Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım kendimi ofise evraklar ile boğuşuyorum benlik durumda yok rahatım çalı çırpılar düşünsün
Ben bi kazak aldım yanınada skulent gibi bisey almayı düşünüyorum güzel bi kutuya koyup göndercek insallah. Pazartesi günü sınıfca alanlar verecek bende bilemedim yarın mı göndersem pazartrsi miKızlar ilk öğretmenler günü ve oğlumun ilk öğretmeni
Ne uygun olur öğretmen için
Bide 24 Kasım pazar ya cumadan mı vermek lazım pazartesi mi
İstanbulda dışardayım bana gomazKızlar İstanbulda 58 kilonun altındakiler dışarı çıkmasın demişler.
Sınırdayım
İstanbulda olsam cebime birkaç taş doldurmam gerekebilirdi
İstanbullular ses verin hele bugun evde misiniz dışarda mı
Biz sağlam kayayızİstanbulda dışardayım bana gomaz
İyi ki İstanbul'da yaşamıyorum yoksa uzaya kadar uçarmışımPinhan geçekten varmış öyle bi haber bende sen yazdın sandım
okadar zayıfmısın , biz çok zayıflara alışık değilizİyi ki İstanbul'da yaşamıyorum yoksa uzaya kadar uçarmışım
Allah ın izniyle bişey çıkmaz canım içini fera tutBiz annemle doktora gidiyoruz
Kardolojiye dua edinde bir şey çıkmasın kızlar ❤⚘
Sabah eşime sordum seninle başbaş ne zaman romantik bir anımız oldu hatırlıyormusun dedim verdiği cevapBiz annemle doktora gidiyoruz
Kardolojiye dua edinde bir şey çıkmasın kızlar ❤⚘
ben olsam yarın gönderirdim , önceden göndermek daha güzel olur sanki birde diğerleri toplu alıcakmış seninki özel olur daha iyiBen bi kazak aldım yanınada skulent gibi bisey almayı düşünüyorum güzel bi kutuya koyup göndercek insallah. Pazartesi günü sınıfca alanlar verecek bende bilemedim yarın mı göndersem pazartrsi mi
45 kiloydum en son belki bir iki kilo aşağı yukarı da olabilirimokadar zayıfmısın , biz çok zayıflara alışık değiliz
Sabah eşime sordum seninle başbaş ne zaman romantik bir anımız oldu hatırlıyormusun dedim verdiği cevap
Gecen ay baş başa kebapcıya gidik ya dedi kebapcı dediği tek bir yerde yer o da esnaf lotantasından farkı yok kürsülerde yenen bir yer
Canı sağolsun kütüğün ne yapalım Romantik özürlü
Anneciğinin herşeyi çok güzel çılar kuzum