Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kasım sonuna kadar hiç canlanma yerindenbenim bütün kapılar temiz ,camlar temiz, mutfak dolapları ve duvarları temiz, çok şükür kuran için yaptım hepsini artık camlarda kapalı baya bi gider herhalde yarın bi toplar süpürür silerim bide çamaşır yıkarım
aynen bonus hiç niyetim yok zaten çok yoruldum kollarım ağrımaya başladı tek başıma yaptım bütün temizliğiSen kasım sonuna kadar hiç canlanma yerinden
Bende öğlene kadar evdeyim öğlen sonu işlerim için çıkacağım belki akşam kahvede buluşuruzBu gün çalışıyorum kaçta çıkarım bilmiyorum çıkış saatime göre eve gidince yaparım iş güç.
bende işteyim penyez ofisi süpürüp silicem zaten konteyner ofis bizimki küçük tek bayanda benim mecbur ben yapıyorum formenler sadece çaya geliyolar hep yalnızımBu gün çalışıyorum kaçta çıkarım bilmiyorum çıkış saatime göre eve gidince yaparım iş güç.
Yemek seçiyor derken çocuk sadece seçtiği birkaç yemeği yiyor gerisi yokPinhan benim kızımda inanılmaz seçiyor ama babası da seçiyor. Yani sevmemek değilde ağzına sürmüyorlar. Bi defa zorla patlıcan yedirdim anında kustu. Kızım.
O yüzden teklif bile etmiyorumu geçtim pişirmiyorum bile yemediklerini. Bende bi yerde denk gelirse yiyorum
Ay ben dicektim, böyle birlikte yapılınca çok iyi oldu.Bu birlikte iş yapmak çok iyi geldi bana hem birlikte yapmak hem ertelediklerimi yapmak.
Bİriken işler zaten çok rahatsız ediyor böyle devam edelim diyorum ne diyonuz?
Pinhan Sen de kapıları hallet haftasonu hafta içi yeni işlere geçeriz çok yorulmadan çok da ara vermeden 1-2 gün dinlenip başka bir şeyi yaparız inşallah