Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi de benim idrar yolu enfeksiyonum vardı rahatsız ediciydi yanma oluyordu bende dün 1 diş sarımsak ikiye bölüp suyla yuttum enfeksiyona iyi gelir diye, bugün akıntım oluyor acaba ondan mı yoksa kötü bir durum mu oluyor
Ayy psikolojim bozuldu arada ağlama krizleri geliyor

Dün yaptım 575 çıktı ondan 2 gün önce 308 çıkmıştı
Ben birşey anlamadım pazartesi tekrar kan ver dedi bu belirsizlik çok zor
Amin inşallah ama umudum yok korkuyorum
Sonucun yükselmesi umudun devam etmesine işarettir. kalbini ferah tut, tevekkül et, düşünme olumsuz, korkma, hayırlısıyla, sağlıkla ilerlesin inşaAllah. ALLAH büyük

Sonucun yükselmesi umudun devam etmesine işarettir. kalbini ferah tut, tevekkül et, düşünme olumsuz, korkma, hayırlısıyla, sağlıkla ilerlesin inşaAllah. ALLAH büyük

Sonuç ne olursa olsun hayrıma diye düşün mutsuzluğa kapılma
Öyle tabi tevekkül ediyorum ama yinede üzülmemek elde değil
Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah

İçimde huzursuzluk var Allah sonunu hayr etsin ama bilmiyorum çok da korkuyorum bugün sanki lekelenme gibi yaşadım Allah büyüktür
Yerleşme kanaması da olabilir moralini bozma lütfen, sakın ağır bi iş falanda yapma Rabbim kalbine ferahlık versin dua ediyorum sana

Sarımsağın akıntı yapacağını sanmıyorum Allah yardımcın olsun inşallah içini ferah tut diycem ama elde değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…