Ohh afiyet olsun penyezim, Allah kabul etsin bende dün başlamak istiyodum oruca ama hem hastayım hemde adet oldum ama dahada tam sökülemedim haftaya tutarım inşallah bendemutfak toplu iftar ettim hamdolsun
çayı demledim
Şimdi akşam namazını kılayım
Aminnn ablacım yarın da niyetlenecekmisin
Aminn abla tutarız inşaAllah hep birlikte iyileş senOhh afiyet olsun penyezim, Allah kabul etsin bende dün başlamak istiyodum oruca ama hem hastayım hemde adet oldum ama dahada tam sökülemedim haftaya tutarım inşallah bende
Abla nasıl oldun geçmiş olsunYemek yedim yalnızım oğlum bi yere gitmiş daha gelmedi, çayı demledim
Biraz tv bakıyım yalnızlıkta zormuş sıkılıyo insananneme gidicektim üşendim onu çağırdım üşenmezsen gel dedim bakalım gelirse çay içeriz beraber başörtü , bide pardesü gibi bişey almıştım hem onları veririm
Yine bir akşam mutfağı benden önce topluAkşam yemeğinin bulaşıklarını elimde yıkadım
Yemek yedim antibiyotiği mi içtim, biraz öksürüğüm var havalar iyi diye dondurma yedim geçen hafta bi kaç kere evde vardı canım çekti oğluma alma dedim buzluğu doldurmuşAbla nasıl oldun geçmiş olsun
Bi yere gitme ihtimalim var gitmezsem tutcam inşallah ablaAminnn ablacım yarın da niyetlenecekmisin
Aminn abla tutarız inşaAllah hep birlikte iyileş sen
Bugün daha da erken oldu iftarı yapınca topladım hemenYine bir akşam mutfağı benden önce toplu
Banada çay var mımutfak toplu iftar ettim hamdolsun
çayı demledim
Şimdi akşam namazını kılayım
Aminn canım hepimizinkini
Ay ben perte çıktım bugün başımın ağrısı yeni geçiyor maşallah sanaBugün daha da erken oldu iftarı yapınca topladım hemen
Maalesef iyi çıkmadı sonuçlarım hayırlısı
Aha benim gibi biri daha napıcazBen bi pazara gittim bugün sabahta yürümüştüm pert oldum valla.
Mutfak duruyor bende masada duruyorum herkes kalktı ben burdayım
Yaa iyi olur inşallahMaalesef iyi çıkmadı sonuçlarım hayırlısı
Nasıl yani hayal nedir iyi çıkmayan canım ümitsiz olma sakın ne olmaz denilenler oluyorMaalesef iyi çıkmadı sonuçlarım hayırlısı
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallahMaalesef iyi çıkmadı sonuçlarım hayırlısı
Ne dedi doktor peki yapılması gereken bişe varmıMaalesef iyi çıkmadı sonuçlarım hayırlısı