Uykulu gözlerle ancak bu kadar okumuşumSildirdim yazdım abla esime sildirdim
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun Rabbim esirgesin
Bende yapamadım 30 dk dır oturuyorum çay içtim bi bardak
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Kız kapı sildiniz en son ne ara duavara geçtiniz
Aa geçmiş olsun nerde oturuyosunuzYine deprem oldu duştan yeni çıkmıştım iyiki duşta yakalanmadım
Çok Geçmiş olsun , Allah şifalar versin verilmiş sadakaları varmış
Hepinize cok teşekkür ederim. Bugun annem diyince aklıma geldi bi gün önce rüyamda teker teker dişlerimin döküldüğünü görmüştüm nasıl içim sıkılarak uyanmıstım rüyama girmis sıkıntı demekkiYazlıkları küçük hunçlara koyup, kanepe, puf, baza altına koyarsanız dolapta bir nebze olsun yer açılır. Uzun yıllardır giymediklerinizi elden çıkarın
Cumartesi günü de çalıştım temizlik pazar gününe kaldı. Eğer bu gün de yapmasaydım, hafta içi kafamda takılı kalıyor. Teşekkürler
Çok geçmiş olsun inşaAllah değerler temiz çıkar
Çok geçmiş olsun efserimm Rabbim cümlemizi beterinden korusun
Misafirliğe gittik bugün 1 gün girmedim maşallah kapı duvar vestiyer silmişsiniz benim evi … götürüyorHayalkuran iyi misin nerelerdesin?
Geçmiş olsun ablamYine deprem oldu duştan yeni çıkmıştım iyiki duşta yakalanmadım
Ahahahah duvar yoktu yaaMisafirliğe gittik bugün 1 gün girmedim maşallah kapı duvar vestiyer silmişsiniz benim evi … götürüyor
Radyosu da var tam ben
Aminn hayırlı sabahlar abla
Bacı duvarları sildin mi? Silmeyenler silsin ki yeni işe geçelim
Aaa duvar mı siliyorduk ben kaçırmışım onu
Duvar mı
Benim bütün duvarlar duvar kağıdı.
Silmiyim şimdi
Temiz görünüyor
Ben de kaçırdım ne ara duvar silmeye geçtiniz
Yeleğin cebindeki tesbihRadyosu da var tam ben
Yaa ben cepli bir şey örmek istiyorum tesbih koymak için
Ay bende merdiven çıkılan yerdeki duvarı sileyim el izi var
Alırız sana bir radyoRadyosu da var tam ben
Çok güzel modeller var yaparsın. tığ işini daha çok seviyorsun başla bir tane yelekYaa ben cepli bir şey örmek istiyorum tesbih koymak için
İnstagram da karşıma çıktı dün akşam