Şu an kullanmadıklarını dolaptan çıkarabilirsin hurçla bazaya dolap üstüne vs.Kışlıkları yerleştirme isi yarım kaldı
Dolap duzeni fikirlerinizi istiyorum dolabıma asla sıgmıyor elbiselerim ya
Çok çok gelmiş geçmiş olsun şükür birsey olmamışDünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
Ölü diri her yer full valla şaşırdım nasıl yapacağımı bakınca hepsini giyerim giyerim sonuç üst üste en son ne bulursam giyip çıkıyorumŞu an kullanmadıklarını dolaptan çıkarabilirsin hurçla bazaya dolap üstüne vs.
Başka türlü olmaz dolaba göre eşya çoksa.
Bir de ek raf falan yapılabilir dolap içine belki ölü alanları kullanmak için
Ben de banyo duvarlarını silecektim bugün ona sıra gelmediBacı duvarları sildin mi? Silmeyenler silsin ki yeni işe geçelim
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Çok şükür sağolun kızlarÇok çok gelmiş geçmiş olsun şükür birsey olmamış
Ben de banyo duvarlarını silecektim bugün ona sıra gelmedi
Şöyle kaynar sulu bulaşık parlatıcılı Arap sabunlu
Ölü diri her yer full valla şaşırdım nasıl yapacağımı bakınca hepsini giyerim giyerim sonuç üst üste en son ne bulursam giyip çıkıyorum
HahahaAllahım tarife bak kısır anlatır gibi can çektirici
HAfta içi yapalım birlikte inşallahHahahaama hevesim kursağımda kaldı bonuscum gün bitti
Aaa çok geçmiş olsunDünde bugünde hic bi iş yapmadım. Dün annemgilden geldim. Büyük oglum babannesine gitmisti kücük oglumda annemgille geri gezmeye gidiyodu kaza yapmıslar 5 dakka gecmedi evden cıktılar babam aradı nasıl gittigimi bilemedim kosarak. Cok sükür sag salim kurtulmuslar. Annemin kaburgasında kırık var oglumda karnım ağrıyo diyip duruyodu baska hastaneye sevk ettiler bekledik gelen giden olmadı ultrason röntgen temiz cıktı karaciger degerlerinde sıkıntı var onun icinde yarın tekrar götürcem insallah bisey cıkmaz
Tuzladın mı
Aaa duvar mı siliyorduk ben kaçırmışım onuBacı duvarları sildin mi? Silmeyenler silsin ki yeni işe geçelim
Duvarları neyle siliyorsunuz kızlar bende sileceğim bugünlerdeBacı duvarları sildin mi? Silmeyenler silsin ki yeni işe geçelim
Temizlik sıranız mi var ya beni de alınAaa duvar mı siliyorduk ben kaçırmışım onu
Ortak şeyler yapıyoruz. Mesela geçen gün kapıları silelim dedik herkes sildi. İşte vestiyer temizliği denildi. Öyle öyleTemizlik sıranız mi var ya beni de alın
Teşekkür ederimAaa çok geçmiş olsun
Tamam bende takip edeyim öyle yapayım öyleyse gaza gelirim en azındanOrtak şeyler yapıyoruz. Mesela geçen gün kapıları silelim dedik herkes sildi. İşte vestiyer temizliği denildi. Öyle öyle
Duvar mıBacı duvarları sildin mi? Silmeyenler silsin ki yeni işe geçelim