Düzenli Evimiz & Hayatımız

sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım benim kilitle çıktığın kapısını bi müddet sonra duracak zaten
Salon zaten sürekli kilitli. Yatak odasını da kilitliyorum gün içinde. Oturma odası çocuk odası mutfak kalıyor. Bu zaten oturma odasında yapıyor her haltı 🥴 mutfağa zaten giderse hemen peşinden gidiyorum. Çocuk resmen anı bekliyor. Salon açılıyor ya anahtar sesini duyuyor odadan koşarak geliyor 😂

1000025522.jpg

Bonus Bonus 😂😂

Afiyet olsun çayla eşlik ediyorum :kahve:
Çay içesim var ama ben yanında neler yerim simdi çayın tutuyorum kendimi🫠
En hareketli zamanları
Kesinlikle dememeye çalışıyorum bazen kaçıyor ağzımdan. Başka bir şeyle dikkatini çekmeye çalışıyorum ona da kanmıyor artık anlıyor hemen
Benim büyük oğlan 3 yasındaydı gardropun kapagını açar içindeki raflara basa basa dolabın en üst tarafı var ya oraya çıkar ordan yataga atlardı 9 yasına girecek ocakta hala yapar durduramıyosun malesef. Gecen gün kapının kulpları var oraya basmıs onun üstünde duruyo kulp taşır mı allah askına bi cıksa yerinden allah muhafaza
Süt koymuştum taştı. Salona elimde çayla keyifli keyifli gidişim vardı ki :KK70: beklesene ulan başında
Başında sabaha kadar beklesen kaynamaz😂

Teşekkür ederim canım 🌸
Diyetisyene başladım cuma günü, veririz inşallah 🙏🏻
Bugün bebişle bana sabah kahvaltısı hazırladım.
Dün kayınvalidem gelip cam balkonu silmişti, öyle kuruyan bezleri deterjanları falan toparladım
Rutin ev toparlamaca + akşam yemeği
Bir makine siyahları yıkadım birazdan asarım, bulaşık makinesi durmak üzere onu da boşaltırım.
Bildiğiniz rutinler işte 🥹

Sanki dünya iş yapmışım gibi yorgunum.
Bi dünya iş yapmışsın zaten canım eline emeğine sağlık 🥰

X