- 11 Nisan 2007
- 82.717
- 480.128
Cicek açsın foto atayım o telgraf olanı diğeri annesinde varmış yengemin ekmiş getirdi bana
Ama pek civir civir ❤❤❤
Sedum Palmeri olabilir mi başka bir resim daha çeker misin en yaygın türlerden o her bahçede vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cicek açsın foto atayım o telgraf olanı diğeri annesinde varmış yengemin ekmiş getirdi bana
Ama pek civir civir ❤❤❤
Geçmiş olsun Allah şifa versinHaftasonu çok hastaydım giremedim. Biraz daha iyi gibiyim öğleden sonra doktora gidicem.Şimdi de mecbur ayaktayım okul var .
Evet patlama oldu depremden korkuyorduk deprem gibi oldu ortalık Allah beterinden korusun inşallahAhahahah duvar yoktu yaa
Ay doğalgaz patlaması olmuş ya çorumda merak ettim seni
Eki Görüntüle 3498663
Bu da benim çiçeklerim balkondaydi havalar soğuyunca eşim içeri almış, kendimce çoğaltmıştım
Sedum Palmeri olabilir mi başka bir resim daha çeker misin en yaygın türlerden o her bahçede vardır
Ya ne güzel.olmus maşallah benimde var ama.boyle serpilmedjEki Görüntüle 3498663
Bu da benim çiçeklerim balkondaydi havalar soğuyunca eşim içeri almış, kendimce çoğaltmıştım
Ayy evet cam önüne almalıyım güneş görmesi gerekiyo demiMaşallah subhanallah annemin böyle büyümüştü kalonçesi her dalından çiçek vermişti sonra fena bitlendi kurtaramadık tek bir dalını alabildim sadece.
Güneş ister kalonçe o yüzden de açmaz.
Dikkat et kül hastalığı da çok oluyor kalonçelerde. Yaprak temizleyiciler var arada bişey olmasa da sıkmak lazım olmasın diye.
Telgrafı asacağın bir yer varsa ne güzel olur
Çok güzel sukulent tarzı çiçekleri çok seviyorum maşallah
Ay o örtüyü ben yeni aldım hem bahçeye hem kışlık eve yiğenim kızgın tavayı koyunca eski ortu yanmıştı yeniledimÇok güzel bence palmeri büyüyünce daha iyi anlaşılır.
İçim bi hoş oldu alttaki örtü annemin mutfakta seriliydi son yaptığımız kahvaltı aklıma geldi
Ay o örtüyü ben yeni aldım hem bahçeye hem kışlık eve yiğenim kızgın tavayı koyunca eski ortu yanmıştı yeniledim
Allah rahmet eylesin annecigini Bonusum kusura bakma canım
Geçmiş olsun canım RABBİM şifalar versinHaftasonu çok hastaydım giremedim. Biraz daha iyi gibiyim öğleden sonra doktora gidicem.Şimdi de mecbur ayaktayım okul var .
Benim aklıma geldi ama eşin evdeyken girmiyorsun diye düşündümUla hiçkimse yokluğumu farketmedi mi ya
aynen canım ben sildim iç dış komple yazlık ayakkabıları kutularına koydum kışlıkları raflara koydum iyi olduTamm öyle yapalım papatyamm Abla da silmişti sanki resim atmıştı.
Portmanta vestiyer ayakkabılık silelim inşallah bir iki güne hepimiz sileriz.
Ben sildim de iki bölümlüydü bi tarafı ellemiycektim bugün bi elliyim etraflıca
Elle elleTamm öyle yapalım papatyamm Abla da silmişti sanki resim atmıştı.
Portmanta vestiyer ayakkabılık silelim inşallah bir iki güne hepimiz sileriz.
Ben sildim de iki bölümlüydü bi tarafı ellemiycektim bugün bi elliyim etraflıca
ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz ozamanYarın test günüm hayırlısıyla