Düzenli Evimiz & Hayatımız

Artık bende haftasonuna yayıp bitircem komple dolap içlerini ☺️
Yeni evler zaten eni boyu dar dolapların, odaların çok haklısın
Düğün zamanı ev ararken şok olmuştuk oda denilen yere ne koltuk sığar ne dolap ne de yemek masası anlamsız anca ardiye olarak kullanılır
Evet ya ev çok geniş Allahtan. Biz kendi evimizden kiraya çıktık kv ile altlı üstlü oturuyordum. Ev çok büyüktü ona göre eşya aldım kirada büyük ev bulmak zor oldu baya 🤭

Aa ben de başkent çocuğuyum :KK53: :21:
Yaa sevindim 😍
Hatta ben herkesin sinir olduğu yiyip yiyip kilo alamayanlardanım😂
Bende öyle kilo alan bi insan degilim hep aynı kilolarda gidip geliyorum 56 58 arası hep ama cok abur cubur yedigim için farkediyorum belim yağlanmıs kalçam büyümüş. Hamileliklerimde cok az aldım birinde 8 birinde 5
Bazen durumuma üzülüyorum ben sevmiyorum dedikce kırıyormuşum gibi geliyor
Pandemide en sevindiğim olay hoşgeldin sarılmak öpüşmek kalkar inşallah unuturlar bu vesileyle dedim yeni yeni yine sarılamalar başladı insanlarda 😔
Ben başkalarıyla temas kurmayı sevmiyorum zaten bi kocamla mıç mıç sürekli sevsin ilgi göstersin istiyorum ya asla küs kalamıyorum mesela
selammm,
hayır henüz buraya yazma fırsatım olmadı okuyorum tabi ama..
hoşbuldummm
ve merhaba herkese:KK52:
Merhaba hoşgeldin yazdım mı hatırlamıyorum
29 yasındayım ankaradayım 2 oglum var biri 9a girecek digeri 4 yaşına

Evet ya ev çok geniş Allahtan. Biz kendi evimizden kiraya çıktık kv ile altlı üstlü oturuyordum. Ev çok büyüktü ona göre eşya aldım kirada büyük ev bulmak zor oldu baya 🤭
Bizde çok zorlandık ama şansa tanıdığın evine kiraya çıktık evim nispeten geniş, her eşyamın yeri belli
Başka eve geçsek bende yerleşmekte zorluk yaşarım muhtemelen 🤣

Yaa sevindim 😍

Bende öyle kilo alan bi insan degilim hep aynı kilolarda gidip geliyorum 56 58 arası hep ama cok abur cubur yedigim için farkediyorum belim yağlanmıs kalçam büyümüş. Hamileliklerimde cok az aldım birinde 8 birinde 5

Ben başkalarıyla temas kurmayı sevmiyorum zaten bi kocamla mıç mıç sürekli sevsin ilgi göstersin istiyorum ya asla küs kalamıyorum mesela

Merhaba hoşgeldin yazdım mı hatırlamıyorum
29 yasındayım ankaradayım 2 oglum var biri 9a girecek digeri 4 yaşına
hoşbuldumm teşekkürler, hayırlı ömürleri olsun evlatlarınız

Benim makinem gelmiş, kızımda ilk o denicek sonra ben kullanırım 🤗🥰

teşekkürler canım buharlı temizlik makinesi
Güle güle kullan🥰
Aa ne hoş bir hediye olmuş
Bende böyle hırka falan mı alsaö diye düşündüm ama zevkine bedenine uyar mı bilemediğim için o tarz bi şeye hiç girmesem mi dedim
Bugün bende bakarım hediye inşallah
Yarın da gönderirim diye düşünüyorum
Ben pazartesi göndercem. Bireysel alanlarla konustum yarın gönderceklerdi ama sınıfca alınan hediye pazartesi verilecekmis. Sınıf annesinden rica ettim hepimiz pazartesi verelim gruba bilginlendşrme yapsın diye. Simdi götürcek bizimkiler sonra öbür cocuklar bos kalacak mahcup olacaklar yazık günah

Sizleri de atlaya zıplaya okuyorum :rolleyes:

papatyamm papatyamm makinen gelmiş abla sağlıkla güle güle kullan hayırlı olsun

MssPARE MssPARE paremm hastanedesiniz galiba işiniz gücünüz rast gitsin kuzumm

Orenda Orenda hoşgeldiniz

sweetgirlcandy sweetgirlcandy swetimm annanenden haber varmı. Yazdıysan kaçırmış olabilirim

Eklentiler

• 17321912399865367870831625104022.jpg
    17321912399865367870831625104022.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 9
merhaba..
Bugün de burası yağmurlu
hava soğuk.
sabah 9 da başladı rutinim. 😀
kahvaltı yaptık .
umut uyandı .
İlgilendim..
annemle babam geldiler.