Tİnnoş napıyosun iyi misiniz bebişlerle?Yok ablam fotoğraf öyle ben şu sıra kendime zor bakıyorumama çok tatlı
Nasıl oldun daha iyi misin?Günaydın kızlar
Merhaba hangi markayı tavsiye edersiniz özelden yazabilir misiniz? Ben de 2 gündür 7 saat uyudum maksimum dalamiyorum Bi türlüMelatonin almanı öneririm mis
Geçmiş olsun bonuscanYün başörtü takıyorum abla feracenin kapşonu varsa onu da kapatıyorum bu sene takmadım daha sıcak gitti diye ama takıcam.
Başım daha iyi şükür.
Gece bir öksürük krizine girdim boğuluyorum sandım şu an nefes alınca yanlarım çok ağrıyor
Yakı da iyi gelir abla geçmiş olsungünaydın,hayırlı sabahlar
benimde yine belim ağrıyo dikkat ettim her ay bi hafta kadar ağrıyo bugün kas gevşetici yazdırıyım doktora iyi geliyo
aslında eczaneden yakı mı alsam
İyiyimNasıl oldun daha iyi misin?
Kulağın nasıl oldu swet duyir misin beniGünaydın
Ses gelmiyir bonusKulağın nasıl oldu swet duyir misin beni
İyiyiz çok şükür ablacım her şey yolunda
sağol canım bugün alıyım eve giderken daha öncede kulanmıştım iyi gelmiştiYakı da iyi gelir abla geçmiş olsun
Bonusumm iyiz hamd olsunn dolu dolu geçti günlerimiz
temizliğe birini al kendini yorma sakın bebişlere dikkat etBonusumm iyiz hamd olsunn dolu dolu geçti günlerimizTunahanım çok iyi Cuma günü artık evlerine gidiyolar bir tık duygusalım çok alıştım
eşim geliyor benimde pazartesi kontrolümüz var sonra Bingöl’e yola çıkacağız.Evde harika temizlik yapacağız yeni düzenlemelerimiz olacak bir sürü alışveriş yaptım
Lüle saçlım
Allah’ım bekleyen umut eden tedavide olan isteyen kim varsa kolaylıkla nasip etsin her zaman dua ediyorum
En tatlı zamanlara yaklaşıyorsunuz canım sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallahBonusumm iyiz hamd olsunn dolu dolu geçti günlerimizTunahanım çok iyi Cuma günü artık evlerine gidiyolar bir tık duygusalım çok alıştım
eşim geliyor benimde pazartesi kontrolümüz var sonra Bingöl’e yola çıkacağız.Evde harika temizlik yapacağız yeni düzenlemelerimiz olacak bir sürü alışveriş yaptım
Lüle saçlım
Allah’ım bekleyen umut eden tedavide olan isteyen kim varsa kolaylıkla nasip etsin her zaman dua ediyorum
Bir ablam var orada sağolsun yardımcı olacak ablammtemizliğe birini al kendini yorma sakın bebişlere dikkat et
Allahın izniyle HayalimmmEn tatlı zamanlara yaklaşıyorsunuz canım sağlıkla kucağınıza alın bebişleri inşallah