Düzenli Evimiz & Hayatımız

45 kiloydum en son belki bir iki kilo aşağı yukarı da olabilirim😇
nasıl bu kadar zayıf kalabildin genetik mi ? yoksa troitlerinmi çok hızlı çalışıyo benim eltimin gelininde çok hızlı çalıştığı için çok zayıf 2 çocuk doğurdu hala tığ gibi boyuda 170 in üstündedir

Hahahaha sen kebabı bırakta yorganı ne yaptın ayak tarafını kocan tarafına serseydin bayılıp kalsaydı....🤣🤣🤣🤣

Teşekkür ederim Amin canım 🌷⚘❤
Çok şükür ne oğlumda nede eşimde ayak kokusu olmaz o konusa ikiside çok titiz
Hiç bayılmalık kokusu yok anlamayız 🧿
Ama yorgana işaret koydum o tarafı ceviyoruz

Çok şükür ne oğlumda nede eşimde ayak kokusu olmaz o konusa ikiside çok titiz
Hiç bayılmalık kokusu yok anlamayız 🧿
Ama yorgana işaret koydum o tarafı ceviyoruz
Şanslısın o zaman

bende intikam al diye demistim 😇😊🤣

Ben kebabciya gitmeyeli ne vakit oldu bir bilsen
Hanı gideyim de esnaf lüks farketmez .... :-)

Kendime ayakkabı alicam ne avm ne ayakkabıcılar çarşısı var burda oraya gidemiyorum 🤣🤭

günaydın,
anneliğin zorlukları daha karnındayken başlıyo :anne: :anneadayı:
adamın biri annesini sırtında hacca götürmüş getirmiş tam emin deilim ama herhalde peygamber efendimize gelip sormuş
annemin hakkının ödeyebildimmi şimdi diye , annenin karnındayken attığın bi tekmenin zahmetini anca ödeyebildin demiş
işte annelik bukadar zor vede değerli ama evlatlar biliyo mu malesef Allah bizlerede evlatlarımızada anne ,baba kıymeti bilmeyi nasip etsin
Yaaa 😍 Amin inşallah ablacım 💕

Burası da bi soğuk bugün camı açar açmaz içerisi buz gibi oldu
Burada soğuk sen hangi şehirdeydin ?
Biz annemle doktora gidiyoruz

Kardolojiye dua edinde bir şey çıkmasın kızlar ❤🌹🌷
İnşallah güzel haberler alırsınız🌸
ben olsam yarın gönderirdim , önceden göndermek daha güzel olur sanki birde diğerleri toplu alıcakmış seninki özel olur daha iyi :KK49:
Katılmayanlara bi soruyum bakıyım ne zaman gönderceklermis 🫠
45 kiloydum en son belki bir iki kilo aşağı yukarı da olabilirim😇
Nee😱 Ssero Ssero bak ne zayıflsr var benle dalga geçme diyet yapmaya calısıyorum diye

Şanslısın o zaman

bende intikam al diye demistim 😇😊🤣

Ben kebabciya gitmeyeli ne vakit oldu bir bilsen
Hanı gideyim de esnaf lüks farketmez .... :-)

Kendime ayakkabı alicam ne avm ne ayakkabıcılar çarşısı var burda oraya gidemiyorum 🤣🤭
Aslında bende vıcık vıcık bir romantikliği sevmem öyle hazırlanmış organize süprüzlerden çok haz almam ama kendiliğinden gelişen daha reyal süprizler daha akılda kalıcı ve güzel şeyler ilişkiyi canlı tutar bu konuda bizim ilişkinin canı çıkmış gibi görünüyor 😔
Hakkınıda yemeyemim şimdi piratik zekayla sabah gönlümü çaldı ben gözlerine baktığım her an çok romantik dedi 🥰🥰🥰🥰

burda ünlü bir kebapcısı var en iyisi geçekten o yılllardır aynı yaparlar depremden önce hiç özlerini. Bozmadığı hatta Vedat minörün yediği beğendiği bakırcılar çarşının içide bir yerdeydi orayada çok gittim orası ağır hasar alınca şehir daha içine taşındılar banada yakın burda olsan seni götürürdüm 🥰

Aslında bende vıcık vıcık bir romantikliği sevmem öyle hazırlanmış organize süprüzlerden çok haz almam ama kendiliğinden gelişen daha reyal süprizler daha akılda kalıcı ve güzel şeyler ilişkiyi canlı tutar bu konuda bizim ilişkinin canı çıkmış gibi görünüyor 😔
Hakkınıda yemeyemim şimdi piratik zekayla sabah gönlümü çaldı ben gözlerine baktığım her an çok romantik dedi 🥰🥰🥰🥰

burda ünlü bir kebapcısı var en iyisi geçekten o yılllardır aynı yaparlar depremden önce hiç özlerini. Bozmadığı hatta Vedat minörün yediği beğendiği bakırcılar çarşının içide bir yerdeydi orayada çok gittim orası ağır hasar alınca şehir daha içine taşındılar banada yakın burda olsan seni götürürdüm 🥰
Vıcık vıcık olmayı seviyorum bende 😂 yani romantiklik degilde ben temas bağımlısıyım sanırım böyle sürekli elimi tutsun saçımı okşasın yüzümü sevsin. Zaten uyurken hep sarılarak uyuruz öyle uyumazsak sinir krizi geciririm🫠

Sinan Hacı Baba Lokantasına gitmiştik Malatyaya geldiğimizde çok sevmiştim. Ve buraya göre aşırı uygundu fiyatları. Hem lezzetli hem ucuz

Burada soğuk sen hangi şehirdeydin ?

İnşallah güzel haberler alırsınız🌸

Katılmayanlara bi soruyum bakıyım ne zaman gönderceklermis 🫠

Nee😱 Ssero Ssero bak ne zayıflsr var benle dalga geçme diyet yapmaya calısıyorum diye
Sanki yapabiliyon da 😂
Vıcık vıcık olmayı seviyorum bende 😂 yani romantiklik degilde ben temas bağımlısıyım sanırım böyle sürekli elimi tutsun saçımı okşasın yüzümü sevsin. Zaten uyurken hep sarılarak uyuruz öyle uyumazsak sinir krizi geciririm🫠
Kusma emojisi oldaydı basacaktım

Hiç sevmiyorum küçük kız öyle kırmamak için dişimi sıka sıka tahamül ediyorum
Daralırım boğulur gibi olurum 😏

X