Olur bana uyar haberleşelim efserimBende öğlene kadar evdeyim öğlen sonu işlerim için çıkacağım belki akşam kahvede buluşuruz
Kolay gelsin abla. Ay sonu hesap kitap işlerini yapıyorum. Pazartesi maaş ödemelerini halledeceğimbende işteyim penyez ofisi süpürüp silicem zaten konteyner ofis bizimki küçük tek bayanda benim mecbur ben yapıyorum formenler sadece çaya geliyolar hep yalnızım
193 kişi vardı girdiğimdeHaftasonu kadrosu artıyor
Yanında çok sevmediği yemekleri yüzüne vurma onu bunu yemezki diye. benim oğlan 7 yaşından beri oruç tutuyorYemek seçiyor derken çocuk sadece seçtiği birkaç yemeği yiyor gerisi yok
Öğürüp çıkarıyor.
Senin işin daha da zormuş, baba da seçince.
Bizde başka seçen yok.
Kızlar sevmese de tadına bakar, az yer ama yer.
Ne pişireceğimi şaşırdım artık.
Geçer inşallah büyüdükçe düzelir diyorum ama sabır da bitti işte.
bizim maaşlara daha var ayın 10 un da ben hafta içi hazırlarım bugün fazla bi işim yokOlur bana uyar haberleşelim efserim
Kolay gelsin abla. Ay sonu hesap kitap işlerini yapıyorum. Pazartesi maaş ödemelerini halledeceğim
Aaa seda doğum yaptın mıGünaydın
Bugün üçüncü günümüz .
dün gece biraz bi kaç kez uyanıp durdu.
Sanırım çabuk acıkıyor.
Bi emzirip bi mama ile takviye ediyorum.
şuan uyuyor.
Bu ilk günler den sonra belki bi düzen olur diye düşünüyorum.
Bide oğlum bana ben oğluma alışıyoruz.
Dün de akşam kulağına ismi umut diye okundu . Doğrusu duygulandım. ☺
tekrar geçmiş olsun sedacım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bol bol emzir mamaya alışırsa memeni bırakabilir emdikçe gelicek sütün sezeryanda banyo yapmadan çok süt olmuyo benim kızın öyle olmuştu bide hastaneden büyük sağma makinelerinden kiralımıştık onla sağdıkça geldi 1 aya yakın kullandı , bizde almıştık sağma makinesi ama küçüktü işe yaramadı onlarınki çok güçlü çok işimize yaradıGünaydın
Bugün üçüncü günümüz .
dün gece biraz bi kaç kez uyanıp durdu.
Sanırım çabuk acıkıyor.
Bi emzirip bi mama ile takviye ediyorum.
şuan uyuyor.
Bu ilk günler den sonra belki bi düzen olur diye düşünüyorum.
Bide oğlum bana ben oğluma alışıyoruz.
Dün de akşam kulağına ismi umut diye okundu . Doğrusu duygulandım. ☺
193 kişi vardı girdiğimdededim ne oluyor topikte
Bulaşık yıkadığımızı merak ediyolar
Evet arama motoru üzerinden konuya girenlerZiyaretçi yazanlar üye olmadan bakanlar mı ?