Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok Geçmiş olsun , Allah şifalar versin verilmiş sadakaları varmış

İyi geceler, bende bugün yaptıklarımı yazıyım
Sabah 10 u geçiyodu kalktım eşim dün şehir dışına gitti çalışmaya bi kaç gün yok
Kalvaltıyı hazırladım, annemi çağırdım onlar erken yapıyorlar ama ikinci kahvaltı oldu onada
Oğlumu kaldırdım zorla
Bi makine kotlar vardı yıkandı
Evi topladım, kedinin tuvaletini temizledim, evi süpürdüm, sildim, balkonu sildim çamaşırları astım, bulaşık makinesini doldurdum açtım, ikindiden sonra markete gittim,
Gelince kuru yufkadan tavada kıymalı börek yaptım, çay yaptım oğlumla yedik
Taze fasulye pişirdim yarına hazır oldu
Aslında oruç tutmak istiyordum yarın ama boğazım biraz kötü öksürük geliyo gıcık yapıyo yarın ilaç yazdırayım doktora
Tava ve tepsiler vardı elde yıkadım
Mutfak toplu
Duş aldım birazdan yatarım

Dün çok rahatsızdım mental olarak da ağrılarım da vardı Allahtan yemek derdim falan yoktu
Sabah kahvaltı hazırladım
Kahvaltı bulaşığını yıkadım
Nevresimleri değiştirdim
Çöpleri attık
Evi topladım
Camları açtım
Robotu çalıştırdım çıktım evden
.
Bugün
Yatağımızı topladım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı bulaşığını kaldırdım
Bulasık makinesinı çalıştırdım
Evi topladım
Evden çıktık
.
Geldik tekrar kahvaltı tarzı hazırladım
Makineyi boşaltmaya uşenip onları da elimde yıkadım
Böyle değişik bir haftasonuydu bu haftada kendımı cok yormamam lazım haftasonu kayınpederım yemeğe geliyor kafamda menü hazır etmem lazım

Masallah masallah ben hala sildiğim 3 kapıda kaldım devami gelmedi kalkayım da vestiyer siliyim bari canim çekti
Dedikten sonra

️Vestiyerin askı kısmını sildim duzenledim. ayakkabılık kısmını halıları topladığım bi gün yapacam yazlıkları kaldırır bot falan çıkarırım
️mutfak perdesini yıkamaya attm
️Oturma odası ve mutfak süpürdüm
️Toz aldım
️tepeden geçen dogal gaz borularını sildirdim

Kışlıkları yerleştirme isi yarım kaldı
Dolap duzeni fikirlerinizi istiyorum dolabıma asla sıgmıyor elbiselerim ya
Yazlıkları küçük hunçlara koyup, kanepe, puf, baza altına koyarsanız dolapta bir nebze olsun yer açılır. Uzun yıllardır giymediklerinizi elden çıkarın

Pazar günü temiz yapınca kendimi çok iyi hissediyorum genelde saçma sapan geçiyor ellerinize sağlık,
Cumartesi günü de çalıştım temizlik pazar gününe kaldı. Eğer bu gün de yapmasaydım, hafta içi kafamda takılı kalıyor. Teşekkürler

Çok geçmiş olsun inşaAllah değerler temiz çıkar

Yine deprem oldu duştan yeni çıkmıştım iyiki duşta yakalanmadım
Çok geçmiş olsun efserimm Rabbim cümlemizi beterinden korusun

Çiçeğimmm gebe halinde o boruları nasıl sildin son aylarda ağır iş yapma. Yardım edecek kimse yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…