Bakıyosun mesale arama motruna temizlikle ilgili bir şey yazan burda bahsedilen konuşmalar çıkarZiyaretçi yazanlar üye olmadan bakanlar mı ?
Ziyaretçi yazanlar üye olmadan bakanlar mı ?
Erenler bunlar başka açıklaması yok penyezim tesbih çeke çeke açtık boyut kapılarını
Napıyoruz biz acaba
Evet kış öncesi temizlikmilllet evini kırklıyor
Herkesin yoluda burdan geçiyorEvet kış öncesi temizlik
Yemeği beğenmeyince ben de farklı bişey sunmuyorum.Yanında çok sevmediği yemekleri yüzüne vurma onu bunu yemezki diye. benim oğlan 7 yaşından beri oruç tutuyorrazaman aynı ama sıçak bir ramazan günü aile arasında ne yemek pişecek konusu geçti bende karnıyarık dedim ben sevmiyorum diye çıkıştı bende hiç ses etmedim akşam oldu karnıyarık sofrada ben sevmiyorum dedim ya dedi bana bende bu sıçak ramazan günü sende oruçlusun bende bak herşey öyle birden olmuyor fakındasın değilmi zar zor oçağın başında durdum (acıtasyon )
İster tek pilav ye ister çorba iç istersen karnıyarık ye dedim o gün o aç haliyle karnıyarığın sadece içini yedi bir kaç sefer öyle yaptı ama ben o sevmiyor diye hiç pişirmemezlik yapmadım onu tabağına koymamazlık yapmadım ama ilaki yiyeceksinde demedim kendi haline bıraktım şimdi en sevdiği yemek ben orda aman çocuk aç kaldı diye farklı bir şey yapsaydım o bunu huy edinecekti
Gelelim küçük kıza çok yemek seçiyor ailenin dediğini çoğunlukta pişiririm eğer sevmediği bir yemek olursa baban istedi yada bugünde abinin dediğini yaptım yersin yemezsin sen bilirsin diyorum biraz aç kaldıktan sonra bir bakıyorum azda olsa gelip tırdıklanıyor kalkıp gel sana şunu yapatım demiyorum onun için ayrı yemek uemiyor diye pişirmem
Gecen sene ben kahvaltı yapmıyorum diye çıkışıyordu ergenusbusene babaya abiye hazıladığımız kahvaltıya arda da olsa oturuyor
Napıyoruz biz acaba
Bilseler onlarda yapmazNapıyoruz biz acaba
Ya guzum pinhan en güzel besini yiyor zaten nolur başka bir şey için ısrar etme.Yemeği beğenmeyince ben de farklı bişey sunmuyorum.
Yemeğimiz bu, sen de tadına bak bence seversin, sevmezsen yemezsin diyorum.
Asla bakmıyor.
Baktı diyelim, ağladığı için öğürüyor, sofradan kalkıyor aç durmaya razı oluyor.
İşte sonra yatmaya yakın acıkıyor, meyve veya boş ekmek istiyor. Falan filan.
Aman bilmiyorum yaa, dün çok doldum.
Bugun de umrumda değil.
Boş boş yumurta yedi kalktı mesela. Başka kahvaltılık yemez, ağzına sürmez.
Yumurta yer ama her türlü.
Yedi kalktı işte
Sağolasın
Üzerine düşmemeyi dene belki ters tepiyordu yemezse hiç umursamıyormuş gibi davranYemeği beğenmeyince ben de farklı bişey sunmuyorum.
Yemeğimiz bu, sen de tadına bak bence seversin, sevmezsen yemezsin diyorum.
Asla bakmıyor.
Baktı diyelim, ağladığı için öğürüyor, sofradan kalkıyor aç durmaya razı oluyor.
İşte sonra yatmaya yakın acıkıyor, meyve veya boş ekmek istiyor. Falan filan.
Aman bilmiyorum yaa, dün çok doldum.
Bugun de umrumda değil.
Boş boş yumurta yedi kalktı mesela. Başka kahvaltılık yemez, ağzına sürmez.
Yumurta yer ama her türlü.
Yedi kalktı işte
Sağolasın
Ay valla yaa, her şey var sofrada çeşit çeşit.Ya guzun pinhan en güzel besini yiyor zaten nolur başka bir şey için ısrar etme.
Sen çeşit çeşit koy güzelce ona da özel yumurtasını yap sen seviyosun sana özel gibi diye.
O mükellef sofrada kendini boş hisseder bir süre sonra.
Ha cinslik olsun hissetmedi mi yumurta yesin kalksın yeter ki o ona
Tabi hiç lafını etmeyin kabul edin onu öyle az yesin ne çıkar zaten az yiyor midesi ne ki doyar yumurtayla.Üzerine düşmemeyi dene belki ters tepiyordu yemezse hiç umursamıyormuş gibi davran
En güzel besin kolejeni proteyni kalsuyumu var 1 yumurta onu tok tutar yesin kalksınTabi hiç lafını etmeyin kabul edin onu öyle az yesin ne çıkar zaten az yiyor midesi ne ki doyar yumurtayla.
Bahsi geçmesin yemezki zaten yemez gibi
Evet çok teşekkürler .tekrar geçmiş olsun sedacım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bol bol emzir mamaya alışırsa memeni bırakabilir emdikçe gelicek sütün sezeryanda banyo yapmadan çok süt olmuyo benim kızın öyle olmuştu bide hastaneden büyük sağma makinelerinden kiralımıştık onla sağdıkça geldi 1 aya yakın kullandı , bizde almıştık sağma makinesi ama küçüktü işe yaramadı onlarınki çok güçlü çok işimize yaradı