Hahaah kız yok şaka yapıyorum ne duvarıKız benim yüzümden mi sildin canım çıksın benim elim şey etmiş öyle
Vestiyer ne zaman silindi yahu. Ben silek dedim o ne dediniz geçti gitti konu. Ben silmedim o zaman ben bugün onu silerimBen uyarım her şeye kapı ve portmanto silmiş olduk.
Her işim olduğu için hiçbir teklife ay ben yeni yapmıştım diyemeyeceğim.
Vestiyer ne zaman silindi yahu. Ben silek dedim o ne dediniz geçti gitti konu. Ben silmedim o zaman ben bugün onu silerim
Pek bi karanlık Gunaydin oldu ilk görsel
Söyle içimiz açılsın tekrar Günaydın❤⚘
Eki Görüntüle 3498640
Sana gelsin pariş
Bende de kalonşa var ama hiç çiçek açmıyor geçen sene 2 dalda açmıştı bu sene toprağını değiştirdim bi coştu yapraklandı inşallah çiçek de açar ayrıca ilaç falan mı veriliyor çiçeklenmesi için ilk çiçeğim hiç bilmiyorum bakmayıBonus dün bana bi sukulent mi desem ne desem bilemedim 2 tane hemide ❤❤hediye getirdi yengem pek tatlı bir şey foto çekip atayım ...
Kalonçe/kalonşo çok çiçekliyse bir müddet yaprakta kalıyor dinleniyor. Büyük saksıya geçmişse kök kuvvetlendirirken de çiçek açmıyor.Bende de kalonşa var ama hiç çiçek açmıyor geçen sene 2 dalda açmıştı bu sene toprağını değiştirdim bi coştu yapraklandı inşallah çiçek de açar ayrıca ilaç falan mı veriliyor çiçeklenmesi için ilk çiçeğim hiç bilmiyorum bakmayı
Sağol bonusumOy limonsuzum geçmiş olsun evde de bişeyler yapmaya çalış
TamamBen de çok burda değildim bi sabah bi akşam haftasonları bi curcunayla geçiyor
Sağol canım benimCanım çok geçmiş olsun
Sağolabla sana da geçmiş olsungeçmiş olsun limonsuzum, bende dün akşamdan beri rahatsızım boğazım gıcık yapıyo biraz öksürüyorum halsizlikte var birazdan bende iş yeri doktoruna gidicem oruç tutmayı düşünüyordum ama cesaret edemedim böyle olunca
Bonus Bak şunların güzelliğine altta yeşil saksıda olan mor çiçek açıyor diğeri sarkıyormuş onu bilmiyorum çiçek açıyor mu
Eki Görüntüle 3498656 Eki Görüntüle 3498655
Bimden almıştım çiçeğiKalonçe/kalonşo çok çiçekliyse bir müddet yaprakta kalıyor dinleniyor. Büyük saksıya geçmişse kök kuvvetlendirirken de çiçek açmıyor.
Bitki takviyeleri var onlardan kullanabilirsin. Solucan gübresi bir de.
Markette çiçekçilerdekiler gübreli ilaçlı o yüzden öyle
Kök yapıyordur yeni saksı içinBimden almıştım çiçeğiçoğalttım şimdi büyük saksıya aldm ama çiçeklenmiyor
Cicek açsın foto atayım o telgraf olanı diğeri annesinde varmış yengemin ekmiş getirdi banaParişim üstteki tüylü telgraf diğerini tam anlamadım