nasıl bu kadar zayıf kalabildin genetik mi ? yoksa troitlerinmi çok hızlı çalışıyo benim eltimin gelininde çok hızlı çalıştığı için çok zayıf 2 çocuk doğurdu hala tığ gibi boyuda 170 in üstündedir45 kiloydum en son belki bir iki kilo aşağı yukarı da olabilirim
Âmin ablacığım çıkmasınAllah ın izniyle bişey çıkmaz canım içini fera tut
Çok şükür ne oğlumda nede eşimde ayak kokusu olmaz o konusa ikiside çok titizHahahaha sen kebabı bırakta yorganı ne yaptın ayak tarafını kocan tarafına serseydin bayılıp kalsaydı....
Teşekkür ederim Amin canım⚘❤
Şanslısın o zamanÇok şükür ne oğlumda nede eşimde ayak kokusu olmaz o konusa ikiside çok titiz
Hiç bayılmalık kokusu yok anlamayız
Ama yorgana işaret koydum o tarafı ceviyoruz
Yaaagünaydın,
anneliğin zorlukları daha karnındayken başlıyo
adamın biri annesini sırtında hacca götürmüş getirmiş tam emin deilim ama herhalde peygamber efendimize gelip sormuş
annemin hakkının ödeyebildimmi şimdi diye , annenin karnındayken attığın bi tekmenin zahmetini anca ödeyebildin demiş
işte annelik bukadar zor vede değerli ama evlatlar biliyo mu malesef Allah bizlerede evlatlarımızada anne ,baba kıymeti bilmeyi nasip etsin
Güzel haberlerle gelin inşallahBiz annemle doktora gidiyoruz
Kardolojiye dua edinde bir şey çıkmasın kızlar ❤⚘
Burada soğuk sen hangi şehirdeydin ?Burası da bi soğuk bugün camı açar açmaz içerisi buz gibi oldu
İnşallah güzel haberler alırsınızBiz annemle doktora gidiyoruz
Kardolojiye dua edinde bir şey çıkmasın kızlar ❤⚘
Katılmayanlara bi soruyum bakıyım ne zaman gönderceklermisben olsam yarın gönderirdim , önceden göndermek daha güzel olur sanki birde diğerleri toplu alıcakmış seninki özel olur daha iyi
Nee45 kiloydum en son belki bir iki kilo aşağı yukarı da olabilirim
Kırıkkaledeyim sen nerdeydinBurada soğuk sen hangi şehirdeydin ?
Aslında bende vıcık vıcık bir romantikliği sevmem öyle hazırlanmış organize süprüzlerden çok haz almam ama kendiliğinden gelişen daha reyal süprizler daha akılda kalıcı ve güzel şeyler ilişkiyi canlı tutar bu konuda bizim ilişkinin canı çıkmış gibi görünüyorŞanslısın o zaman
bende intikam al diye demistim
Ben kebabciya gitmeyeli ne vakit oldu bir bilsen
Hanı gideyim de esnaf lüks farketmez ....
Kendime ayakkabı alicam ne avm ne ayakkabıcılar çarşısı var burda oraya gidemiyorum
Ankaradayım bende yakınmışızKırıkkaledeyim sen nerdeydin
Vıcık vıcık olmayı seviyorum bendeAslında bende vıcık vıcık bir romantikliği sevmem öyle hazırlanmış organize süprüzlerden çok haz almam ama kendiliğinden gelişen daha reyal süprizler daha akılda kalıcı ve güzel şeyler ilişkiyi canlı tutar bu konuda bizim ilişkinin canı çıkmış gibi görünüyor
Hakkınıda yemeyemim şimdi piratik zekayla sabah gönlümü çaldı ben gözlerine baktığım her an çok romantik dedi
burda ünlü bir kebapcısı var en iyisi geçekten o yılllardır aynı yaparlar depremden önce hiç özlerini. Bozmadığı hatta Vedat minörün yediği beğendiği bakırcılar çarşının içide bir yerdeydi orayada çok gittim orası ağır hasar alınca şehir daha içine taşındılar banada yakın burda olsan seni götürürdüm
Sinan Hacı Baba Lokantasına gitmiştik Malatyaya geldiğimizde çok sevmiştim. Ve buraya göre aşırı uygundu fiyatları. Hem lezzetli hem ucuzAslında bende vıcık vıcık bir romantikliği sevmem öyle hazırlanmış organize süprüzlerden çok haz almam ama kendiliğinden gelişen daha reyal süprizler daha akılda kalıcı ve güzel şeyler ilişkiyi canlı tutar bu konuda bizim ilişkinin canı çıkmış gibi görünüyor
Hakkınıda yemeyemim şimdi piratik zekayla sabah gönlümü çaldı ben gözlerine baktığım her an çok romantik dedi
burda ünlü bir kebapcısı var en iyisi geçekten o yılllardır aynı yaparlar depremden önce hiç özlerini. Bozmadığı hatta Vedat minörün yediği beğendiği bakırcılar çarşının içide bir yerdeydi orayada çok gittim orası ağır hasar alınca şehir daha içine taşındılar banada yakın burda olsan seni götürürdüm
Aaa evetAnkaradayım bende yakınmışız
Sanki yapabiliyon daBurada soğuk sen hangi şehirdeydin ?
İnşallah güzel haberler alırsınız
Katılmayanlara bi soruyum bakıyım ne zaman gönderceklermis
NeeSsero bak ne zayıflsr var benle dalga geçme diyet yapmaya calısıyorum diye
Kusma emojisi oldaydı basacaktımVıcık vıcık olmayı seviyorum bendeyani romantiklik degilde ben temas bağımlısıyım sanırım böyle sürekli elimi tutsun saçımı okşasın yüzümü sevsin. Zaten uyurken hep sarılarak uyuruz öyle uyumazsak sinir krizi geciririm
Bu güngör kebap orasıda onlara aidSinan Hacı Baba Lokantasına gitmiştik Malatyaya geldiğimizde çok sevmiştim. Ve buraya göre aşırı uygundu fiyatları. Hem lezzetli hem ucuz
Hiç sevmiyorum küçük kız öyle kırmamak için dişimi sıka sıka tahamül ediyorumVıcık vıcık olmayı seviyorum bendeyani romantiklik degilde ben temas bağımlısıyım sanırım böyle sürekli elimi tutsun saçımı okşasın yüzümü sevsin. Zaten uyurken hep sarılarak uyuruz öyle uyumazsak sinir krizi geciririm
Yapıyodum gecen hafta bu hafta olmadıSanki yapabiliyon da
Kusma emojisi oldaydı basacaktım
Burcu neHiç sevmiyorum küçük kız öyle kırmamak için dişimi sıka sıka tahamül ediyorum
Daralırım boğulur gibi olurum