- 12 Şubat 2015
- 6.485
- 15.702
İki gün önce eşim sabaha kadar çalıştı hal boyle olunca koştur koştur eve gel yemek hazırla hemen yiyip geri gitti
Tabi mutfak rezalet yediğimizi içtiğimizi bıraktık
Ortalıkta çamaşırlar
Giydiklerim yeni yıkananlar mutfak
Ben de yemek yiyip sekiz falandı uyumuşum
Sabah dört buçuk gibi kalktım evi toparladım çamaşırlar katlandı
Giyilenler makinaya atılanlar katlanıp yerime koyulacaklar ayrıldı
Mutfak toplandı
Makina çalıştı
Ocak silindi
Çöp çıkarıldı
Odalar havalandırıldı
Yatak odası çok toz tutuyor tozu alındı zamanla yarışıyorum tabi Tuvalet banyo temizlendi duşa girip hazırlanıp geri ise geldim
Bugün de ev temiz olunca bi yemek yaptım
Banyoyu evi süpürdüm
kalan bulaşıkları hallettim derken günü tamamladık
Hafta sonu kiler odama kaldığım yerden devam edicem
Ütüleri halleder
Nevresimi değiştiririm
Baharatlı bakliyat dolabıma el atarım bakalım az kaldı hafta sonuna bi gelse de kafamdan gitse o da
Hafta sonu da ayakkabılık almıştık onu yerleştirdim mis gibi oldu ne nerede eskisinde karışıyordu bunda duzenim oldu
Ama az eşya çok huzur dedikleri gerçek elbise ayakkabı doyumsuzlugu yaşamışım bi dönem şimdi yük bana
Hele taşındığım dönemde çok zorlanmıştım
Heh bide deterjan ve temizlik ürünü stoğum bi sene oldu hala almıyorum eve o tarz şeyler meğer iki üç parça yetiyormuş kıtlıkta yokmuş indirimin sonu hele hiç yokmuş
Tabi mutfak rezalet yediğimizi içtiğimizi bıraktık
Ortalıkta çamaşırlar
Giydiklerim yeni yıkananlar mutfak
Ben de yemek yiyip sekiz falandı uyumuşum
Sabah dört buçuk gibi kalktım evi toparladım çamaşırlar katlandı
Giyilenler makinaya atılanlar katlanıp yerime koyulacaklar ayrıldı
Mutfak toplandı
Makina çalıştı
Ocak silindi
Çöp çıkarıldı
Odalar havalandırıldı
Yatak odası çok toz tutuyor tozu alındı zamanla yarışıyorum tabi Tuvalet banyo temizlendi duşa girip hazırlanıp geri ise geldim
Bugün de ev temiz olunca bi yemek yaptım
Banyoyu evi süpürdüm
kalan bulaşıkları hallettim derken günü tamamladık
Hafta sonu kiler odama kaldığım yerden devam edicem
Ütüleri halleder
Nevresimi değiştiririm
Baharatlı bakliyat dolabıma el atarım bakalım az kaldı hafta sonuna bi gelse de kafamdan gitse o da
Hafta sonu da ayakkabılık almıştık onu yerleştirdim mis gibi oldu ne nerede eskisinde karışıyordu bunda duzenim oldu
Ama az eşya çok huzur dedikleri gerçek elbise ayakkabı doyumsuzlugu yaşamışım bi dönem şimdi yük bana
Hele taşındığım dönemde çok zorlanmıştım
Heh bide deterjan ve temizlik ürünü stoğum bi sene oldu hala almıyorum eve o tarz şeyler meğer iki üç parça yetiyormuş kıtlıkta yokmuş indirimin sonu hele hiç yokmuş