sağol canım , benim biraz bağışıklık sistemim zayıf herhalde aslında sağlıklıda besleniyorum kahvaltımızı ofiste yapıyoruz peynir,zeytin,domates,salatalık bal ,tereyağ , arada yumurta haşlıyorum hazır bişe yemeyizsen de benim gibisin
çok yoruyorsun bence kendini ve yorgunluk , tıpkı stres gıbı bagısıklıgı en zayıflatan şey... o yuzden sık hasta oluyorsun canım
lutfen kendını dınlendır , cok gecmıs olsun
Evet abla çok şükür pozitif çıktımavibaloncuk canım mesajlarına baktım da gördüm. test sonucun pozitif çıkmış çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla afiyetle sağlıcakla
öylemi çok sevindim buraya yazdımı ben görmedim bugün biraz yoğunum M Maviboncuk123 çok sevindim canım Allah tamamına erdirsinmavibaloncuk canım mesajlarına baktım da gördüm. test sonucun pozitif çıkmış çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla afiyetle sağlıcakla
İki gün sonra tekrarlayacam testi inşallah sağlıkla ilerlerEvet abla çok şükür pozitif çıktıinşallah sağlıkla ilerler
Amin sağol abla inşallah sağlıkla ilerleröylemi çok sevindim buraya yazdımı ben görmedim bugün biraz yoğunum M Maviboncuk123 çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin
inşallah canım dualarımız seninle Rabbim kucağına almayı güle güle büyütmeyi nasip etsinAmin sağol abla inşallah sağlıkla ilerlertam anlamıyla sevinemiyorum daha önce 2 düşüğüm oldu içimde yine korku var Allah bunu bana bağışlar inşallah
Amin sağol abla Allah razı olsuninşallah canım dualarımız seninle Rabbim kucağına almayı güle güle büyütmeyi nasip etsin
Ayy efserim sen habere istinaden mi sordun nasılsın diye. tüpraşta patlama olmuşpenyez83 kuzum iyimisin?
Yaaaamavibaloncuk canım mesajlarına baktım da gördüm. test sonucun pozitif çıkmış çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla afiyetle sağlıcakla
Bende gördüm şimdiAyy efserim sen habere istinaden mi sordun nasılsın diye. tüpraşta patlama olmuşşimdi haberleri okuyunca, haberim oldu. Duymadım bir şey ben
Kuzum yakınmısın diye merak ettim Rabbim herkese sağlık versinAyy efserim sen habere istinaden mi sordun nasılsın diye. tüpraşta patlama olmuşşimdi haberleri okuyunca, haberim oldu. Duymadım bir şey ben
Canımsın sağolasın aminnnKuzum yakınmısın diye merak ettim Rabbim herkese sağlık versin
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahEvet abla çok şükür pozitif çıktıinşallah sağlıkla ilerler
Ay ne patlamasi ya hiç tv açmadım bugünCanımsın sağolasın aminnn
çok yakın değil, çokta uzak değiliz. çalışırken duymadım ben patlama sesini.
Yaaaamavibaloncuk çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Sağolun Allah razı olsun canm inşallahGözün aydın canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
tabi bağısıklık ıcın bır cok sey etkensağol canım , benim biraz bağışıklık sistemim zayıf herhalde aslında sağlıklıda besleniyorum kahvaltımızı ofiste yapıyoruz peynir,zeytin,domates,salatalık bal ,tereyağ , arada yumurta haşlıyorum hazır bişe yemeyiz
bol bol meyvemide yerim anlamadım gitti sigarada yok ama anne sütü az almışım belkide ondandır