Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah beterinden esirgesin, gelmiş geçmiş olsun.Çok şükür sağolun kızlar
Vallahi aynı şeyi diyecektimOrtak şeyler yapıyoruz. Mesela geçen gün kapıları silelim dedik herkes sildi. İşte vestiyer temizliği denildi. Öyle öyle
Çok geçmiş olsunDünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
Ay bende merdiven çıkılan yerdeki duvarı sileyim el izi varBacı duvarları sildin mi? Silmeyenler silsin ki yeni işe geçelim
Amin hepimizi korusun kazadan beladan çok sağolunAllah beterinden esirgesin, gelmiş geçmiş olsun.
Çok korkutucu olmuş şükür bu kadarla geçmiş diyelim
Cok teşekkürlerÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunDünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
Ben de kaçırdım ne ara duvar silmeye geçtinizBacı duvarları sildin mi? Silmeyenler silsin ki yeni işe geçelim
Bi coştuk sorma son kalan enerjimizleBen de kaçırdım ne ara duvar silmeye geçtiniz
Masallah masallah ben hala sildiğim 3 kapıda kaldım devami gelmedi kalkayım da vestiyer siliyim bari canim çektiBi coştuk sorma son kalan enerjimizle
Çok geçmiş olsun Rabbim esirgesinDünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
Bende yapamadım 30 dk dır oturuyorum çay içtim bi bardakYok canım yapmadım bi alışverişe çıktım işim bitmeden eve geldim namaz geçicek diye kılıp bi daha çıktım farklı yerlere gidicektim trafiği yazmama gerek yok heralde akşam oldu belim çok ağrıdı biraz ayakta kaldım.
Dinlenip daha sonra anca yapabilirim
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunDünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
Kız kapı sildiniz en son ne ara duavara geçtinizBacı duvarları sildin mi? Silmeyenler silsin ki yeni işe geçelim
Bunlarınki fil işi bacımsuBende yapamadım 30 dk dır oturuyorum çay içtim bi bardak
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Kız kapı sildiniz en son ne ara duavara geçtiniz
Yok ya duvar falanMasallah masallah ben hala sildiğim 3 kapıda kaldım devami gelmedi kalkayım da vestiyer siliyim bari canim çekti
Fil işi ne demekBunlarınki fil işi bacımsu
Bir bakma kapıdalar bir bakma duvardalar