Yetişemedim sana başka zaman buluşuruz artıkYok biraz dinlendim şimdi geri kalkıyorum
Ben bu ara elim iyişeşene kadar şu yıkanaçak ütülüneçekleri yapaçağım ben her zaman hazırımYetişemedim sana başka zaman buluşuruz artık
Ani gelen bir enerjiyleTuhaf Bi halim var bugün hasta mı olacağım anlamadım doktordan geldikten sonra uyudum uyandım yemek hazırladım korkunç Bi böbrek bel ağrısıyla sonra baş ağrısı derken uyumuş kalmışım tekrar koltukta bı uyandım akşam olmuş
- Yatağımızı topladım
- Evi havalandırdım
- Önce çamaşır sonra kurutmaya 1 posta çamaşır attım
- Bulaşık makinesini çalıştırdım
- Kurutma filtresini yıkadım
Ivır zıvır hazırladım bugun yemek olarak pişi,kısır bide çay demlerim Kuru çamaşırlar katlanıcak Bulaşık makinesi boşaltılcak Sufle yapasım var
Ütüden nefret ediyorumYok biraz dinlendim şimdi geri kalkıyorum
Sufleye bayılırımTuhaf Bi halim var bugün hasta mı olacağım anlamadım doktordan geldikten sonra uyudum uyandım yemek hazırladım korkunç Bi böbrek bel ağrısıyla sonra baş ağrısı derken uyumuş kalmışım tekrar koltukta bı uyandım akşam olmuş
- Yatağımızı topladım
- Evi havalandırdım
- Önce çamaşır sonra kurutmaya 1 posta çamaşır attım
- Bulaşık makinesini çalıştırdım
- Kurutma filtresini yıkadım
Ivır zıvır hazırladım bugun yemek olarak pişi,kısır bide çay demlerim Kuru çamaşırlar katlanıcak Bulaşık makinesi boşaltılcak Sufle yapasım var
Ütüden nefret ediyorumbüyük oğlumda geçenlerde sagolsun ütü masası açıkken üstünde gezmis kırmıs iyi ki kendine bisey olmamıs masa yamulmus kaydırak gibi olmus geldim ki ordan kayıyor
Sufleye bayılırım
Bende kücük dogmadan önce öyle coraplara kadar ütülerdim simdide 2 sepet ütü bekliyo kaç haftadırDepremden önce aklına gelebilecek herşeyi ütülerdim nevresim tut toz bezinden çık takıntılı bir şekilde.Depremden sonra artık gerekenleri ütülüyorum
Kendimi zor tutuyorum
Maşallah abla Allah kabul etsinNamaz kıldım, 2 sayfa kuran okudum şimdi çay keyfine devam ediyorum
AMİN gönülcüm sağolasınMaşallah abla Allah kabul etsin