Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun bonuscan

Tİnnoş napıyosun iyi misiniz bebişlerle?
ezgiisel nasıl, yavrunuz nasıl?
Bonusumm iyiz hamd olsunn dolu dolu geçti günlerimiz Tunahanım çok iyi Cuma günü artık evlerine gidiyolar bir tık duygusalım çok alıştım

eşim geliyor benimde pazartesi kontrolümüz var sonra Bingöl’e yola çıkacağız.Evde harika temizlik yapacağız yeni düzenlemelerimiz olacak bir sürü alışveriş yaptım
Lüle saçlım

Allah’ım bekleyen umut eden tedavide olan isteyen kim varsa kolaylıkla nasip etsin her zaman dua ediyorum

temizliğe birini al kendini yorma sakın bebişlere dikkat et

En tatlı zamanlara yaklaşıyorsunuz canım sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah

temizliğe birini al kendini yorma sakın bebişlere dikkat et
Bir ablam var orada sağolsun yardımcı olacak ablammatom karıncalığım kalmadı
En tatlı zamanlara yaklaşıyorsunuz canım sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah
Allahın izniyle Hayalimmm amin aminnnn
Darısı en güzel vakitte kolaylıklaa sana olsun dua ediyorum

Yatakları oğlum topladı bugun bizim yatağı güzel toplayamamıs diye bi saat sonra gittim düzelttim küstü anlamaz sanmıştım bilerek ters sermis yatak örtüsünü
Kahvaltı yaptık saçıma fön cektim mutfak toplandı. Tuvalet ve lavabolar temizlendi. Bugunu kendime bakım yaparak gecirmek istiyorum bi manikür pedikür yapıyım kendime

Saat 6 buçukta uyandım.
Umutta uyanıktı.

Emzirdim.
Altını değiştim.
Doymadı mama verdim.
sonra kıyafetini değiştim.
Kahvaltı hazırladım.
eşimle yaptık.
Eşim saat 8 buçukta gitti... Umut uyumuştu.
mutfakta işlerimi yaptım.
bulaşıkları makineye dizdim..
Çöp atıp geldim..
Mermeri spreyli cifle sildim.
Ocağı yağ çözücü ile sildim.
şimdi çay içiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…