- 2 Ağustos 2013
- 34.124
- 101.506
Kesinlikle dememeye çalışıyorum bazen kaçıyor ağzımdan. Başka bir şeyle dikkatini çekmeye çalışıyorum ona da kanmıyor artık anlıyor hemenYapma demek onlar için hadi koş yap ile eşit malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle dememeye çalışıyorum bazen kaçıyor ağzımdan. Başka bir şeyle dikkatini çekmeye çalışıyorum ona da kanmıyor artık anlıyor hemenYapma demek onlar için hadi koş yap ile eşit malesef
Maşallah zeki cocuk hareketli olurmuşKesinlikle dememeye çalışıyorum bazen kaçıyor ağzımdan. Başka bir şeyle dikkatini çekmeye çalışıyorum ona da kanmıyor artık anlıyor hemen
Ne zaman böyle desem küçükken oturduğum yerden kalkmadigim gelir aklıma hddjdkdkMaşallah zeki cocuk hareketli olurmuş
Onüme düştü bonusum bu ara bendede var öyle haller kusura bakma durduk yere canını sıktıysam
Öyle bir partiydi bizimkisiBiraz eskileri okudum geceleri yer silmeler falan varmış gitmem
Kendi çocuğum olduğu için demiyorum gerçekten benden bile zeki. Zaten insan içine çıkınca konuşması ve hareketlerine nazar değiyor diyorum ben. Çocuk daha da coşuyor resmenMaşallah zeki cocuk hareketli olurmuş
Ahahaha yaa bende öyleydimNe zaman böyle desem küçükken oturduğum yerden kalkmadigim gelir aklıma hddjdkdk
Salon zaten sürekli kilitli. Yatak odasını da kilitliyorum gün içinde. Oturma odası çocuk odası mutfak kalıyor. Bu zaten oturma odasında yapıyor her haltı mutfağa zaten giderse hemen peşinden gidiyorum. Çocuk resmen anı bekliyor. Salon açılıyor ya anahtar sesini duyuyor odadan koşarak geliyorsweetgirlcandy canım benim kilitle çıktığın kapısını bi müddet sonra duracak zaten
Az önce de dedim ki niye girmedim ki ergen kaprisi gibiGiriyorum lora var subhanallah
Çay içesim var ama ben yanında neler yerim simdi çayın tutuyorum kendimiAfiyet olsun çayla eşlik ediyorum
En hareketli zamanları2.5 yaşında
Benim büyük oğlan 3 yasındaydı gardropun kapagını açar içindeki raflara basa basa dolabın en üst tarafı var ya oraya çıkar ordan yataga atlardı 9 yasına girecek ocakta hala yapar durduramıyosun malesef. Gecen gün kapının kulpları var oraya basmıs onun üstünde duruyo kulp taşır mı allah askına bi cıksa yerinden allah muhafazaKesinlikle dememeye çalışıyorum bazen kaçıyor ağzımdan. Başka bir şeyle dikkatini çekmeye çalışıyorum ona da kanmıyor artık anlıyor hemen
Başında sabaha kadar beklesen kaynamazSüt koymuştum taştı. Salona elimde çayla keyifli keyifli gidişim vardı ki beklesene ulan başında
Bi dünya iş yapmışsın zaten canım eline emeğine sağlıkTeşekkür ederim canım
Diyetisyene başladım cuma günü, veririz inşallah
Bugün bebişle bana sabah kahvaltısı hazırladım.
Dün kayınvalidem gelip cam balkonu silmişti, öyle kuruyan bezleri deterjanları falan toparladım
Rutin ev toparlamaca + akşam yemeği
Bir makine siyahları yıkadım birazdan asarım, bulaşık makinesi durmak üzere onu da boşaltırım.
Bildiğiniz rutinler işte
Sanki dünya iş yapmışım gibi yorgunum.
Ayyy hoşgeldin canım nasılsınTövbeler olsun