Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende öğlene kadar evdeyim öğlen sonu işlerim için çıkacağım belki akşam kahvede buluşuruz
Olur bana uyar haberleşelim efserim
bende işteyim penyez ofisi süpürüp silicem zaten konteyner ofis bizimki küçük tek bayanda benim mecbur ben yapıyorum formenler sadece çaya geliyolar hep yalnızım
Kolay gelsin abla. Ay sonu hesap kitap işlerini yapıyorum. Pazartesi maaş ödemelerini halledeceğim

Yanında çok sevmediği yemekleri yüzüne vurma onu bunu yemezki diye. benim oğlan 7 yaşından beri oruç tutuyor razaman aynı ama sıçak bir ramazan günü aile arasında ne yemek pişecek konusu geçti bende karnıyarık dedim ben sevmiyorum diye çıkıştı bende hiç ses etmedim akşam oldu karnıyarık sofrada ben sevmiyorum dedim ya dedi bana bende bu sıçak ramazan günü sende oruçlusun bende bak herşey öyle birden olmuyor fakındasın değilmi zar zor oçağın başında durdum (acıtasyon)
İster tek pilav ye ister çorba iç istersen karnıyarık ye dedim o gün o aç haliyle karnıyarığın sadece içini yedi bir kaç sefer öyle yaptı ama ben o sevmiyor diye hiç pişirmemezlik yapmadım onu tabağına koymamazlık yapmadım ama ilaki yiyeceksinde demedim kendi haline bıraktım şimdi en sevdiği yemek ben orda aman çocuk aç kaldı diye farklı bir şey yapsaydım o bunu huy edinecekti
Gelelim küçük kıza çok yemek seçiyor ailenin dediğini çoğunlukta pişiririm eğer sevmediği bir yemek olursa baban istedi yada bugünde abinin dediğini yaptım yersin yemezsin sen bilirsin diyorum biraz aç kaldıktan sonra bir bakıyorum azda olsa gelip tırdıklanıyor kalkıp gel sana şunu yapatım demiyorum onun için ayrı yemek uemiyor diye pişirmem
Gecen sene ben kahvaltı yapmıyorum diye çıkışıyordu ergenus busene babaya abiye hazıladığımız kahvaltıya arda da olsa oturuyor

Son düzenleme:
çocuklarım küçükken bende yemek seçmelerine izin vermedim ,bazı yemekleri istemedikleri oluyodu ama bugün bu pişti başka bişey yapamam diyordum mecburen yediler zaten çokta yemek seçmediler ben çalışan biriyim herkese ayrı yemek yapma gibi bi lüksüm olmadı yapmakta çok doğru değil bence , ama benim sevmediğim onların sevdiği şeyleri hep yaptım mesela ben ciğer, böbrek,taşlık , işkembe gibi şeyleri ağzıma sürmem yararlı ve onlar seviyor diye hep yaptım

Aaa seda doğum yaptın mı tebrik ederim analı babalı sağlıcakla büyüsün umut sana da çok geçmiş olsun nasılsın daha iyi misin

tekrar geçmiş olsun sedacım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bol bol emzir mamaya alışırsa memeni bırakabilir emdikçe gelicek sütün sezeryanda banyo yapmadan çok süt olmuyo benim kızın öyle olmuştu bide hastaneden büyük sağma makinelerinden kiralımıştık onla sağdıkça geldi 1 aya yakın kullandı , bizde almıştık sağma makinesi ama küçüktü işe yaramadı onlarınki çok güçlü çok işimize yaradı

Eklentiler

• Screenshot_20241102_120944_Samsung Internet.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20241102_122032_Samsung Internet.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…