Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu güngör kebap orasıda onlara aid
Eğer sen kaysı pazarındaki yerlerine gittiysen orası ilk depremde yıkıldı 😔
Yerini tam bilmiyorum dar sokaklardı ama kayısı falan satılan yerler vardı almıştık ordan. Eşim demişti deprem olduğunda hep yıkılmış oralar diye. Arkadaşları vardı orda sürücü kursu falan olan o götürmüştü bizi

Yerini tam bilmiyorum dar sokaklardı ama kayısı falan satılan yerler vardı almıştık ordan. Eşim demişti deprem olduğunda hep yıkılmış oralar diye. Arkadaşları vardı orda sürücü kursu falan olan o götürmüştü bizi
İlk depremde orası yıkıldı demişlerdi 😔gördüğün o dar sokaklar orası dümdüz 😔
Şimdi nerdeler bilmiyorum kebap yerleri bana yakın gidersem sorayım

Spor ettim geldim:KK53::KK51:

Çamaşır atıcam üşeniyorum.
Hızlıca akşam yemeği düşünmem lazım, anamla babamı çağıracam.
Kıyafet dolaplarını düzenledim, çorap çamaşır vs
Herkesin çamaşır çorap yenileme zamanı gelmişti, yenilerini aldım geldi yıkadım yerleştirdim.

Tüm çekmece içleri düzenli ferah temiz yeni oldu.

Başka işim yok.

Yarın oğlanın okulunda kurabiye dağıtacam çocuklara, gece mi yapsma sabah mı onu düşüneyim biraz

nasıl bu kadar zayıf kalabildin genetik mi ? yoksa troitlerinmi çok hızlı çalışıyo benim eltimin gelininde çok hızlı çalıştığı için çok zayıf 2 çocuk doğurdu hala tığ gibi boyuda 170 in üstündedir
Bilmiyorum hiç tiroid baktırmadım. Anne tarafım genel olarak zayıf ve minyon tipliler. 1.60 boyundayım doğum yapalı 5 ay oldu. Ne hamileyken kilo aldım ne de sonrasında. Hamileliğimde 1 kilo almıştım, onu da 5 olarak geri verdim galiba😅27 yaşıma kadar da bir kere tartıda 50 yi gördüm. Onda da antidepresan kullandığım bir dönemdi. Çok hastaneye falan da gittim zayıfım diye çok şükür bir sorun çıkmadı. Sağlıklıyım çok şükür. Ben de bir zaman sonra kabullendim durumumu. Sağlıksal bir sıkıntım olmadığı sürece dert etmiyorum. 😇

Ay yalnız değilmişim efser. Nefret ediyorum temastan vıcıklıktan
Bazen durumuma üzülüyorum ben sevmiyorum dedikce kırıyormuşum gibi geliyor
Pandemide en sevindiğim olay hoşgeldin sarılmak öpüşmek kalkar inşallah unuturlar bu vesileyle dedim yeni yeni yine sarılamalar başladı insanlarda 😔

Son düzenleme:
benim oğlum koç ama hiç sarılmaz sevmez öyle şeyleri yükselenini bilmiyorum ona nerden bakıcaz :KK45: doğum saati ile mi
Doğum saatiyle bakacaksınız abla
Koç ilgi manyağı olurlar benim kız tam koç olduğu için dokunmak sarılmak durduk yere gelir kuçağıma oturup sarılır yatakta yatarız ben sarılmayı sevmiyorum bildiği için ayağını kolunu mutlaka bana dokundurur.
Bu dugusal bir ihtiyaç küçükken korkuyordumda büyüdü biraz ayırt ediyor en azından aile dışında kimseye yaklaşmıyor küçükken herkese bir sarılayım hevesindeydi 🤣

hanımlar selamlar

ofise geç geldim, yeni ofiste 5 kişiyiz genelde. 2 müdür var çoğu zaman yoklar. öyle olunca da, ana merkeze bağlı olmadan giriş çıkış saatlerimizde esnek olabiliyoruz. dün mesela zaten 1 gunluk ızın aldım dıye 2'den sonra ofise dönmedim. evde biraz dinlendim, biraz işler iyi oldu.

eşim zaten 10'a dogru geldi, ablasının evınde avukat gorusmelerı vardı. cozumsuz vasıyet olayları, her konuda yıpranan esıme uzulup destek oldum ve avukatı bıle demıs ki; ben gecmıs donemden de fılız hanımı ıyı tanıyorum ınsanın oz aılesının bıle yapmayacagı ya da cocuklarımın babası dıyıp bıle 20 senelık eslerın yapmayacagı seylerı yaptı sızın ıcın. yıne sızı ve daha dogrusu evlılıgınızı dusunerek, bana mesaj atmıs, aılesı ıle konusun, herseyın adını koysunlar, esıme bırsey vermeyebılırler ne yaparlarsa yapsınlar. bu haksızlık olsa da, bız bunda degılız, adını net koysun versın herkese annesı ne verecekse, bız artık mahkeme, tartısma yorulduk zaten eskı ısyerı, eskı eşi, cocugu derken esım yeterınce yıprandı, kardeslerı artık bundan sonra yıpratmasın. annesıne yol gosterın, kıme ne verecekse adı ile vasıyetını hazırlasın sızı dınler belkı dıye yazmıs demıs.

gercekten bazı aılelere bakınca, ınsan kendı aılesıne sukredıyor. benım anneme ben ve erkek kardeslerım destek oluyoruz bır suredır calısmıyor zaten emeklı yok, ev yok, baba ıle ayrı. annem, dun otopark parasını odemeye calısıyordu valla. yuk gıbı dusunuyor esıme ve bana. benım kaynanam da, kendı ogluna duacı ama maddı haklarını korumaya gelınce burnunu kıvıran oluyor, ya da abılerı ablaları o kadar hainki, neler yaptılar neler. benım kardesım de, esıme bıle hedıye alır dugunumde cok emın gectı abi dıyerek.

Allah herkesi ıyılerle karsılastırsın her zaman

X