Filler bir adımı bir insanınkiyle ölcülemez onlar bir iş yapsalardı beş dakikada bitterdiFil işi ne demek
Aaa anladım şimdiFiller bir adımı bir insanınkiyle ölcülemez onlar bir iş yapsalardı beş dakikada bitterdi
Bizim burda biraz acele ettirseler yap şunu diye "niye filmiyim ancak bu kadar oluyor "derler "
Çok Geçmiş olsun , Allah şifalar versin verilmiş sadakaları varmışDünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
AA nerdeYine deprem oldu duştan yeni çıkmıştım iyiki duşta yakalanmadım
Çok geçmiş olsun ☹Yine deprem oldu duştan yeni çıkmıştım iyiki duşta yakalanmadım
Kaçırdım sandım korktum daha kapılar duruyorYok ya duvar falan
Geçmiş olsun ablaYine deprem oldu duştan yeni çıkmıştım iyiki duşta yakalanmadım
Dedikten sonraMasallah masallahben hala sildiğim 3 kapıda kaldım devami gelmedi kalkayım da vestiyer siliyim bari canim çekti
Yazlıkları küçük hunçlara koyup, kanepe, puf, baza altına koyarsanız dolapta bir nebze olsun yer açılır. Uzun yıllardır giymediklerinizi elden çıkarınKışlıkları yerleştirme isi yarım kaldı
Dolap duzeni fikirlerinizi istiyorum dolabıma asla sıgmıyor elbiselerim ya
Cumartesi günü de çalıştım temizlik pazar gününe kaldı. Eğer bu gün de yapmasaydım, hafta içi kafamda takılı kalıyor. TeşekkürlerPazar günü temiz yapınca kendimi çok iyi hissediyorum genelde saçma sapan geçiyor ellerinize sağlık,
Çok geçmiş olsun inşaAllah değerler temiz çıkarDünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
Çok geçmiş olsun efserimm Rabbim cümlemizi beterinden korusunYine deprem oldu duştan yeni çıkmıştım iyiki duşta yakalanmadım
Çiçeğimmm gebe halinde o boruları nasıl sildin son aylarda ağır iş yapma. Yardım edecek kimse yok muDedikten sonra
️Vestiyerin askı kısmını sildim duzenledim. ayakkabılık kısmını halıları topladığım bi gün yapacam yazlıkları kaldırır bot falan çıkarırım
️mutfak perdesini yıkamaya attm
️Oturma odası ve mutfak süpürdüm
️Toz aldım
️tepeden geçen dogal gaz borularını sildirdim
Sildirdim yazdım abla esime sildirdimÇiçeğimmm gebe halinde o boruları nasıl sildin son aylarda ağır iş yapma. Yardım edecek kimse yok mu