Düzenli Evimiz & Hayatımız

Efser nirdesinnnn bacımsu elin nasıl oldu
Bugün dikiş alındı 3 gün sargılı kalsın dedi
Bir işin içine düşmüşüm ki hiç sorma
Bu gün yatak odasında 2 koli daha açtım
İçinde ne arasan var takılar tokalar içine iplikler karışmış gecen topladığım hobi kutusun geri kalan kısmı haç incilerimi dersin ne arasan var öyle olunca hobi için yaptığım baza altı kutsunu geri döktüm geri topladım
Şimdi takıları ayırdım kutulanıp kalkacakları ayırdım
3 makine günlük yıkanacaklar yıkandı serildi

Efser keşke elin iyileşene kadar bi iş yapmasan

kolay gelsin, neler yapıcaksın menü belirledinmi , bizde aile olarak aylık günümüz var ama oturmalı değil ayda 1 çeyrek isteyene para olarak veriyoruz.
Teşekkür ederimm ❤ daha yeni başladık ilk gün bende. Oturmalı olacak bizimki. Menü olarak da çiğ köfte, kurabiye, poğaça bi de cocostar pasta yapayım diyorum. Çay kahve eşliğinde yenir içilir

Dikkat et canım yorma kendini 3 gün daha sabret yaaa o kadar çok var demek ki Allah kolaylık versin.

Bende bi an daktilo yazıyon sandımdı

Aynı yaştaymışı,. , burdaki samimiyet bana reelden daha gerçekci ve güzel geliyor
Bi dahaki ay 30 yaşına girceksin seroo lütfen kücültme yasını
Pazar günü günüm var şimdiden başladım hazırlık yapmaya☺ evi temizliyorum deli gibi
Kolay gelsin gün menülerine bayılırım
Buda benden
Yarında annem ablam kahvaltıya bana gelecek .
Banada bi değişiklik olur kafa değişimi
Umutu özlemişler.
Afiyet olsun

Allah annenize hayırlı şifalar versin inşallah
Size de Allah sağlıklı doğum nasip etsin Allah yardımcınz olsn yükünüzü hafifletsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…