Bugün dikiş alındı 3 gün sargılı kalsın dedi
Efser keşke elin iyileşene kadar bi iş yapmasanBugün dikiş alındı 3 gün sargılı kalsın dedi
Bir işin içine düşmüşüm ki hiç sorma
Bu gün yatak odasında 2 koli daha açtım
İçinde ne arasan var takılar tokalar içine iplikler karışmış gecen topladığım hobi kutusun geri kalan kısmı haç incilerimi dersin ne arasan var öyle olunca hobi için yaptığım baza altı kutsunu geri döktüm geri topladım
Şimdi takıları ayırdım kutulanıp kalkacakları ayırdım
3 makine günlük yıkanacaklar yıkandı serildi
Teşekkür ederimm ❤ daha yeni başladık ilk gün bende. Oturmalı olacak bizimki. Menü olarak da çiğ köfte, kurabiye, poğaça bi de cocostar pasta yapayım diyorum. Çay kahve eşliğinde yenir içilirkolay gelsin, neler yapıcaksın menü belirledinmi , bizde aile olarak aylık günümüz var ama oturmalı değil ayda 1 çeyrek isteyene para olarak veriyoruz.
Afiyet olsun.
Güzel görünüyorİstanbuldayım sancaktepe ataşehir iş ev arasıEki Görüntüle 3503451
Dikkat et canım yorma kendini 3 gün daha sabretBugün dikiş alındı 3 gün sargılı kalsın dedi
Bir işin içine düşmüşüm ki hiç sorma
Bu gün yatak odasında 2 koli daha açtım
İçinde ne arasan var takılar tokalar içine iplikler karışmış gecen topladığım hobi kutusun geri kalan kısmı haç incilerimi dersin ne arasan var öyle olunca hobi için yaptığım baza altı kutsunu geri döktüm geri topladım
Şimdi takıları ayırdım kutulanıp kalkacakları ayırdım
3 makine günlük yıkanacaklar yıkandı serildi
Bi kahve o zaman buyrunDaha kafe içmedim yemeği üzerine koydum mutfakta toplu değil
Şimdi bir mola arkasından kaldığım yerden devam
Buda benden
Yarında annem ablam kahvaltıya bana gelecek .
Banada bi değişiklik olur kafa değişimi
Umutu özlemişler.
Sağol seda sanada afiyet olsunAfiyet olsun.
TeşekkürlerSağol seda sanada afiyet olsun
Bi dahaki ay 30 yaşına girceksin seroo lütfen kücültme yasınıBende bi an daktilo yazıyon sandımdı
Aynı yaştaymışı,. , burdaki samimiyet bana reelden daha gerçekci ve güzel geliyor
Kolay gelsin gün menülerine bayılırımPazar günü günüm var şimdiden başladım hazırlık yapmaya☺ evi temizliyorum deli gibi
Afiyet olsunBuda benden
Yarında annem ablam kahvaltıya bana gelecek .
Banada bi değişiklik olur kafa değişimi
Umutu özlemişler.
Kuru işler birde elimden önce dökmüş oldum yoksa hiç girişmezdimEfser keşke elin iyileşene kadar bi iş yapmasan
Allah annenize hayırlı şifalar versin inşallahmerhaba herkese. biraz dertleşmeye ihtiyacım var sanırım ya da içimdekilerini yazmaya anlatmaya.
annem kanser tedavisi görüyor ve 30 haftalık hamileyim. çok halsiz bugün de hastanede kötü olmuş apar topar yanına gittim. şimdi iyi çok şükür. yanında ağlamasam da ona destek olmaya çalışsam da yalnız kaldığımda dayanamıyorum boğazım düğüm düğüm oluyor. sonra da bebeğim için üzülüyorum ona bu ağırlığı yüklediğim için. mart gibi ameliyat olacak benim doğumum ocak ayının sonuna doğru. yanında nasıl duracağım, doğumda benim yanımda kim olacak eşimle idare edebilir miyiz bunları düşünüyorum. sonra yine bunu düşündüğüm için bencillik mi ediyorum diye düşünüyorum. kafam o kadar dolu ki neyi nasıl düşüneceğimi , neye zaman ayıracağımı bilemiyorum
hakkınızı helal edin kafanızı şişrmiş bulundum ama içime attıkça daha çok şişiyorum
Evet verdim ama az artış olmuş doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama benim umudum yokmavibaloncuk nasılsın bugün kan verecektin demi