Düzenli Evimiz & Hayatımız

IMG_20241104_094644.jpg

Bu da benim çiçeklerim 😊🌺 balkondaydi havalar soğuyunca eşim içeri almış, kendimce çoğaltmıştım 😅🙈

Eki Görüntüle 3498663
Bu da benim çiçeklerim 😊🌺 balkondaydi havalar soğuyunca eşim içeri almış, kendimce çoğaltmıştım 😅🙈

Maşallah subhanallah annemin böyle büyümüştü kalonçesi her dalından çiçek vermişti sonra fena bitlendi kurtaramadık tek bir dalını alabildim sadece.
Güneş ister kalonçe o yüzden de açmaz.

Dikkat et kül hastalığı da çok oluyor kalonçelerde. Yaprak temizleyiciler var arada bişey olmasa da sıkmak lazım olmasın diye.

Telgrafı asacağın bir yer varsa ne güzel olur 🧿

Maşallah subhanallah annemin böyle büyümüştü kalonçesi her dalından çiçek vermişti sonra fena bitlendi kurtaramadık tek bir dalını alabildim sadece.
Güneş ister kalonçe o yüzden de açmaz.

Dikkat et kül hastalığı da çok oluyor kalonçelerde. Yaprak temizleyiciler var arada bişey olmasa da sıkmak lazım olmasın diye.

Telgrafı asacağın bir yer varsa ne güzel olur 🧿
Ayy evet cam önüne almalıyım güneş görmesi gerekiyo demi ☺️
Bende çok istiyorum telgrafi asayim aşağı doğru sarksın uygun bi yer bulsam yapacam inşallah ☺️
Geçen sene sinek oluşmuştu çok suladığımdan olmuştu galiba neyse ki geçti inşallah çiçeklenir kırmızı renk 🌺

Çok güzel 🧿 bence palmeri büyüyünce daha iyi anlaşılır.

İçim bi hoş oldu alttaki örtü annemin mutfakta seriliydi son yaptığımız kahvaltı aklıma geldi
Ay o örtüyü ben yeni aldım hem bahçeye hem kışlık eve yiğenim kızgın tavayı koyunca eski ortu yanmıştı yeniledim

Allah rahmet eylesin annecigini Bonusum kusura bakma canım :KK74::KK74::KK74:

Beyin öyle bir şey ki alarmdan daha hızlı alarm kuruyor içinde.
9 da uyumak içim yatağa girdim. 10 a da alarm kurdum.
Ama 15 dakika önce kendi kendime uyandım.

Tekrar günaydın herkese . :KK68:
Mutfağa gidip kahvaltı bulaşıklarıni makineye dizeyim

Ay o örtüyü ben yeni aldım hem bahçeye hem kışlık eve yiğenim kızgın tavayı koyunca eski ortu yanmıştı yeniledim

Allah rahmet eylesin annecigini Bonusum kusura bakma canım :KK74::KK74::KK74:

Ne kusuru canım ❤️ çok seviyodu annemde dantel gibi güzel duruyodu mutfakta. Güzel günlerde kullan inşallah sağlıklı sofralarda

Tamm öyle yapalım papatyamm papatyamm Abla da silmişti sanki resim atmıştı.

Portmanta vestiyer ayakkabılık silelim inşallah bir iki güne hepimiz sileriz.

Ben sildim de iki bölümlüydü bi tarafı ellemiycektim bugün bi elliyim etraflıca
aynen canım ben sildim iç dış komple yazlık ayakkabıları kutularına koydum kışlıkları raflara koydum iyi oldu :KK49:

Tamm öyle yapalım papatyamm papatyamm Abla da silmişti sanki resim atmıştı.

Portmanta vestiyer ayakkabılık silelim inşallah bir iki güne hepimiz sileriz.

Ben sildim de iki bölümlüydü bi tarafı ellemiycektim bugün bi elliyim etraflıca
Elle elle

X