Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç kısıtlamadım çekmece dolap açması konusunda tehlikeli şeyleri aldım başka yerlere koydum hep. Çekmece karıştırmayı bıraktı artık. Zaten kesici şeyler dediğin gibi tezgahta duruyordu. Şimdi napıyor biliyor musun çekmecenin tutma yerlerine basıp tezgaha çıkıyor çıktığı gibi de ayağa kalkıyor. Bi yemeği ne zorlukla yapıyorum mutfağa giresim gelmiyor valla

Önüne plastikleri koyardım ben oynardı biraz o arada doğrama vs yapardım hep.
Bundan da vazgeçecek ama bi süre daha idare edicen artık

Önüne plastikleri koyardım ben oynardı biraz o arada doğrama vs yapardım hep.
Bundan da vazgeçecek ama bi süre daha idare edicen artık
Onu geçen sene yapıyordum baya işe yarıyordu. Şimdi ilgilenmiyor bile. Diyorum ya gözü yükseklerde. Sandalyesini alıp geliyor bulaşık yıkayım diye 🤷🏼‍♀️

Bonus Bonus

1000019928.jpg

Düğüne gittik şuna bak pistte yerlerde süründü 😂

1000035586.jpg

Bonus Bonus

Düğüne gittik şuna bak pistte yerlerde süründü 😂

Benim küçük kız düğün meraklısıydı🤣gelinilerin kuyruğunda gezmelermi dersin her halayda halayın sonunda mendil gibi ordan oraya sürüklenmemi dersin bir kaç kere indirdim pistten otur evladım diye hiç dinlemezdi benimde en sevmediğim iş ama çocuğu tutamıyordum en ufak dıgırtıta benimki en ortada bazen orkestra toplayın şu çocukları diyor ya utancımdan artık tanımıyor benim çocuğum değil ayağına yatıyordum
Büyük kız anne gitti gene derdi dön önüne tanmıyoruz derdim.
Çok tanıdık ise o düğünlere götürürdüm uzak akrabalada bırakacak birini bulursa bırakır öyle giderdim 🤣

Son düzenleme:
X