Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduuum. ben beyza 26 yaşındayım 6 aydır evliyiim. çalışıyorum. merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz.Orenda hoşgeldin aramıza. Öncelikle kendini tanıtır mısın. Sen tanıtmazsan bir hafta sonra ben sorarım çünkü
yaaa ne güzel...Benim makinem gelmiş, kızımda ilk o denicek sonra ben kullanırım
teşekkürler canım buharlı temizlik makinesi
Merhaba hoşgeldinn bende yeni sayılırım ne iş yapıyorsunhoşbulduuum. ben beyza 26 yaşındayım 6 aydır evliyiim. çalışıyorum. merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz.
merhabaaa sen de hoşgeldin o halde iç mimarımMerhaba hoşgeldinn bende yeni sayılırım ne iş yapıyorsun
merhabaaa hoşbuldummOrenda merhaba hoş geldiniz
Yok yapamadım yaa sabah yapacaktım onda da yine uyuya kaldım malesef artık bu akşam temizlik işine son vermem lazımİnşallah yapmamışındır. Hepsi bir anda çok zorlar
Aa ne hoş bir hediye olmuşBen bi kazak aldım yanınada skulent gibi bisey almayı düşünüyorum güzel bi kutuya koyup göndercek insallah. Pazartesi günü sınıfca alanlar verecek bende bilemedim yarın mı göndersem pazartrsi mi
Ben de mutfak dolaplarını sırayla yapıyorum ama galiba araya çok vakit aldım ilk yaptıklarım dağıldıYatak odasını havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim
Yorganı yıkadım
Nevresimleri yıkadım, kurutmaya attım, katladım yerleştirdim
Yatak odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
Ebeveyn banyosunu süpürdüm, sildim
Klozet ve lavaboyu yıkadım
Banyo dolabını sildim
Banyo çöpünü ve kızımın bez poşetini attım
Mutfağı topladım
Gelen kargoları yerleştirdim
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Dış kapı paspasını yıkamaya attım
Mutfak dolabına giriştim 1 tanesini indirdim sildim yavaş yavaş yapcam hepsini indirince karışıyor
Ahsenle etkinliğe oturduk şimdi bitti mutfağa yol alcam
Yaa ben gün içinde bitiririm inşallah günlere dağıtmadımBen de mutfak dolaplarını sırayla yapıyorum ama galiba araya çok vakit aldım ilk yaptıklarım dağıldı
Artık bende haftasonuna yayıp bitircem komple dolap içleriniYaa ben gün içinde bitiririm inşallah günlere dağıtmadım
Ya benim dolaplar aşırı kullanışsız. Yeni bina yeni dolap ama değişik raflar arası falan dar. Güzel bi düzen oluşturamıyorum
Hayırlı olsun canım denedikten sonra yorum yaparsınBenim makinem gelmiş, kızımda ilk o denicek sonra ben kullanırım
teşekkürler canım buharlı temizlik makinesi
Dün üye olmuş.Eskiden üyeydi de yeniden mi aldı?Orenda selamlar
tanıstın mı arkadaslar ıle dun, haberım yok
hosgeldın dıyebılırım, senı onceden tanıdıgım ıcın tabı kı daha eskı arkadasların da aynı fıkrı olmalı
Evet ama ben çok abarttım bu dediğim 4/5 sene önceydi ama. O zaman başladım işte yanlardan şişmeyeCips yiyince mi kilo aldınız? Ben normal doğum yaptım
Hayır aslında birkaç gün önce gelmiştim öyle tanışmıştık, Sonra ben de burada yazmaya karar verince bu hesabı açıp geldim.Dün üye olmuş.Eskiden üyeydi de yeniden mi aldı?
Merhaba hoşgeldin daha önceden üye miydin?hoşbulduuum. ben beyza 26 yaşındayım 6 aydır evliyiim. çalışıyorum. merak ettiğiniz bir şey var ise sorabilirsiniz.