- 13 Ağustos 2022
- 6.192
- 25.373
Okumuş kadın sonuçta bilemedim öyle dedi damarlarımda sorun var demek neyim normal ki ya amanBurnumdan güldüm ya öff sorun damarlarda demek
Bence bilgiyi doğru aktaramadı ve şu an dilime düştü vah onuOkumuş kadın sonuçta bilemedim öyle dedi damarlarımda sorun var demek neyim normal ki ya aman
Sen yazınca aklıma geldiŞalı bitirdin mi sen ne çok şey örüyon bonuusss
Kadının elinden her iş gelir maşaaalllaah
Baloncuk MaaşaAllah ne güzel örmüşsün hemde örnekli ellerine sağlıkEki Görüntüle 3504219
Bn bu yeleği geçen sene ördüm rengi ışıktan dolayı farklı çıkmış gri renk
Bu sene de siyah renk düşünüyorum bakacam iplere
Evet abla YouTube sağolsunBaloncuk MaaşaAllah ne güzel örmüşsün hemde örnekli ellerine sağlık
He valla zorlandım ama güzel olduMaşallah baloncuk kişiye örmek zor iş zoru yapmışsın
İyi akşamlar
Hesteyiz diye boş mu durak?
Mutfak toplu️
mesajlarından buldumSaç bandı deniycem böyle 4 parçayı örücem birbirine inş
Hoş görünüyor bonusumm ellerine sağlık bu şekilde de kullanılır gibi geldi banaBant bitti ki çok basitti sadece ince iple olmazmış boşuna denedim bu ipten o şeritler kalın kalın güzel oluyor bundan çok iyi olmadı
Benim de eşim de kızım da yemiyorAh çok güzel, havuçlu çok güzel oluyor.Bende bu hafta yapacağım. Eşim yemiyor.
Öğrenciyken yurtta ilk defa yemiştim, ailemde de hiç görmedim.
İşte yiyeni bulamayanda vahlıyor bizim gibiBütün aile üyeleri pırasa yemeğini seviyor ama 1 kere pişirdim henüz
Mısır unlu nasılPırasa sevilmez mi yaaahele mısır unlu bayılırım zeytinyağlısı gözlemesi kavurup kaşarlısı gubban olurum
Bende punch tan runner başladım boğünnBugün artık bişeye başlamam lazım
Punch işi de çok güzel ama zor sanırımBenim de eşim de kızım da yemiyor
İşte yiyeni bulamayanda vahlıyor bizim gibi
Mısır unlu nasıl
Bende punch tan runner başladım boğünn
Yani öğrenmesi basitte boynum ağrıyor benim geneldePunch işi de çok güzel ama zor sanırım
Bayılırım her türlüsüne pırasalı börek denediniz mi hic oda cok güzel oluyo pırasa oldugu anlasılmıyoYok sevmiyorumeşimde sevmiyor diye hiç pişirmedim
Ben yeni yapıyorum cay ama yanında nasıl bisey yemeden durcaksamÇayınız var mı
Bayılırım her türlüsüne pırasalı börek denediniz mi hic oda cok güzel oluyo pırasa oldugu anlasılmıyo
Ben yeni yapıyorum cay ama yanında nasıl bisey yemeden durcaksamyarın diger topikte tartı günü
Kuru incir kuru kayısı var yada bi tane kurabiye yerim cok canım isterse. Aslında duruşumda da fazla gözüken hic bi kilom yok sadece ben bu zamana kadar kilo alan biri degildim gecen sene 54tüm bu sene 59 cıkınca ve stresten cok asırı yemeye basladım aylardır farkındayım bunun önüne gecmek istedim 5 kilo verilir ama bunun önünü alamazsam 10 olur 15 olur diye korktum. Yoksa hamileligimde bile ben 5 kilo almıstım toplamKUru üzüm kayısı gibi bir şey al ilknur ya da bir avuç leblebi.
Bunun dışında her şey boşa yük canım o kadar dikkat ettin çocuk da stres yaptırdı bilirim stresten yemeyi çok iyi bilirim hem de.
Kilon çok değil birçok kişinin ideal kilosu bile olabilir o yüzden kasma.
Sen kilosunu biliyon mu. Bilsen haşlarsın eminimKUru üzüm kayısı gibi bir şey al ilknur ya da bir avuç leblebi.
Bunun dışında her şey boşa yük canım o kadar dikkat ettin çocuk da stres yaptırdı bilirim stresten yemeyi çok iyi bilirim hem de.
Kilon çok değil birçok kişinin ideal kilosu bile olabilir o yüzden kasma.