- 23 Mart 2022
- 14.195
- 53.088
- 41
Temizlik müzikleri hazırlarken ben
Oyyyy enerjileri yüklenmiş Dur Limonsuzzcay etiket edeyim de uyuyorsa uyansın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temizlik müzikleri hazırlarken ben
Oyyyy enerjileri yüklenmiş Dur Limonsuzzcay etiket edeyim de uyuyorsa uyansın
aklımdasın dualarımdasınSağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler duanızda bana da yer verin
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıcakla ilerlesin gönlünü ferah tutSağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler duanızda bana da yer verin
Hepsi şifa olsun ruhuna bedenine bonusum özellikle hacamatYetişirsem kahveye
Ordan hacamata
Ordan eve güne
amin canım çok sağol şimdi bi ağrı kesici daha içtim biraz yeri sızlıyoGeçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallah
kıymalı çok lezzetli oluyo tavsiye ederim canımgünaydın herkesee
@mavibaloncuk çok sevindim Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah canım
papatyamm inşallah yanlış eklemedim mesajı kaçırdım çünkü :) annem giresunlu bizde çok yaparız un çorbası ama kıymasız onu yeni duydum
dün eve gidince yoğun bir akşam oldu giremedim buralara hiç
Nasip olurda Konya'ya yolumuz düşerse gelicem sana paremmm şöyle bir sofrada bahçenizde hasbiyal ederiz inşaAllah
denicem bir dahakine abla sağolkıymalı çok lezzetli oluyo tavsiye ederim canım
Geçmiş olsunGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hanımlar
Ben dün akşam kuskus salatasını biraz fazla kaçırmışım o kadar rahatsızlandım ki bu gece hala Böyle midem kendine gelemedi bir ağırlık var midemde sıkıyor beni şu ana kadar hiç hamileyim diye fazla yediğimi hatırlamıyorum Normal yiyorum hep ilk defa böyle yaptım
O konuda bende öyleyim mesela erikli sevmem acı gelir. Bimin assu suyunu severimBen suyu çok seviyorum. Su gurmesiyim diyomusum her marka suyun tadı başka sevmedigim zaman icemem mesela