Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemeği beğenmeyince ben de farklı bişey sunmuyorum.
Yemeğimiz bu, sen de tadına bak bence seversin, sevmezsen yemezsin diyorum.
Asla bakmıyor.
Baktı diyelim, ağladığı için öğürüyor, sofradan kalkıyor aç durmaya razı oluyor.
İşte sonra yatmaya yakın acıkıyor, meyve veya boş ekmek istiyor. Falan filan.

Aman bilmiyorum yaa, dün çok doldum.
Bugun de umrumda değil.
Boş boş yumurta yedi kalktı mesela. Başka kahvaltılık yemez, ağzına sürmez.
Yumurta yer ama her türlü.
Yedi kalktı işte

Sağolasın

Ya guzum pinhan en güzel besini yiyor zaten nolur başka bir şey için ısrar etme.

Sen çeşit çeşit koy güzelce ona da özel yumurtasını yap sen seviyosun sana özel gibi diye.
O mükellef sofrada kendini boş hisseder bir süre sonra.
Ha cinslik olsun hissetmedi mi yumurta yesin kalksın yeter ki o ona

Üzerine düşmemeyi dene belki ters tepiyordu yemezse hiç umursamıyormuş gibi davran

Ay valla yaa, her şey var sofrada çeşit çeşit.
O sadece yumurta yiyor.
Akıl işte ....

Yumurta

Tabi hiç lafını etmeyin kabul edin onu öyle az yesin ne çıkar zaten az yiyor midesi ne ki doyar yumurtayla.

Bahsi geçmesin yemezki zaten yemez gibi
En güzel besin kolejeni proteyni kalsuyumu var 1 yumurta onu tok tutar yesin kalksın
Ufaklık doğal peynir yörsel peynir yemez abla yer onu görünce cins değilmi onula yiyor hiç lafını etmiyorum
Gecen sofrada burda bir aktardan aldım yumurta baharatı diye bir karışım herkese bir yumurta haşladım baharatı deneyelim diye ben ve eşim yedik kız ve oğlan yemedi kaldı yumurtalar hiç ses etmedim kız öğlene doğuru açıktım diye dolandı kedi gibi mutfakta yemek henüz yeni pişiyor atıştır dedim masada paharatlı yumurta duruyor meyve yedi olmadı
Tam yumurtaya uzanacaken ben arkamı döndüm sırf bana cinslik olsun diye elini geri çekti bende hiç ses etmeden mutfaktan çıktım geldim 2 yumuyayıda yemiş

Evet çok teşekkürler .
Sütüm geç geliyor.
Öyle yoğun değil daha
Parça parça biraz geliyor bizde sarılık olmasın diye mecbur mama takviyesi yapıyoruz.
Meme ucu aparat plastik aldık.
Bide manuel sağma pompa aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…