- 2 Ağustos 2013
- 34.159
- 101.719
Yerleri ne ile siliyorsunuz yönetici hanımKonu temizlik düzen özelden ne soracak olabilirsiniz ki?
Genelde herkes direk konuda sorar sorusunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleri ne ile siliyorsunuz yönetici hanımKonu temizlik düzen özelden ne soracak olabilirsiniz ki?
Genelde herkes direk konuda sorar sorusunu
Orayı da şu temizleme suları oluyor ya ondan döküp süngerler siliyorum. Bide dediğin gibi yapayımLastik kısımlarının icide kirleniyo gecen ben oralara karbonatla sirke döktüm beklettim sonra kazan temizlemede calıstırdım bi tık iyi oldu
%60 artması yeterli senin ki %60 in üzerinde artmış ay inşallaaaah yaaaaa dua ediyorum senin içinDün yaptım 575 çıktı ondan 2 gün önce 308 çıkmıştı
Ben birşey anlamadım pazartesi tekrar kan ver dedi bu belirsizlik çok zor
Amin inşallah Allah razı olsunHayırlı olsun bi yastıkta kocasınlar
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hayırlısı olur%60 artması yeterli senin ki %60 in üzerinde artmış ay inşallaaaah yaaaaa dua ediyorum senin için
Doktor son artış iyi dedi, bundan önceki artışlara düşük demişti, pazartesi yine kan verecem bakalım inşallah sağlıkla ilerler%60 artması yeterli senin ki %60 in üzerinde artmış ay inşallaaaah yaaaaa dua ediyorum senin için
Kim evlenmiş ben kaçırdım konuyu hayırlı olsunAmin inşallah Allah razı olsun
Afiyet olsun bacımsu şimdi bitti içtim dışarıdasın diye etiket etmedim
Afiyet olsun bacımsu şimdi bitti içtim dışarıdasın diye etiket etmedim
Ben de salı gününe randevu aldım, altın günmüş. Omuzlarım sürekli ağrıyor, tutuluyor. Sırtıma yaptıracağım, migrene de iyi geliyormuş.
Biraz korkuyorum ilk defa yaptıracağım için
Hadi hayırlı olsun bir koşuşturmadan diğerineSelam canlarben pperşembe cuma ve dün ful annemdeydim sabah gidip akşam evime geliyordum aşırı yorucuydu ama bitti düğünü yaptık şükür bende 7.ayıma girdim bugun itibariyle artık Evim bebeme hazırlıkla geçer günlerim özlemişim sakin hayatımı
Allah büyük hakkında hayırlısını nasip etsin insallahDün yaptım 575 çıktı ondan 2 gün önce 308 çıkmıştı
Ben birşey anlamadım pazartesi tekrar kan ver dedi bu belirsizlik çok zor
Elleme çocuğu oynasın asıl bu yaşa lazım bedensek aktiviteBilin bakalım biz neyi gördük yine
Yerleri ne ile siliyorsunuz yönetici hanım