- 12 Haziran 2019
- 17.718
- 107.370
- 36
Artık çok geçTöbe de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık çok geçTöbe de
ben de sevmıyorum cocukların opulmesını böyleBazen durumuma üzülüyorum ben sevmiyorum dedikce kırıyormuşum gibi geliyor
Pandemide en sevindiğim olay hoşgeşdin sarılmak öpüşmek kalkar inşallah unuturlar bu vesileyle dedim yeni yeni yine sarılamalar başladı insanlarda
Ben de senin gibiydim. Bu pazarda satılan cipslerden kutu kutu yemiştim nasılsa bişey olmuyor diye. Şimdi 59/60 kiloyum bi de sezaryenden dolayı göbeğim varHatta ben herkesin sinir olduğu yiyip yiyip kilo alamayanlardanım
Benim yengemde öyle nişanlandı bel kemikleri var ya göbeğin yanlarında onlar resmen dışında duruyor belliydi. Kolu bacağı çocuk gibiydi. Evlendi etti yine öyleydi. Sonra hamile kalınca biraz kilo aldı hafif toparladı ama yine de baya zayıf boyu da uzun senin gibiHatta ben herkesin sinir olduğu yiyip yiyip kilo alamayanlardanım
ben de almazdım, ama 40 olunca veremıyorum ve sureklı alıyorum hattaBen de senin gibiydim. Bu pazarda satılan cipslerden kutu kutu yemiştim nasılsa bişey olmuyor diye. Şimdi 59/60 kiloyum bi de sezaryenden dolayı göbeğim var
selammm,Orenda selamlar
tanıstın mı arkadaslar ıle dun, haberım yok
hosgeldın dıyebılırım, senı onceden tanıdıgım ıcın tabı kı daha eskı arkadasların da aynı fıkrı olmalı
bak burda cocuk, ıs hayatı, ev duzenı, yenı gebelık surecı, zaman zaman ıbadet... ne ararsan var aslındaselammm,
hayır henüz buraya yazma fırsatım olmadı okuyorum tabi ama..
hoşbuldummm
ve merhaba herkese
Cips yiyince mi kilo aldınız? Ben normal doğum yaptımBen de senin gibiydim. Bu pazarda satılan cipslerden kutu kutu yemiştim nasılsa bişey olmuyor diye. Şimdi 59/60 kiloyum bi de sezaryenden dolayı göbeğim var
okadar zayıfmısın , biz çok zayıflara alışık değiliz
Bekardım evlenince kilo alırsın dediler.Benim yengemde öyle nişanlandı bel kemikleri var ya göbeğin yanlarında onlar resmen dışında duruyor belliydi. Kolu bacağı çocuk gibiydi. Evlendi etti yine öyleydi. Sonra hamile kalınca biraz kilo aldı hafif toparladı ama yine de baya zayıf boyu da uzun senin gibi
Merhaba hoşgeldinselammm,
hayır henüz buraya yazma fırsatım olmadı okuyorum tabi ama..
hoşbuldummm
ve merhaba herkese
hoşbuldummm teşekkürlerMerhaba hoşgeldin
güle güle kullanBenim makinem gelmiş, kızımda ilk o denicek sonra ben kullanırım
teşekkürler canım buharlı temizlik makinesigüle güle kullan
ne makinası canım
Yani hiç acaba kırıyor muyum diye düşünmedim. Sadece kızıma ve oğluma sarılmaktan keyif alıyorum, alıyordum. Anneme babama eşime dahi sarılmayı hiç sevmiyorum. Hele hele o yanak yanağa tokalaşmaBazen durumuma üzülüyorum ben sevmiyorum dedikce kırıyormuşum gibi geliyor
Pandemide en sevindiğim olay hoşgeldin sarılmak öpüşmek kalkar inşallah unuturlar bu vesileyle dedim yeni yeni yine sarılamalar başladı insanlarda