Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çay içesim var ama ben yanında neler yerim simdi çayın tutuyorum kendimi🫠

En hareketli zamanları

Benim büyük oğlan 3 yasındaydı gardropun kapagını açar içindeki raflara basa basa dolabın en üst tarafı var ya oraya çıkar ordan yataga atlardı 9 yasına girecek ocakta hala yapar durduramıyosun malesef. Gecen gün kapının kulpları var oraya basmıs onun üstünde duruyo kulp taşır mı allah askına bi cıksa yerinden allah muhafaza

Başında sabaha kadar beklesen kaynamaz😂
Ay bu da kendi dolabına öyle basıp çıkıyor yukarılara. Tövbeler olsun az da olsa azalır diyordum ama🙈 Canına zarar gelecek diye tek çabam. Yoksa yapsın yani ne yaparsa yapsın. Daha yürümüyordu yaşında değildi benim ayna var değişik şekilli oraya emekleyerek çıkardı yukarıya kadar. Hep sağ ayak yukarlarda bişeye atardı önüne ne gelirse tırmanmaya çalışıyordu çıkıyordu da. Eşim küçükken böyleymiş. Diyorum ne zaman akıllandın okula başlayınca dio🙈

Ay bu da kendi dolabına öyle basıp çıkıyor yukarılara. Tövbeler olsun az da olsa azalır diyordum ama🙈 Canına zarar gelecek diye tek çabam. Yoksa yapsın yani ne yaparsa yapsın. Daha yürümüyordu yaşında değildi benim ayna var değişik şekilli oraya emekleyerek çıkardı yukarıya kadar. Hep sağ ayak yukarlarda bişeye atardı önüne ne gelirse tırmanmaya çalışıyordu çıkıyordu da. Eşim küçükken böyleymiş. Diyorum ne zaman akıllandın okula başlayınca dio🙈
Kızlar daha cabuk durulur bence ya😂 bide büyüdükce kendilerini koruyabiliyolar cok sükür. Olacak olanın önüne gecemeyizde Allah koruyo onları

Kızlar daha cabuk durulur bence ya😂 bide büyüdükce kendilerini koruyabiliyolar cok sükür. Olacak olanın önüne gecemeyizde Allah koruyo onları
Benimki kız görünümlü erkek😂 ilk kez gören diyor ne akıllı. 5 dk sonra oooo 3 erkek çocuğuna bedel bu kız diyorlar 😂

sweetgirlcandy sweetgirlcandy kuzum gecici bir dönem biraz seni zorlar ama zamanla gececek bir tavsiyem az zarlı şeylerde bırak canı biraz acısın yoksa çok korumacı olursan o tehlikenin farkında olmaz hafif düşecek gibi şeyler kastım çok tehlikeli şeyler değil ağlasada çok ilgili olma
Ablaa düşüyor zaten akşama kadar kaç kere kötü düştüğü oluyor ağlamıyor bile. Yani başka çocuk olsa ağlar durur. Dün sandalyeden sallanarak iniyordu derin dondurucuyla arasında kaldı kulağı geldi şişti mosmor oldu 5 saniye sürdü ağlaması. Ağlak bi çocuk değil düşünce gel bişey olmadı derim falan. Ama şu son aylarda çok çok arttı. Bilmiyorum belki bu 2 yaş sendromu falan ondan böyledir daha fazla olmasının sebebi

X