Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ilk öğretmenler günü ve oğlumun ilk öğretmeni 🫠
Ne uygun olur öğretmen için🙃
Bide 24 Kasım pazar ya cumadan mı vermek lazım pazartesi mi
Ben bi kazak aldım yanınada skulent gibi bisey almayı düşünüyorum güzel bi kutuya koyup göndercek insallah. Pazartesi günü sınıfca alanlar verecek bende bilemedim yarın mı göndersem pazartrsi mi

Günaydın güzel bir gün olsun.
Yatakları topladım
Evi havalandırdım
Azıcık hamur vardı dünden oglanın beslenmesine gözleme yaptım.
Kahvaltısınada yumurta haşladım yedi gönderdim.
Mutfakta bi kac bulasık vardı topladım
Çamaşır katladım yerleştirdim
Küçüge yatakları toplamadan önce süpürttüm oyalansın diye
Çayı demledim
Kahvemle beraber işimin başındayım😂

Eklentiler

• IMG_2611.jpeg
    IMG_2611.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 15
Biz annemle doktora gidiyoruz

Kardolojiye dua edinde bir şey çıkmasın kızlar ❤🌹🌷
Sabah eşime sordum seninle başbaş ne zaman romantik bir anımız oldu hatırlıyormusun dedim verdiği cevap
Gecen ay baş başa kebapcıya gidik ya dedi :KK8:kebapcı dediği tek bir yerde yer o da esnaf lotantasından farkı yok kürsülerde yenen bir yer 🤣

Canı sağolsun kütüğün ne yapalım Romantik özürlü 🥰

Anneciğinin herşeyi çok güzel çılar kuzum 🤲🏻

Ben bi kazak aldım yanınada skulent gibi bisey almayı düşünüyorum güzel bi kutuya koyup göndercek insallah. Pazartesi günü sınıfca alanlar verecek bende bilemedim yarın mı göndersem pazartrsi mi
ben olsam yarın gönderirdim , önceden göndermek daha güzel olur sanki birde diğerleri toplu alıcakmış seninki özel olur daha iyi :KK49:

Sabah eşime sordum seninle başbaş ne zaman romantik bir anımız oldu hatırlıyormusun dedim verdiği cevap
Gecen ay baş başa kebapcıya gidik ya dedi :KK8:kebapcı dediği tek bir yerde yer o da esnaf lotantasından farkı yok kürsülerde yenen bir yer 🤣

Canı sağolsun kütüğün ne yapalım Romantik özürlü 🥰

Anneciğinin herşeyi çok güzel çılar kuzum 🤲🏻

Hahahaha sen kebabı bırakta yorganı ne yaptın ayak tarafını kocan tarafına serseydin bayılıp kalsaydı....🤣🤣🤣🤣

Teşekkür ederim Amin canım 🌷⚘❤

X