor oyununa gıtmıstık en son
evde bıle haftanın 2-3 gunu ayrıyız nısan ayından beri malum, o yuzden bırlıkte etkınlık yapacagız bu aksam. hem sınema hem de dısarda yeme. yemek var ama degısıklık olsun dedım. ustelık yemek cekımız bıle oluyor , ama esım tam bır ev kusu. ılla corba falan ev yemegı yemek ısteyen bır tıp.
bır de yasanan seyler falan, bu evın masrafları derken ıyıce pıntılestı bu tur konularda. sımdıden 2 senelık odun alır ama tatıle gıdelım dıye resmen yalvarırım her sene mesela.
dıp boyamı yaptırdım, guzel etek falan gıyındım, sac makyaj ıyı geldı valla.
babamın hastalıgı, yogunluklar, esımle tartısmalar, agva, ustune annem... 1,5 aydır pert haldeydım valla. ıyı geldı hem kuafor, hem plan yapmak...
hep olumsuz enerjı olmasın, guzel enerjım de sıze yansısın dıye uzun uzun yazmak ıstedım