Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben mutfak topsuz yattım
Bugün erken gelicem o yüzden hallederim inşallah
Boğazım sanki tamamen kapanmış
Hayırlısı bi ilaç daha içerim çıkmadan
Hiçbir etki olmayıp sadece boğazımın ağrıdığ nadir zamanlardan birini yaşıyorum
Hani bi burun akar ne bileyim grip alameti falan
Şimdilik yok bunlar inşallah da olmaz
Bu sene daha sık hasta oluyorum sanki
Bi soğan suyu yapma vakti gelmiş

Bebek için genetik testler yapılmıştı sıkıntılı çıkmış ona sıkıldı bikaç gündür

Geçmiş olsun Hayalcim ama umudunu kesmen doğru değil şuan doğal olarak üzüldün haklisin

Sonuç imkansız mi nedir yani Rabbim mucizeler yaratır

Ben yıllardır dua grupları yaparım biliyorsun sende benim grubumda vardın neler neler yazarlardı

Sırf bebekleri olsun anne olsunlar diye ayetler dualar bulup eklerim her yeni grupta

O umutsuz olanlar gebe kalıp düşük yapanlar defalarca tüp bebek tedavisi olup sonuç bekleyenler Dr lerin hamile kalamazsın dedikleri

Ne hikayeler vardı Rabbim verdi mi verir çoğu kucağına bebeğini aldı yada hamile... yorulmuş tükenmiş olabilirsin kendini bir an evvel topla Rabbim bak ne diyor inşirah süresin de ...

"Bir işiniz olmadimi yenisine hemen başlayın Rabbim zorunuzu kolaylaştırır umudu kesmeyin diyor "

Asla umudunu kaybetme Asla

Benim şu dünya da tek istediğim bir evlat sahibi olmaktı... o yüzden çocuk isteyenler dualarımda hep yer veririm duaya sarıl canım benim moral bozmak yıpratmak seni dahada yorar...
hem imtihandayız bunu da unutma herşey de bilmediğimiz bir hayır vardır Hayalcim

Hayalkuran

Son düzenleme:
gönül benimde genelde boğazdan başlıyo faranjit oluyorum gripten daha farklı ve daha zor antibiyotiksizde geçmiyo , adaçayıda baya rahatlaştırıyo boğazı limonlu ballı aktardan alıp kaynatıyorum , sallama kullanmıyorum , sende dene istersen

Günaydın kolay gelsin
Geçmiş olsun

Hoş geldin
Hastalariniza acil şifalar diliyorum
Sağlıkla kavuşun bebeğinize eşinizin desteği ile kolaylıkla geçecektir inşallah bu dönemler

Afiyet olsun canım

Bende oglana kahvaltı yaptırırken iciyorum aşırı uykum var. Gece kalkınca yanına gitmiştim yanında uyumus kalmısım her yerim tutulmuş

Eklentiler

• IMG_2422.jpeg
    205,4 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…