Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen yazınca aklıma geldi
eee bant yapıyordun en son sanki Bonus

Bant bitti ki çok basitti sadece ince iple olmazmış boşuna denedim bu ipten o şeritler kalın kalın güzel oluyor bundan çok iyi olmadı

Eklentiler

• 17316926190311350376677623002702.jpg
    182 KB · Görüntüleme: 15
Bant bitti ki çok basitti sadece ince iple olmazmış boşuna denedim bu ipten o şeritler kalın kalın güzel oluyor bundan çok iyi olmadı
Hoş görünüyor bonusumm ellerine sağlık bu şekilde de kullanılır gibi geldi bana

Kalın iple de denersin çabuk örülen birşey sanırım

Ah çok güzel, havuçlu çok güzel oluyor. Bende bu hafta yapacağım. Eşim yemiyor.
Öğrenciyken yurtta ilk defa yemiştim, ailemde de hiç görmedim.
Benim de eşim de kızım da yemiyor
Bütün aile üyeleri pırasa yemeğini seviyor ama 1 kere pişirdim henüz
İşte yiyeni bulamayanda vahlıyor bizim gibi
Pırasa sevilmez mi yaaa hele mısır unlu bayılırım zeytinyağlısı gözlemesi kavurup kaşarlısı gubban olurum
Mısır unlu nasıl
Bugün artık bişeye başlamam lazım
Bende punch tan runner başladım boğünn

KUru üzüm kayısı gibi bir şey al ilknur ya da bir avuç leblebi.
Bunun dışında her şey boşa yük canım o kadar dikkat ettin çocuk da stres yaptırdı bilirim stresten yemeyi çok iyi bilirim hem de.
Kilon çok değil birçok kişinin ideal kilosu bile olabilir o yüzden kasma.

Kuru incir kuru kayısı var yada bi tane kurabiye yerim cok canım isterse. Aslında duruşumda da fazla gözüken hic bi kilom yok sadece ben bu zamana kadar kilo alan biri degildim gecen sene 54tüm bu sene 59 cıkınca ve stresten cok asırı yemeye basladım aylardır farkındayım bunun önüne gecmek istedim 5 kilo verilir ama bunun önünü alamazsam 10 olur 15 olur diye korktum. Yoksa hamileligimde bile ben 5 kilo almıstım toplam

Perdeleri değiştirdim, çamaşırları topladım katlayıp kaldırdım. Bulaşık makinesini boşalttım, kirlileri koydum. Ortalıktaki ıvır zıvırları toparladım. Yemek yaptım. Uzanıyorum. Yarın da süpürür silerim. Malum pazar günü günüm var. Yiyecekleri hazır ederim inşallah.
Tikimizi atalım
Mutfak toplu

Sen kilosunu biliyon mu. Bilsen haşlarsın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…