Düzenli Evimiz & Hayatımız

sen de benim gibisin

çok yoruyorsun bence kendini ve yorgunluk , tıpkı stres gıbı bagısıklıgı en zayıflatan şey... o yuzden sık hasta oluyorsun canım

lutfen kendını dınlendır , cok gecmıs olsun
sağol canım , benim biraz bağışıklık sistemim zayıf herhalde aslında sağlıklıda besleniyorum kahvaltımızı ofiste yapıyoruz peynir,zeytin,domates,salatalık bal ,tereyağ , arada yumurta haşlıyorum hazır bişe yemeyiz
bol bol meyvemide yerim anlamadım gitti sigarada yok ama anne sütü az almışım belkide ondandır

öylemi çok sevindim buraya yazdımı ben görmedim bugün biraz yoğunum M Maviboncuk123 çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin :anne::anneadayı:
Amin sağol abla inşallah sağlıkla ilerler 🤲 tam anlamıyla sevinemiyorum daha önce 2 düşüğüm oldu içimde yine korku var Allah bunu bana bağışlar inşallah 🤲 🥹

Misafirim vardı gittiler

Yemek yapicam

Patlıcan yemeği
Tarhana çorbası
Salata
canim lokma tatlisi istedi sipariş yaptım

Çamaşır makinesi çalıştırdım sabah misafir telaşından kaldı

Hava güneşli ama öyle soğuk ki anlatamam rüzgar resmen donduruyor Rabbim yağmur yagdirsin kâr yagdirsin inşallah

sağol canım , benim biraz bağışıklık sistemim zayıf herhalde aslında sağlıklıda besleniyorum kahvaltımızı ofiste yapıyoruz peynir,zeytin,domates,salatalık bal ,tereyağ , arada yumurta haşlıyorum hazır bişe yemeyiz
bol bol meyvemide yerim anlamadım gitti sigarada yok ama anne sütü az almışım belkide ondandır
tabi bağısıklık ıcın bır cok sey etken

ama yorgunluk ve stres cok onemlı dıyor, tum uzmanlar

ben de onu dusunerek , sana soylemek ıstedım, lutfen kendıne dıkkat et:KK200::KK50:

anne sütü de etken oluyor galiba ama ben nedense ozellıkle kendımde mental olarak etkılendıgımde hastalandıgımı gordugumden, yorgunluk ve moralın hayatta en onemlı etken oldugunu farkedıyorum son zamanlarda.

bır de bızım jenerasyon, daha genc yaslarda kendını cok yordu, 40 olduktan sonra sanki acısı cıkmaya baslıyor dıyorum ben. 33 de amelıyat oldum, resmen aylarca aclık yasıyorsun ama vıtamın degerlerım bıle boyle dusmuyordu ya da grıp olmuyordum ben tup mıde amelıyatımdan sonra.

yasanan herseyın acısı, ılerkı yaslarda kendını bellı edıyor sanki.

X